Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

Шок

Здравейте ! Имам два приекника q11,които са вързани към Asus AC68U,съответно 2 от 4те порта на рутера са настроени за IPTV.Проблема е,че единия приемник след определено време "заспива" (зеления индикатор за интернета спира да свети),докато другия няма проблем. След като се стартира приемника веднага се намират настройките и тръгва, но бавно.Някой има ли идея от какво може да се случва това?Благодаря !

Vboxk

Цитат на: Шок;550234Здравейте ! Имам два приекника q11,които са вързани към Asus AC68U,съответно 2 от 4те порта на рутера са настроени за IPTV.Проблема е,че единия приемник след определено време "заспива" (зеления индикатор за интернета спира да свети),докато другия няма проблем. След като се стартира приемника веднага се намират настройките и тръгва, но бавно.Някой има ли идея от какво може да се случва това?Благодаря !
Колега приемника ти е направен след няколко часа работа да спира сам от настройките трябва да деактивираш изключването.

Шок

Цитат на: Vboxk;550237Колега приемника ти е направен след няколко часа работа да спира сам от настройките трябва да деактивираш изключването.

Здрасти колега, благодаря ти за отговора. Не се бях замислял, че тази настройка е валидна когато приемника в на stand-by.Ще я променя и ще видя дали това ще ми реши проблема.Поздрави !

ИлиянСаев

Здравейте, интересува ме как да влеза в системното меню на skyworth hph07 за да му дам фабрични настройки. Някаква комбинация от копчета, но не я запомних. Благодаря ви предварително.

Rosenirs

Цитат на: ИлиянСаев;550601Здравейте, интересува ме как да влеза в системното меню на skyworth hph07 за да му дам фабрични настройки. Някаква комбинация от копчета, но не я запомних. Благодаря ви предварително.
*1397#

Изпратено от моят POCO F2 Pro с помощта на Tapatalk

manechi

Днес излезе нов ъпдейт на софтуера - интересното е, че те питат дали искаш или не, което ме озадачи! Отказах го за сега, да не би да има неприятна изненада, като натрапване на новото меню? Някой знае ли нещо по въпроса?

Rosenirs

@manechi за кой приемник е ъпдейта?

Веселин Цонев

Цитат на: Rosenirs;551781@manechi за кой приемник е ъпдейта?

Тъкмо това щях да питам?

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

manechi

Цитат на: Rosenirs;551781@manechi за кой приемник е ъпдейта?

Q 11

sppmaster

Коя версия е? На Q11 в момента съм с 2.22.0 на новия интерфейс и нищо не ми предлага за актуализация.
Да не би ъпдейта да е за стария интерфейс.

Веселин Цонев

Цитат на: sppmaster;551803Коя версия е? На Q11 в момента съм с 2.22.0 на новия интерфейс и нищо не ми предлага за актуализация.
Да не би ъпдейта да е за стария интерфейс.

И при мен не ми излиза никакъв ъпдейт, аз ползвам стария интерфейс.

manechi

Сега го включих и пак ме пита! За съжаление, не знам как да проверя версията, но до сега нали автоматично се ъпдейтваха, би трябвало да е последната!

sppmaster

Версията се вижда в настройките.

criminall

Аз мисля, че при мен ъпдейта си е минал, защото устройството работи с една идея по-бързо.. последните дни пак беше почнало да лагва.. :lol15:

Възможно е и ъпдейта да има нещо общо с 5-те тест канала, който се появиха. :;803 Някой, ако знае какво ще пускат да каже.

Vboxk

Цитат на: criminall;551838Аз мисля, че при мен ъпдейта си е минал, защото устройството работи с една идея по-бързо.. последните дни пак беше почнало да лагва.. :lol15:

Възможно е и ъпдейта да има нещо общо с 5-те тест канала, който се появиха. :;803 Някой, ако знае какво ще пускат да каже.

Колега при мен на 4К приемника  Skyworth   ги няма тези тестове излизат само на  допълнителния приемник Q11 а до това какво ще пускат нямам идея.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания