Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ZHD 100 в снимки отвътре

Започната от koscom, Юли 08, 2011, 03:17:47 PM

« назад - напред »

Ooo_Pepi

Нещо не ми се отварят... цъкнах на три произволни чакам 30сек и не се отварят... що не ги качи в български сайт напр. picbg.net или ги архивирай и дай линк към dox-а на абв.бг
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

kabel

Цитат на: Ooo_Pepi;107870Нещо не ми се отварят... цъкнах на три произволни чакам 30сек и не се отварят... що не ги качи в български сайт напр. picbg.net или ги архивирай и дай линк към dox-а на абв.бг

отварят се ;;573

Veskop

Цитат на: Ooo_Pepi;107870Нещо не ми се отварят... цъкнах на три произволни чакам 30сек и не се отварят... що не ги качи в български сайт напр. picbg.net или ги архивирай и дай линк към dox-а на абв.бг

не съм ги гледал всичките,но поне първите 5-6 се отварят.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Dalavera

Че се отваря, отварят се . Но не разбрах само каква е целта на това ревю, освен чисто информативната страна. ;;650
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;

лтрифонов

Аз като гледам, този приемник е брат на ipbox910/ Kathrein UFS-910 серия, със stb7100  процесор. На мен ми изпадна един подобен, със известно усилие може да се рефлашне със линукс :)

описание тук
на мен като ми остане време и настроение за процесорно рефлашване и jtag-инг, ще опитам с моя (hirschmann Shd900)

EDIT: Като гледам тук вече е направено и съм познал ;)
(браво Пламене)
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

koscom

Цитат на: Dalavera;107877Че се отваря, отварят се . Но не разбрах само каква е целта на това ревю, освен чисто информативната страна. ;;650
Да,чисто информативно е!Поне визуална информация.Приемника ми е НАПЪЛНО безплатен/смяна срещу IRDETO карта,но не както на другите абонати срещу 28 лв:D/,така,че гаранционната лепенка не ме интересува за да го отворя.
Готов съм за тестове дори и под Linux, ако доведе до очаквания от всички резултат.
Ай, със здраве!

koscom

Цитат на: лтрифонов;107881Аз като гледам, този приемник е брат на ipbox910/ Kathrein UFS-910 серия, със stb7100  процесор. На мен ми изпадна един подобен, със известно усилие може да се рефлашне със линукс :)

описание тук
на мен като ми остане време и настроение за процесорно рефлашване и jtag-инг, ще опитам с моя (hirschmann Shd900)

EDIT: Като гледам тук вече е направено и съм познал ;)
(браво Пламене)
Я направи едни подробни снимки-може да изкочи нещо;;513

star14

Малко трудно ще се смени софта . Гледам няма uboot , за да позволи през usb или кома да се префлашне . А за JTAG да не говорим въобще :
- BGA chip for Flash and Chipset
 - (E)JTAG disabled in factory process
 - Flash compliant with ACS security
 - Chipset compliant with ACS security
Само със смъкване флаш паметата и програматор , а това си е голяма играчка.

лтрифонов

С Jtag ще стане.
конекторa е стандартен 20 пинов, изводите ги има на дъното.
Защитата на jtag обикновено е много проста - резистор на едно от пинчетата, който трябва да се прекъсне или даде на късо( нали все пак трябва да ги поправят:) )

в онзи линк по-горе всичко това е описано, и програматора за jtag е показан, струва 18 евро. Просто трябват ентусиасти, този приемник като за без пари може да си се ползва доста по оптимално с една enigma
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

Rabin

Kaто го префлашнете - ще стане като оня приемник, който се продава свободно (ipbox910/ Kathrein UFS-910 серия). Всичко става в софта. Няма да има очаквания :;803 ефект.
Ценното е софтуера в захаринката, ама няма евтин начин да се извади. Софтът на захаринката е писан специално за Булкрипт. Софт на който и да е комерсиален приемник няма как да работи нормално с Булкрипт.

Чък Норис

То ако ставаше така приемниците на д+ и полсат отдавна да са с енигми. :lol15:

Veskop

Цитат на: Продуцентът;107922То ако ставаше така приемниците на д+ и полсат отдавна да са с енигми. :lol15:

на N вече е.... :D
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

март

Ето една снимка и от мене. Така изглежда захаринчо без flash чипа :)

star14

Принципно като се замисли човек ,нее кой занае каква философия да се компилира за sti7101 един STLinux и  Enigma2 . Само трябва да се види за какво дъно да се компилира .

http://www.wizardfox.net/enigma2-580/ustanovka-stlinux-i-sborka-enigma2-svoimi-rukami-22346/

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания