Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Изтрит DYNDNS акаунт

Започната от yavoor, Октомври 23, 2011, 07:13:10 PM

« назад - напред »

miros123

Всички хостове различни от тези се спират тоест не се потдържат или казано още по-просто не се ъпдейтват т.е. умират след известно време.
Pasat Ф140, LNB Inverto 0,3db, Super PowerJack 12", NP-601, {DM500s, DM800PVR} - clone {Gemini - mbox 0.4}, {Vu+ solo2}, {4[FONT="]°[/FONT]W-57[FONT="]°[/FONT]E}

iwelichkow

искаш да кажеш,че ако нямаш в името *.dyndns.*... гориш?-едва ли ще има малко недоволни щом веки предпочита друго но не това:s103

miros123

Цитат на: iwelichkow;125910искаш да кажеш,че ако нямаш в името *.dyndns.*... гориш?-едва ли ще има малко недоволни щом веки предпочита друго но не това:s103

Неее искам да кажа, че тези които ползват регистрация на хост от този сайт https://www.dyndns.com може да използват само тези нови окончания посочени в картинката. Примерно такива които ползват хост от рода на ivo.dyndns.ws ще се наложи да си направят нова регистрация ако мислят да ползават тези разбира се защото *.dyndns.ws не се потдържа вече както и много други. Поне засега държат още от старите които са *.dyndns.biz, *.dyndns.info, *.dyndns.org, *.dyndns.tv  Да видим докога. Тези които имат регистрация в no-ip например нямат подобни ядове засега.
Pasat Ф140, LNB Inverto 0,3db, Super PowerJack 12", NP-601, {DM500s, DM800PVR} - clone {Gemini - mbox 0.4}, {Vu+ solo2}, {4[FONT="]°[/FONT]W-57[FONT="]°[/FONT]E}

iwelichkow

че то освен тези с динднс.нещо  има много други като например иво.homeunix.com или  иво.homelinux.com и още много от списъка когато се регистрирах.

moreg

Моя хост е blogdns.com а регистрацията ми е в dyndns.com какво правиме тогава и аз имах преди 4 години проблеми с този сайт и в началото ми бяха изтрили акаунта но сега от много време няма проблеми;;650 Иначе IP то ми е статично
DM 920 UHD, DM 500 HD

vanko23

Още една алтернатива
http://freedns.afraid.org
Ползвам го от година и половина и съм по-доволен от предишните no-ip и dyndns

miros123

Освен това е безплатен и няма нужда от ъпдейт. ;;650

galiano

Колеги, може ли някой който ползва http://freedns.afraid.org да потвърди, че сайта е надежден, а не еднодневка, или да отрече разбира се?

P.S.
Предполагам, че повечето знаят, какво се случва по немските форуми. В онова списъче на пръв поглед личат поне 50 БГ DNS. Така, че на доста от нас ще се наложи да си сменим DNS.

vanko23

+1
Ползвам го повече от година и даже не ъпдейтвам субдомейна понеже съм със статично IP

galiano

Странно, акаунта който си направих, работи 10-15 мин. и спря!?

vanko23

galiano

Чекваш ли отметката на "Enabled for all subscribers"?

vanko23

Цитат на: galiano;140132Чекваш ли отметката на "Enabled for all subscribers"?
Не

galiano

Хм, направих втори акаунт като сложих и отметката. Активира се почти веднага, но първия с отметка и без отметка не пали. В същност, какъв е лимита за free акаунти?

jycom

А какво става по немските форуми?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания