Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Изтрит DYNDNS акаунт

Започната от yavoor, Октомври 23, 2011, 07:13:10 PM

« назад - напред »

гъзар

Цитат на: Tzviatko;319673За плащане не говорете изобщо.
Аз понеже съм балама и си платих и имам 30 свободни легла,ако искаш,дай си хоста на лично и айпито,като преди това го изтриеш от твоя акаунт и аз ще те настаня за 2 години безплатно,със същата лична карта и няма да загубиш никой.Но само ако е статично.;)

Чък Норис

Много великодушен си станал или това е оферта специално само за тцветко ;;573

дрим

Нов потребител, нова добринка ;)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

БОБИ

Гъзар,твоята човечност няма граници!:)

гъзар

Цитат на: Tzviatko;319680но предполагам, че е защото не съм влизал с години и затова са ми резнали акаунта .
Така е,когато е безплатно,мързела и инерцията увличат и се забравя.А когато си плащаш,си на нокти и всеки ден проверяваш дали си жив.Колкото повече си плащаш,толкова по спокойно ще живееш!И по дълго!;;602

Tzviatko

Братле, аз не знам да има платени имейли, но може и да има. А ти плати ли си за имейл??????????????????

Цитат на: гъзар;319736Така е,когато е безплатно,мързела и инерцията увличат и се забравя.А когато си плащаш,си на нокти и всеки ден проверяваш дали си жив.Колкото повече си плащаш,толкова по спокойно ще живееш!И по дълго!;;602

AGT

Ако толкова ти е на зор можеше да влезеш в dyndns и да смениш меил адреса с нов след като стария го няма вече. Как пък всички намериха решение на проблема само ти не ? Как пък масово хората искат да получават услуга за без пари.....такова животно няма......или ако го има скоро няма да го има..... всичко в този живот се заплаща и е КРАЙНО ВРЕМЕ БЪЛГАРИНА ДА СИ ГО НАБИЕ В ОРИЕНТАЛСКАТА КРАТУНА (защото мисленето ни е такова-ориенталско ) !!!! Какво ревеш като ощипана девица , че и нагъл ставаш ? Зададе си въпроса казаха ти хората какво е положението имаш и варианти......не виждам какъв ти е проблема освен , че ще загубиш някой пиъри .....ми такова е примири се вече с фактите и съсредоточи енергията в сървъра си . Има все още безплатни варианти щом си по безплатното ползвай тях .
http://www.noip.com/

Цитат на: Tzviatko;319680Имейл адреса на който го бях регистрирал акаунта ми  беше в дир.бг и ми е изтрит отдавна, поради незнайна за мен причина, но  предполагам, че е защото не съм влизал с години и затова са ми резнали  акаунта и не може да се поднови, както е в абв.бг или в мейл.бг.

DIR.BG си запазва правото да изтрие създадено от ПОТРЕБИТЕЛЯ  потребителско име, ако последният не бъде използван в продължение на 3  месеца и няма активни услуги. Да изтрие безплатна пощенска кутия, ако не  е използвана в продължение на 3 месеца.
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Tzviatko

Ами не разбрах, може ли пак да ми кажеш - как? ;;basi
Цитат на: AGT;319815Ако толкова ти е на зор можеше да влезеш в dyndns и да смениш меил адреса с нов след като стария го няма вече. Как пък всички намериха решение на проблема само ти не ? Как пък масово хората искат да получават услуга за без пари.....такова животно няма......или ако го има скоро няма да го има..... всичко в този живот се заплаща и е КРАЙНО ВРЕМЕ БЪЛГАРИНА ДА СИ ГО НАБИЕ В ОРИЕНТАЛСКАТА КРАТУНА (защото мисленето ни е такова-ориенталско ) !!!! Какво ревеш като ощипана девица , че и нагъл ставаш ? Зададе си въпроса казаха ти хората какво е положението имаш и варианти......не виждам какъв ти е проблема освен , че ще загубиш някой пиъри .....ми такова е примири се вече с фактите и съсредоточи енергията в сървъра си . Има все още безплатни варианти щом си по безплатното ползвай тях .
http://www.noip.com/

DIR.BG си запазва правото да изтрие създадено от ПОТРЕБИТЕЛЯ потребителско име, ако последният не бъде използван в продължение на 3 месеца и няма активни услуги. Да изтрие безплатна пощенска кутия, ако не е използвана в продължение на 3 месеца.

AGT

Може ама струва пари !

Tzviatko

Кажи колко и ми намери добре платена работа!
Цитат на: AGT;319828Може ама струва пари !

AGT

Цитат на: Tzviatko;319673За плащане не говорете изобщо.

Да ти намеря ....... ама не ти е в природата да взимаш и даваш пари . :)

Tzviatko

И аз така мисля за теб. Още си много малък. Не можеш да пишеш още, пък знаеш да даваш акъл. Ок. Давай, но не си мисли, че ще се занимавам с пикльовци и лигльовци, като теб. Големия плащач - ходи искай от мами и тати.
Цитат на: AGT;319834Да ти намеря ....... ама не ти е в природата да взимаш и даваш пари . :)

AGT

гъзар

Цитат на: Tzviatko;319810А ти плати ли си за имейл??????????????????
Затова съм Гъзар,плащам си всичко.Мога и на тебе да платя,да не се чувстваш преебан.Ако се ослушаш още малко,даже и да те реанимирам,другите ще те отсвирят,като безледно изчезнал.;;511

Кайен

Много са добри: Free DNS

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания