Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Трябва ми помощ при избор на Лед Лцд Телевизор

Започната от Ван Бастен, 09-09-2011, 19:19

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

lazarus18

Цитат на: didomh;124126От тази година да, но не всички, както в примера, който дадох с e3 и e30, това ми е инфо от първа ръка. е3 мисля че е с панел на LG.
Може, лесно може да се превери защото IPS-Alpha са със страхотен ъгъл на виждане и си личи веднага.
Жалко, че и двата варианта са скопени откъм черен цвят и детайлност в тъмните кадри.

new TV

Някой да има впечатления от Samsung D6000?
Много ми харесва цената (979 на промоция), понеже търся 32" около 1000лв., по възможност 3D да се радва детето.

Обаче тук прочетох нещо което малко ме смути:
http://www.jocys.com/Hardware/Samsung.htm

наистина ли 3D то им не е FullHD?
и има ли голяма разлика с 3D FullHD?
не искам да давам пари напразно - моля за съвет

d.ivanov

Цитат на: new TV;124196Някой да има впечатления от Samsung D6000?
Много ми харесва цената (979 на промоция), понеже търся 32" около 1000лв., по възможност 3D да се радва детето.

При всеки един 3D, 3D-то не е фул HD, а точно наполовина, а колкото до децата, аз не бих давал на детето си да гледа 3D, поне не и редовно.  А колкото до промоцията, не знам в кой магазин си го гледал, но и в дватра големи, тя изтича днес, тоест ако не си го купиш в следващите 3 часа, ще трябва да дадеш за същия 1199лв. :)

Edit:  В същност като казваш "смути", дали изобщо би забелязал разлика между fullHD и HDready на какъвто и да било 32 инчов телевизор, гледайки от 2 метра ;)

lazarus18

На 32" няма да е проблем и 1/4 3D да е. На детето пък изобщо ще му е все едно.

BOBIKAT

Сигурно съм много тъп, за да не мога да се справя с една регистрация. Някой има ли представа как да си регна телевизора тук, щото от менюто на ТВ-то ми дава кода за регистрация, но никъде на сайта не мога да видя къде се въвежда.
In the beginning was dark, and then bang...

Чък Норис

Цитат на: BOBIKAT;124320Сигурно съм много тъп, за да не мога да се справя с една регистрация. Някой има ли представа как да си регна телевизора тук, щото от менюто на ТВ-то ми дава кода за регистрация, но никъде на сайта не мога да видя къде се въвежда.
За какъв о0о ти е тази глупост?

gentu

http://www.divx.com/en/faq/view/supportFAQen110 - тука чети!
(няма файда от таз врътка никаква - не ти требе)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

BOBIKAT

Жоре, надявах се нещо по плеъра да се оправи, суб да вади от контейнера на МКВ, ама дръжки.
In the beginning was dark, and then bang...

hristoslav2

Цитат на: new TV;124196Някой да има впечатления от Samsung D6000?

Да така е - действително е наполовин резолюция.
Ако ти е първи 3D едва ли ще забележиш нещо.
Но ако държиш на качествено 3D, си вземи Samsung D7000.

Ван Бастен

Пичове все още не съм взел телевизор и обмислям този вариянт
TOSHIBA 46WL753G интересува ме как е сигнала на SD и дали е здрав "да не дава дефекти" То се е видяло че ще се купува нова видеокарта с HDMI порт така че всякакви екстри и глупости USB и интернет по телевизора не ме интересуват. Спрял съм се на този модел понеже е 46 инча и е сравнително евтин,ако някой има впечатления да казва.
Благодаря предварително !!!

blagoo

LED LCD Sony KDL46EX710AEP твърдо ти препоръчвам, има и друг вариянт на SONY но паричките са х 3 .Взимай сонито и си свиркай ;;650
Колкото повече,толкова повече ;;650

civica

Цитат на: Ван Бастен;126092Пичове все още не съм взел телевизор и обмислям този вариянт
TOSHIBA 46WL753G интересува ме как е сигнала на SD и дали е здрав "да не дава дефекти" ........ Спрял съм се на този модел понеже е 46 инча и е сравнително евтин,ако някой има впечатления да казва.
Благодаря предварително !!!

Тошиба на SD сигнал са добре , но все пак модела е от 2010 и да не се окаже че е мостра и то работила доста . Ако е така , поне искай по-ниска цена , все пак не ти продават чисто нов ТВ ! ;)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Драка

Здравейте.

Ще трябва и аз да купувам ново ТВ... Та в момента се чудя между няколко модела, ще съм благодарен, ако някой може да сподели мнение по въпроса за тях. Тъй като бюджета е малко ограничен (до 1000 лв.) пък ми се иска да е LED, загледах следните модели:

Panasonic TXL37E3E 899лв.
Panasonic TXL42E3E 1099лв.
Philips 40PFL5206H 899лв.
Philips 40PFL5625H/12 999лв.
Samsung UE-40D5003 999лв.

Идеята е да е 37-40-42", повече не ми трябва. Принципно съм си много "болен" Самсунг фен, но това е за монитори, поне там не съм имал проблем в последните 10-15 години, а ползвам само самсунги. За ТВ съм малко "бос" по въпроса, за това ми трябва съвет. Този Philips 40PFL5206H ми хавана окото като екстри, върви на промоция в момента в Техномаркет.

Кой от въпросните бихте ми препоръчали или някаква друга алтернатива за съответния бюджет и изисквания?

Дедал

Изключи Филипс-ите /първия е силно орязан ,калпав модел ,а втория е 2010 -най-вероятно яка мостра /и последния Самсунг -силно орязан модел /не само софтуерно/. От Филипс http://www.technomarket.bg/products/09109681/philips-42pfl4606h e сравнително добро бюджетно решение. Може да огледаш и това http://www.technomarket.bg/products/09106798/panasonic-tx-p42u30e =
  Общо взето е малко трудно до 1000лв -добър модел ,ако вдигнеш с още 200лв бюджета ,вече има още няколко добри 40/42" . ;;650

civica

Драка , колега , я кажи за какво ще го ползваш ?
Едно 42" LG може да ти свърши работа , но от теб зависи какво търсиш , за парите разбрахме ! ;)
И сигурен ли си , че трябва да е LED или се подвеждаш от рекламите - истински добрия LED LCD TV е доста скъп !!
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания