Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

manechi

Ъпдейтнах го- нищо лошо не се случи, естествено! Най-важното е,че си е със стария изглед! Освен това ми излязоха и пет теста. Ще наблюдавам за разлика!

Веселин Цонев

Къде се намират тези тестови канали?

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

manechi

В края, позиции № 303 до 307. Поне при мен са така във фаворитната листа.

Калин Паскалев

Днес бях при 1 познат който е с q11 със старото меню, което преди даваше възможност да се видят канали извън пакета при натискане на [ОК], и даже можеше да се види за няколко секунди в preview прозореца, част от програмата, но днес видях че са махнали от списъка всички канали за който не е платено ...
Голяма криенца, голямо надцакване. Вивата има милиони, гледам купуват фирми наляво и надясно, а канали кой ша купи : (

criminall

На 1-ви април стартира канала Super Toons в мрежата на Виваком.

Предполагам всички тест канали ще стартират тогава. :;803

manechi

Пантенцата са ясни, другите кои ще са, е въпроса?!

criminall

Дойде някаква актуализация на старите приемници преди малко... не виждам някаква разлика. Появи се и канал Test 6, който за огромно съжаление ще бъде канал Code Health. :lol15: Аман от пълнежи... аман!

Vboxk

Цитат на: criminall;552014На 1-ви април стартира канала Super Toons в мрежата на Виваком.

Предполагам всички тест канали ще стартират тогава. :;803

Колега информацията ти не е вярна нито  Supertоons   тръгна нито прословутите тестове:s101

manechi

Цитат на: Vboxk;553488Колега информацията ти не е вярна нито  Supertоons   тръгна нито прословутите тестове:s101

Е, нали е 1 април?! :s101

criminall

Цитат на: Vboxk;553488Колега информацията ти не е вярна нито  Supertоons   тръгна нито прословутите тестове:s101

Еее чакайте малко де... големи хора с анимации се занимават.. :) Информацията за детския канал е от официалния профил на канала. За другите тестови канали само предполагам.

Атлантис

Цитат на: manechi;553491Е, нали е 1 април?! :s101

Е, именно де. От Виваком са им казали,че ще ги пуснат от 1-ви.  И наистина ги пуснаха.Направиха си та*ак. А иначе ако става въпрос за каналите на БТВ и Нова оранжевите са първи. Вивакомци козируват пред тези две телевизии, а на по-малките извиват ръцете.

Калин Паскалев

Аз като новоизлюпен абонат на има няма 4 месеца, като разбрах че Вива (явно против уруки) пуска нови канали само на 31 срещу 1-во число , веднъж на високосна година , и с нетърпение чаках днешната дата, макар и подозирайки че поне 2 от 6-те теста ще са пълнежи, но малката ми по детски телевизионна душица, не спираше да се надява, че в тези тежки за всички дни месеци, поне нещо красиво и ново ще ни зарадва, уви не. На новия interface още си седи часовника 1 час назад, няма нови канали, визията все още е тромава с огромен лаг на моменти, няма нови канали, някой си изчезват 1 по 1 , менютата все още немогат да бъдат уголемявани и т.н. а бе .. идилия : (

Vboxk

Цитат на: Калин Паскалев;553504Аз като новоизлюпен абонат на има няма 4 месеца, като разбрах че Вива (явно против уруки) пуска нови канали само на 31 срещу 1-во число , веднъж на високосна година , и с нетърпение чаках днешната дата, макар и подозирайки че поне 2 от 6-те теста ще са пълнежи, но малката ми по детски телевизионна душица, не спираше да се надява, че в тези тежки за всички дни месеци, поне нещо красиво и ново ще ни зарадва, уви не. На новия interface още си седи часовника 1 час назад, няма нови канали, визията все още е тромава с огромен лаг на моменти, няма нови канали, някой си изчезват 1 по 1 , менютата все още немогат да бъдат уголемявани и т.н. а бе .. идилия : (

Колега ако искаш да се оправи часовника  по новото време  трябва да го изключиш от захранването  и после като го пуснеш часовника ще е сверен по новото време а колкото до нови канали  от 9 април  ще има  Code Health  евентуални  тогава ако тръгнат тестовете освен ако не е лъжа като Supertoons:)

sppmaster

Цитат на: Vboxk;553509Колега ако искаш да се оправи часовника  по новото време  трябва да го изключиш от захранването  и после като го пуснеш часовника ще е сверен по новото време а колкото до нови канали  от 9 април  ще има  Code Health  евентуални  тогава ако тръгнат тестовете освен ако не е лъжа като Supertoons:)
Колега, с това изключване включване за един часовник направо се върнахме в миналия век. А иначе си имат чисто нов сайт, който не е оранжев...
Изглежда обнадеждаващо.

Мишка

Алтернативи бол..говорите каточели някой Ви е вързал за Виваком. Неви харесва сменяте оператора почвате да спамите в техният раздел и готово.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания