Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Изтрит DYNDNS акаунт

Започната от yavoor, Октомври 23, 2011, 07:13:10 PM

« назад - напред »

vanko23

Аз имам 2 бр.
Добавих за проба и трети с различен домейн и след 1 минутка беше вече активен ( без отметката на Enabled for all subscribers )

galiano

Едитнах първия акаунт, като му чекнах отметката и отново тръгна. Ще го тествам няколко дни и тогава ще реша какво да правя.

hgeorgiev

Цитат на: jycom;140140А какво става по немските форуми?

И аз бих искал да знам :)

Зелен

Veskop

На който не му се занимава с ъпдейти всеки месец ....

No-IP.com

Need more hosts? Tired of Confirming your Accounts ever 30 days?

Upgrade to Enhanced DNS today for only $6! That is more than half off!  Follow the link, login to your account and checkout- It's that easy! http://noip.co/xwpV4p

Enter coupon code: facebook6
 *Not valid on renewals, expires on Feb. 1, 2012.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

galiano

След малко недоразумение в началото, сега акаунтите ми в http://freedns.afraid.org  работят съвсем нормално. Според колеги, ползващи сайта от дълго време (повече от година) и тук не е нужно да се правят ъпдейти.

Didko

Пичове, да ви купя един домейн и да ви бръмна един ДНС, ако толкоз сте го закъсали? Има ли мереклии? ;;650

galiano

@Didko
Едва се сдържам, да не натисна бутона "Thanks"

Veskop

Цитат на: galiano;141623След малко недоразумение в началото, сега акаунтите ми в http://freedns.afraid.org  работят съвсем нормално. Според колеги, ползващи сайта от дълго време (повече от година) и тук не е нужно да се правят ъпдейти.
абе,стига с тия "недоразумения"....толкова ли нямате 6$ за година?!?
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

teryl

Аз ползвам no-ip.com от 4 години и досега не съм имал никакви проблеми, нито съм им плащал нещо.

galiano

Цитат на: Гърга Питич;141629абе,стига с тия "недоразумения"....толкова ли нямате 6$ за година?!?
Ти наистина ли мислиш, че 6-те$ са причината? Над 90% от 17000 именцта в онзи списък са точно от no-ip  и dyndns. Ясно е че не по тяхна вина хостовете са публикувани, но няма да изненада ако подгонят и тях, подобно на мулти ъплоуд. Между другото в no-ip ми остават още 4 месеца от годишен акаунт, да не говорим, че при тях има и free...

iwelichkow

аз не разбрах последно продължават ли да се трият имена в ДНС или тука се обсъждат само няколко изтрити акаунта?
Относно но-ип, фрии версията също иска ъпдейтване и както  другите и тия пращат на мейла като изтича периода.

galiano

Хоста dyn.com приключва с free акаунтите. Ако искате вашите акаунти да продължат да се хостват от dyndns, цената е 18$ на година. Всички не ъпгрейднати акаунти ще бъдат изтрити.

Ето и официалното съобщение от админите:

To our Dyn free hostname users:

For the last 15 years, all of us at Dyn have taken pride in offering you and millions of others a free version of our Dynamic DNS Pro product. What was originally a product built for a small group of users has blossomed into an exciting technology used around the world.

That is why with mixed emotions we are notifying you that in 30 days, we will be ending our free hostname program. This change in the business will allow us to invest in our customer support teams, Internet infrastructure, and platform security so that we can continue to strive to deliver an exceptional customer experience for our paying customers.

We would like to invite you to upgrade to VIP status for a 25% discounted rate, good for any package of Remote Access (formerly DynDNS Pro). By doing so, you'll have access to customer support, additional hostnames, and more.

AGT

Добре ,че хванах промоцията 30 долара 5 години :19:
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Стоян

Мда, жалко... Поредната компания (напр. Google, Imo.im), която загрижена за услугите, които предлага, спира част от тях, или ги прави платени или не знам-си-какво...

:lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания