Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Трябва ми помощ при избор на Лед Лцд Телевизор

Започната от Ван Бастен, 09-09-2011, 19:19

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

dodo_pv

Цитат на: tonivet;142109...Общо взето търся нещо което при 1080p при движение на цялата картина да не сече, другото не ме вълнува...

Това дали да сече и колко се настройва от разширеното меню на картината. Евтините 100Hz модели имат две положения, по-скъпите 200-херцови имат 4 степени. Консултантите не го знаят, при различните модели функцията е настроена различно и лъже зрителя. В едната крайност "замазва", в другата "сече". При филмите и при спортните сцени изискванията на хората обикновено са различни.;)

p.s: от ниския клас виж това: http://www.technomarket.bg/products/09111576/toshiba-40tl838g

jovito

Кажете това P-NR трябва ли да е включено,аз съм със Panasonic TX-L37E30E
някои път ми се струва че насича картината на SD каналите
иначе е перфектен на HD каналите

шентов

СЕМЧАТКА

Цитат на: jovito;149566Кажете това P-NR трябва ли да е включено,аз съм със Panasonic TX-L37E30E
някои път ми се струва че насича картината на SD каналите
иначе е перфектен на HD каналите
Като цяло не е нужно да е пусната.Тази функция се явява един вид филтър за шум и замазва донякъде картината.Ако ползваш и качествен цифров става съвсем излишна.
:worry:

jovito

Цитат на: СЕМЧАТКА;149680Като цяло не е нужно да е пусната.Тази функция се явява един вид филтър за шум и замазва донякъде картината.Ако ползваш и качествен цифров става съвсем излишна.

ок ,благодаря за информацията

uniqad

След като днес излезе новата брошура с промоциите на ТМ, последва светкавичен отговор от ТП:

LCD телевизор  PANASONIC TX-L32U3E  799лв

Купи онлайн с 19% отстъпка:649.00 лв

http://www.technopolis.bg/b2c/details/14420/P11090101/LCD-televizor-PANASONIC-TX-L32U3E

Такава цена няма никъде в момента дори в чужбина!
Къде е уловката??? Едва ли е мостра, защото го има в 2/3 от техномаркетите в цяла България...
Ако е мръсен номер към конкуренцията, да се възползвам, че е доста апетитна цената?!?
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

Хоризонт

Цитат на: uniqad;149842След като днес излезе новата брошура с промоциите на ТМ, последва светкавичен отговор от ТП:

LCD телевизор  PANASONIC TX-L32U3E  799лв

Купи онлайн с 19% отстъпка:649.00 лв

http://www.technopolis.bg/b2c/details/14420/P11090101/LCD-televizor-PANASONIC-TX-L32U3E

Такава цена няма никъде в момента дори в чужбина!
Къде е уловката??? Едва ли е мостра, защото го има в 2/3 от техномаркетите в цяла България...
Ако е мръсен номер към конкуренцията, да се възползвам, че е доста апетитна цената?!?

Няма уловка просто е модел 2011 и от горе на всичко е ЛСД а не ЛЕД и е от ниска бюджетна серия.
Ниския и евтин клас на различните марки се справят добре с HD сигнал но хубавия телевизор се справя добре и сд сигнал и особено с аналогов. повдига-интерполира резолюцията при кабелна например .
;;513

uniqad

Е да де, но 19 процента отстъпка при стандартни 5 при покупка онлайн???
Той дори не е в промоция и 799 лева стои от Коледа!
Такава отстъпка не е нормална и ме кара да се съмнявам. Като нищо може да важи за някоя дърта мостра и след като първия шаран захапе и се отърват от нея, веднага връщат старите 5 процента. В България при тази криза всичко можем да очакваме!
Виж ако имат доста на склад нормално би било да го пуснат на промоция, а не такива мръсни номера. Чудно ми е?!
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

Дедал

Разпродават мострите ,то и аз се бях засилил оня ден за 46D7000 ,ама бързо ми мина мерака :) ,като видях ,че се опитват да ме цакат с "топла бира" :lol15: -ще има да вземат -да им дам почти 3000 лв за мостра !;;602

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания