Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

Vboxk

Цитат на: manechi;548195Еми...търсиш алтернатива!
Аз съм си намерил имам си фюжън на булсата има повече нд-та а също и Love Nature.

Жоркатаа

Цитат на: Стефан07;548161Не правя реклама в случая, но в момента Неосат са най-добрите в съотношение цена-качество и с най-много НД канали ;;675
Ти го казваш. Аз чета в страницата им във facebook, както и в други форуми мнения за Неосат. Само два от 52 коментара ги похвалиха. Аз на този етап, ще се въздържа от смяна на оператора, докато не се появи, (или промени/от нястоящите/) някой различен. Такъв, който да ти предостави възможност сам да избереш съдържанието на пакета и да платиш за него.:deal0000:

Цец0

На теб пък ако Фейсбук и пишещите там ти на някакъв критерий... :) Неосат си предлагат много прилична услуга. На доста дължини като качество пред всички останали БГ сателитни пакети. Ако успеят да изчистят приемниците си като софтуер и пуснат модул, то не виждам за какво ще се мрънка тогава. Макар българите да сме неизчерпаеми на хейт ;;basi А това за пакетите няма как да се случи. Престанете един път завинаги. Един оператор преди години опита нещо подобно... И заляза бързо като декемврийско слънце.

Калин Паскалев

Както е казал народа, няма трудни въпроси,има лесни отговори.
За Някой HBO или DIEMA SPORT са му най-важните и следени канали, за друг НТВ,Disney Jr. или пък MEZZO. Никой не може да умаловажава някой канал и спирането му, защото на него не му е в таргет групата. Даже трябва всички да се покрепяме, защото повечето канали, на по-ниски цени трябва да бъде в top3 на всеки. Яд ме е за вивата защото имат най-стабилната оптична мрежа и като основен доставич-майка на телекомуникационни услуги трябва да мачкат наред, а те ... трият канали, слагат тежки недописани апликации на стари модели боксове ... пълнят списъка с празни канали за бройка ... и още какво ли не. Тия дни ще мина през офиса да ги питам какви са им плановете, за липсващите руски канали, понеже имам 25 музикални канала, а примерно само 1 от основния пакет на руски канали който ме интересува, а го има навсякъде другаде (без А1) което ми е супер странно ...

klapa

Сега малко да помърморя и аз...
Малко телевизия гледам, но БТК спряха sky news и MM.
И това при цялата глупост да не пускат повече от 100mbps до вкъщи, при положение, че години наред до преди година стоеше в сайта им възможност за до 1000Mbps и като обявиха по-евтините пакети с 300 и 500 изведнъж се оказа, че "липсва техническа възможност" за моя адрес.
Супер!
Ни по-високи скорости, а вече и спрени канали.
3 приемника са, от старите бели huawei бяха в началото но във времето два си заминаха и сложиха от по-новите huawei дето се справят добре с hd каналите, но третия остана от старите. Голяма мъка да се ползва с hd канали, бавен, бавен. Преди години смених буля защото нямаха hd приемници, БТК ще ги отсвиря за същото.
Новите правила за подписа са ужасни! Има по - големи емотиконки от разрешените за подписа картинки.

criminall

Цитат на: klapa;548404Сега малко да помърморя и аз...
Малко телевизия гледам, но БТК спряха sky news и MM.
И това при цялата глупост да не пускат повече от 100mbps до вкъщи, при положение, че години наред до преди година стоеше в сайта им възможност за до 1000Mbps и като обявиха по-евтините пакети с 300 и 500 изведнъж се оказа, че "липсва техническа възможност" за моя адрес.
Супер!
Ни по-високи скорости, а вече и спрени канали.
3 приемника са, от старите бели huawei бяха в началото но във времето два си заминаха и сложиха от по-новите huawei дето се справят добре с hd каналите, но третия остана от старите. Голяма мъка да се ползва с hd канали, бавен, бавен. Преди години смених буля защото нямаха hd приемници, БТК ще ги отсвиря за същото.

Във фейсбука на ММ сами написаха, че мюзик аутор искат много пари и повече няма да се излъчва никъде освен по интернет.

За sky news от Виваком отговориха, че доставчика е решил да спре излъчването на канала на територията на България. Тоест и този канал няма как да се гледа легално вече.

Проблема всъщност е, че се спират канали и не се пуска нищо на тяхно място... а таксата си е същата. Същите ковренски номера като на А1 :e085:

мнн

Може скоро да тръгнат част от каналите на компанията-майка. Спортните им канали са читави. Предполагам, че скоро ще има раздвижване. Може би още се оглеждат. Знам, че предстои пускането на IPTV платформата на UG, но кога, е друга тема.

oktay89

Според картата им на покритие в моя блок има интерактивна телевизия - вх. Б/В.
Това значи ли, че ако живея в друг вход, могат да вземат сигнал от съседния или няма покритие и няма да искат да ме свържат?
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

мнн

Ако в съседен вход има, а във вашия няма, вероятно не са били допуснати пти строителството. Би трябвало от магазина да поискат захранване на вашия вход при заявка.

oktay89

Супер, според картата им в 2 от 6 входа има.
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

пл66

Гледам Vivacom IPTV на новия им бокс Skyworth HPH07.
Как мога с този акаунт да пробвам на PC или Енигма2 приемник,
да следя битрейт, резолюция и т.н. и да сравня картината естествено.

мнн

Цитат на: пл66;548549да пробвам на PC

tvgo.vivacom.bg

Калин Паскалев

След минаване през 1 от офисите им, и на мен ми казаха че НТВ Мир бил спрян за България и затова съм нямал каналите му, и щели да пускат нови руски канали  на тяхно място. Така да разбирам, че ВСЕКИ един мой познат и комшия който не е на виваком и гледа изброените канали /и много други/ не живее в България според тях .... Скоро става 1 месец от спрените 10 канала ... поне да бяха пуснали до "замяната" с нови канали, някои от "по-високо платените пакети" за компенсация .... меко казано съм потресен : (

Vboxk

Цитат на: Калин Паскалев;548646След минаване през 1 от офисите им, и на мен ми казаха че НТВ Мир бил спрян за България и затова съм нямал каналите му, и щели да пускат нови руски канали  на тяхно място. Така да разбирам, че ВСЕКИ един мой познат и комшия който не е на виваком и гледа изброените канали /и много други/ не живее в България според тях .... Скоро става 1 месец от спрените 10 канала ... поне да бяха пуснали до "замяната" с нови канали, някои от "по-високо платените пакети" за компенсация .... меко казано съм потресен : (
Колега както съм писал по горе Виваком са по спирането не обратното и се доказа тезата ми че са мошеници и лъжци а що се отнася до руските канали HTB Mir го има при Булсат а другите 3 HTBИ -ТА ги има при А1 явно са ги спрели за да не плащат а не защото са спрени за България .:)

criminall

Виваком потвърдиха, че скоро канала Super Toons ще тръгне и при тях. :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания