Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

жороси

Здравейте,

Утре ще преподписвам с виваком и идват да ми сменят приемника, сега имам Huawei EC2108E и ще ми слагат нов приемник.
Разбрах по-късно че новия приемник е ташак, бъгав, муден, с лош дизайн на менютата и с дребен шрифт. Това все още ли е така? Исках да не ми сменят приемника но виваком не дава такъв вариант, съгласиха се обаче да не влизат в нас, а да ми го дадат да си го инсталирам сам.

Мишка

И аз съм период на преподписване и все още съм със старите приемници (10години) очаква се скоро да пуснат новата платформа  https://en.eon.tv/ и ще изчакам.
В мобилното приложение има пас за Vivacom но все още не работи: https://eon.tv/login

жороси

Цитат на: жороси;553542Здравейте,

Утре ще преподписвам с виваком и идват да ми сменят приемника, сега имам Huawei EC2108E и ще ми слагат нов приемник.
Разбрах по-късно че новия приемник е ташак, бъгав, муден, с лош дизайн на менютата и с дребен шрифт. Това все още ли е така? Исках да не ми сменят приемника но виваком не дава такъв вариант, съгласиха се обаче да не влизат в нас, а да ми го дадат да си го инсталирам сам.

Бях забравил какви мръсници са виваком и пак ми го припомиха, разбрах се да подпиша нов договор с цена 24,79 за L+ и 50Mbit-а казаха добре пращаме този договор. След 30 мин се обаждат и казват трябва да сменим приемника и няма как да не се смени, нямало да влиза техника щел да го подаде от вратата и аз сам да го инсталирам, днес се оказва че са сложили в договора пакет 4К с 4 телевизии които никой не гледа на цена 5лв месечно и заради това искат да сменят приемника и че приемника не мога да си го сменя сам, тоест влизат техници и вилнеят 30 мин в нас в средата на пандемия :-)
Днес отказах смело този вариант след като разбрах истината а титулята е майка ми на 76 години с 200лв пенсия и дори и това не ги спря

AleksK

Цитат на: жороси;553563Бях забравил какви мръсници са виваком и пак ми го припомиха, разбрах се да подпиша нов договор с цена 24,79 за L+ и 50Mbit-а казаха добре пращаме този договор. След 30 мин се обаждат и казват трябва да сменим приемника и няма как да не се смени, нямало да влиза техника щел да го подаде от вратата и аз сам да го инсталирам, днес се оказва че са сложили в договора пакет 4К с 4 телевизии които никой не гледа на цена 5лв месечно и заради това искат да сменят приемника и че приемника не мога да си го сменя сам, тоест влизат техници и вилнеят 30 мин в нас в средата на пандемия :-)
Днес отказах смело този вариант след като разбрах истината а титулята е майка ми на 76 години с 200лв пенсия и дори и това не ги спря

Този 4к пакет е със 100% отстъпка за срока на договора, не се таксува.

"При сключване на 24 месечен договор при условията на настоящата промоция, клиентите получават допълнителен пакет 4К Ultra HD включен в тарифния план за всички пакети за интерактивна, допълнителен пакет VOD MAXI включен в тарифния план за всички пакети за интерактивна телевизия и включен пакет TV GO 90+ за пакети VIVA IPTV L+, VIVA IPTV 2L+, VIVA IPTV XL+. След изтичане на промоционалния период, пакет 4К Ultra HD се таксува на стандартната си цена, пакет VOD MAXI се таксува на стандартната си цена, а пакет TV GO 90+ отпада автоматично"

жороси

Цитат на: AleksK;553568Този 4к пакет е със 100% отстъпка за срока на договора, не се таксува.

"При сключване на 24 месечен договор при условията на настоящата промоция, клиентите получават допълнителен пакет 4К Ultra HD включен в тарифния план за всички пакети за интерактивна, допълнителен пакет VOD MAXI включен в тарифния план за всички пакети за интерактивна телевизия и включен пакет TV GO 90+ за пакети VIVA IPTV L+, VIVA IPTV 2L+, VIVA IPTV XL+. След изтичане на промоционалния период, пакет 4К Ultra HD се таксува на стандартната си цена, пакет VOD MAXI се таксува на стандартната си цена, а пакет TV GO 90+ отпада автоматично"

Ахааа, значи единствения проблем е смяната на приемника че не мога сам, а защо - кабелите ли сменят?

Атлантис

Според мен промяната е политическа. Виваком подменят във всичките си услуги изцяло китайското си оборудване Huawei , под диктовката на техните собственици и лицата които стоят зад тях, считайки същото за ненадеждно и опасно за сигурността. Техните алтернативи несъмнено ще оскъпят мобилните и фиксираните им услуги.

mitkod

Цитат на: жороси;553569Ахааа, значи единствения проблем е смяната на приемника че не мога сам, а защо - кабелите ли сменят?

Изчакай няколко дни и ще има възможност да си смениш приемника сам.

AleksK

Цитат на: жороси;553569Ахааа, значи единствения проблем е смяната на приемника че не мога сам, а защо - кабелите ли сменят?

Не би трябвало да е проблем, по този въпрос може да се разбереш с техниците като дойдат.

жороси

Цитат на: mitkod;553571Изчакай няколко дни и ще има възможност да си смениш приемника сам.

Тоест при смяната не сменят старите суичове или кабели така ли? В нас суичовете са на над 10 години.

manechi

Е, кой за каквото е учил! Нали са на работа и се имат за велики?!:lol15:

Веско

Заявих си иптв от Виваком заедно с интернет, дали за нета ще мога да ползвам моя си рутер?
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Rosenirs

Цитат на: Веско;553896Заявих си иптв от Виваком заедно с интернет, дали за нета ще мога да ползвам моя си рутер?
Зависи какво ще сложат. Сега мисля, че оптиката влиза директно в техния рутер което не е добре и тогава става рутер след рутер, а зависи и колко приемника ще имате. Най добрия вариант е оптиката да влезе в Gpon и от там през суич както е при мен. Реално след Gpon може да се прави всичко . Беше ми монтиран 5 портов суич, но аз също исках мой рутер, а ползвам и 4 приемника и си купих 8 портов гигабитов и сега си ги ползвам както искам.

Изпратено от моят POCO F2 Pro с помощта на Tapatalk

Сплендор

Цитат на: Веско;553896Заявих си иптв от Виваком заедно с интернет, дали за нета ще мога да ползвам моя си рутер?

Разбира  се,  слагай  смело  още  повече  ако  твоя  рутер е  по-хубав  от  техния.

criminall

Абе кво стана с тия тест канали? Нали трябваше на първи да ги пуснат? :) Според мен един от каналите ще бъде Евроспорт 4к :;803

Vboxk

Цитат на: criminall;553959Абе кво стана с тия тест канали? Нали трябваше на първи да ги пуснат? :) Според мен един от каналите ще бъде Евроспорт 4к :;803

Колега вече има Supertoons  но не може да се гледа явно трябва нов договор за 36 месеца освен това е в СД качество  .:)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания