Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Трябва ми помощ при избор на Лед Лцд Телевизор

Започната от Ван Бастен, 09-09-2011, 19:19

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

civica

Цитат на: Досев;123384TOSHIBA 42SL863G Два hdmi изхода - жалка история.

Входа , колега !! И не са 2 , а цели 4 , но какво ли е вярно по Техно ... магазините като информация - дори не преписват вярно !! :s104
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Дедал

Информацията е грешна -http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/42SL863#productDetailSpecifications -4са.А цената е без конкуренция -особено ,след като модела без сат. тунер е 1600 лв:lol15:
http://www.technomarket.bg/products/09106454/toshiba-42sl833g

Ван Бастен

Някой има ли представа защо този модел
PANASONIC TX-L42E30E  го намалиха с 350 лева да не би да е нещо несполучлив ???

Iliyan N

БатеГойко

Вече се кефя на въпросната Тошиба 42". Телевизора е прекрасен,днес гледах формулата по Филм+ и съм впечатлен от качествената картина (при това от ZHD100).Единствения недостатък,за който ме предупредиха и в Техномаркет (на бул.Европа) е,че не чете БГ субтитри на DivX филми.Още не съм му пробвал Интернета,но не мога да изгоня зяпачите от него.

d.ivanov

Цитат на: БатеГойко;124081Вече се кефя на въпросната Тошиба 42". Телевизора е прекрасен,днес гледах формулата по Филм+ и съм впечатлен от качествената картина (при това от ZHD100).Единствения недостатък,за който ме предупредиха и в Техномаркет (на бул.Европа) е,че не чете БГ субтитри на DivX филми.Още не съм му пробвал Интернета,но не мога да изгоня зяпачите от него.

Казаха ли ти с каква матрица е въпросния?

Иначе на по-горния пост за 42e30: не, нищо му няма, модела е добър ;)

Дедал

gentu

Цитат на: Дедал;124092AUO (99.9%).;;650
- A-MVA (100%);;650
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

d.ivanov

Цитат на: gentu;124097- A-MVA (100%);;650

Бе.... щом не е IPS alpha, няма да коментирам,  нека оставим човека да му се радва ;;650

Дедал

Те Панасоник за техните 42" не могат да смогнат с IPS alpha панели ,а какво остава да дават на други :) .М/у другото четох ,че догодина Панасоник най-накрая ще се престрашат да правят по-големи от 42" LCD. ;;650

d.ivanov

Цитат на: Дедал;124109Те Панасоник за техните 42" не могат да смогнат с IPS alpha панели ,а какво остава да дават на други :) .М/у другото четох ,че догодина Панасоник най-накрая ще се престрашат да правят по-големи от 42" LCD. ;;650

Така е, и аз го знам от сигурна ръка, та от същата ръка знам, че 42е30 е с техен панел, а 42e3 с панел на ЛГ, обаче парадокса е, че 42е3 има малко по-добри цветове от 42е30, иначе 37 и 32 инчовите модели са с много добра картина от най-евтиния, до най-скъпия. ;;650

Дедал

По-скоро въпрос на настройки :) /или по-точно ,не добри стандартни настройки/ .

lazarus18

Сигурно ли е, че 42-ките са с IPS-Alpha. Не бяха ли само в 32 и 37?

d.ivanov

Цитат на: lazarus18;124122Сигурно ли е, че 42-ките са с IPS-Alpha. Не бяха ли само в 32 и 37?

От тази година да, но не всички, както в примера, който дадох с e3 и e30, това ми е инфо от първа ръка. е3 мисля че е с панел на LG.

БатеГойко

Цитат на: Дедал;124092AUO (99.9%).;;650
Такава е,според буквата А до серийния номер.Но не забелязах проблем с контраста,който се посочва като недостатък на тези матрици.Има възможност за настройка на всеки от основните цветове,както и 4 персонални настройки.За 1099лв.телевизора е трепач.Сравних му картината в Техномаркета (доколкото може,с оная тестова заставка на Самсунг,която се върти на всички телевизори) и не открих някакъв недостатък,спрямо останалите от същия ценови клас и размер на екрана.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания