Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Изтрит DYNDNS акаунт

Започната от yavoor, Октомври 23, 2011, 07:13:10 PM

« назад - напред »

yavoor

Имате ли проблем със DYNDNS? Изтрили са ми акаунта, защото са намалили броя на възможните хостове. Как решавате проблема?

ivo

Не става ли ако си направиш повече акаунти със съответните броеве хостове. Имам 2 и работят. Без пари толкова.:)

yavoor

Your account has been blocked for an Acceptable Use Policy violation.
Дори не се виждат акаунтите. Има някаква промяна, че има право само на един безплатен хост, май.

galiano

Цитат на: yavoor;125625Имате ли проблем със DYNDNS? Изтрили са ми акаунта, защото са намалили броя на възможните хостове. Как решавате проблема?
Как ти завършва хоста, на org, tv,....?

TurboGD

Цитат на: yavoor;125627...Има някаква промяна, че има право само на един безплатен хост, май.

С Free акаунт имаш право само на два хоста:

Тези промени са от лятото.
Единият ми акаунт е .tv, и няма проблеми.
Иначе, през лятото няколко от пиърите ми изпищяха с DynDNS акаунтите си.
"Never hate your enemies. It affects your judgment."

galiano

До колкото разбрах, спират поддръжката на хостове завършващи на "biz"

панорамна

Цитат на: yavoor;125625Имате ли проблем със DYNDNS? Изтрили са ми акаунта, защото са намалили броя на възможните хостове. Как решавате проблема?

И аз имах проблем с DYNDNS. Ето тук нямам проблем.....http://www.no-ip.com/

iwelichkow

мойто е с .com и също нема грижи,преди съм ползвал и аз но-ип ама онея много трият като не се ъпва често.

yavoor

Моят беше с servebbs.com, а такива въобще няма в момента. Писах им и чакам отговор.

Veskop

Цитат на: iwelichkow;125674мойто е с .com и също нема грижи,преди съм ползвал и аз но-ип ама онея много трият като не се ъпва често.
какво да ъпваш бе човек,5 $ на година е....постоянно има промоции във фейсбук сраницата им..
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

iwelichkow

Тъкмо се чудех къде да си дам последните 5$:) как ли пък не.То си имаше една програмка от техния сайт за рефрешване на ип.Говоря за времето когато нямах рутер,сега ясно ама динднс по ми допадна пък и нямам фейсбук;;573

BOBIKAT

Цитат на: iwelichkow;125687Тъкмо се чудех къде да си дам последните 5$:) как ли пък не.То си имаше една програмка от техния сайт за рефрешване на ип.Говоря за времето когато нямах рутер,сега ясно ама динднс по ми допадна пък и нямам фейсбук;;573

Ето ти :clickme
In the beginning was dark, and then bang...

yavoor

Това е отговора на DYNDNS: This account has been terminated for cardsharing activity, which is a violation of our AUP. The account will not be unblocked.

Veskop

Който иска да си плати в no-ip може да ползва този купон за 5$ дискаунт.... ;;650

Save $5 NOW! Enter Coupon Code: FB5 at Checkout!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Онджичек

Цитат на: yavoor;125809... has been terminated for cardsharing activity, which is a violation of our AUP. The account will not be unblocked.

Зле...дърто зле.

Моят днс е в но-ип и не мога да го упвам през инадина. Префлашвах, но без успех. Пробвах и през рутера, като там ми дава успешно ъпване, но като влезна в акаунта си стои старата дата.
TOR90 - 1,9E,9Е,13E,16E,19E,36E,39E,45Е;GS120 rotor; Zgemma H9 twin;RPI;

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания