Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Внимание - измамник във форума !!!

Започната от mddmdd, 04-07-2011, 18:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Крал Артур

Май е време да въведем тема "Зала на срама";;601;;601;;601

Veskop

Цитат на: Крал Артур;162928Май е време да въведем тема "Зала на срама";;601;;601;;601
файда никаква,тоя пишлигар едва ли ще се засрами,но не е зле идеята с рейтинга на потребителите като търговци да се "рестартира",щото май никой не я ползва...а и не знам дали съществува още..доколкото си спомням,имаше нещо такова по едно време?
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

mddmdd

Цитат на: Veskop;162929файда никаква,тоя пишлигар едва ли ще се засрами,но не е зле идеята с рейтинга на потребителите като търговци да се "рестартира",щото май никой не я ползва...а и не знам дали съществува още..доколкото си спомням,имаше нещо такова по едно време?

Не е идеята да се засрами , а да се накаже и да не лъже така гадно .
Търговище :Момчил Павлов Здравков
тел е 0899462402 , ама сега го е спрял.
офиса на еконт- Театъра

редгендо

Цитат на: mddmdd;162959Не е идеята да се засрами , а да се накаже и да не лъже така гадно .
офиса на еконт- Театъра

По принцип по закон - когато се купува стока която е видяна по интернет, която е заявена по телефон, която е видяна по телевизора и така да се каже която е закупена без да си я видял на място , то тогава купувачът има право в 14 дневен срок да поиска обратно възстановяване на парите си като върне стоката, дори и тя да е годна, да е здрава и всичко да му е наред, ако той си прецени , че тя не отговаря на очакванията му и на описанието. В случая е точно така. Затова ако заведе дело просто ще му разкаже играта на този. Всички виждате - дава обещания и какво ли не и накрая както се очаква никакъв ефект. Затова не трябва да има никаква толерантност към такъв ! Ако тръгна да ви казвам колко такива съм съдил няма да ми повярвате. Има си закони - проблемът си е негов ! За мен по скоро тук не бива да се обсъжда дали ще се спечели делото или не - а по скоро колко други са измамени от него за да се присъединят към иска. И когато в средата на делото го видиш как трепери на съседната скамейка заедно с баща си, тогава ще разбереш как си променил живота на това хлапе и си го върнал в правилния път.:worry:

mddmdd

Цитат на: mddmdd;162959Не е идеята да се засрами , а да се накаже и да не лъже така гадно .
офиса на еконт- Театъра
Роден на 23 август 1978 г.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001895396750&ref=tn_tnmn#!/momchil.zdravkov.1?sk=wall
Дори не е 18 годишен.....
Как да му пратя съобщение да си даде адреса да ми пратя нотариалната покана ? Или някой ако го има да казва.

mddmdd

офиса на еконт- Театъра

Цитат на: mddmdd;162977Роден на 23 август 1978 г.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001895396750&ref=tn_tnmn#!/momchil.zdravkov.1?sk=wall
Как да му пратя съобщение да си даде адреса да ми пратя нотариалната покана ? Или някой ако го има да казва.
http://startrek60.znih.com/ е го убавеца

редгендо

Цитат на: mddmdd;162977Роден на 23 август 1978 г.

аха и тук за годините значи е лъгал. Браво бе . Тук си имаме играч :) Нещо не му е чиста работата. В жалбата до прокуратурата го цитирай със псевдонимите му тук. Дай и данните които имаш - телефон и т.н. така ченгетата лесно ще го открият а на разпита, ще му се наложи да даде обяснения. Ей кокошкар е обаче, за 40 лева си прави главоболия. Голям е идиот наистина :) Задължително жалба просто - задължително !

експреса

1. бе как ще е 78 набор тоя? той е максимум 90 набор. този от снимката не е той.
2. вземай се в ръце и колегата да ти помогне за документите и вторник да си пуснал жалбата.

yavor1

Цитат на: експреса;1629801. бе как ще е 78 набор тоя? той е максимум 90 набор. този от снимката не е той.
2. вземай се в ръце и колегата да ти помогне за документите и вторник да си пуснал жалбата.
ами 16-17 годишен е , ясно си личи от лексикона, то и по форумите за по-голям се представя също както тестото, дето си е сложил 5-6 години от горе за презтиж, пак че си е писал че е от търговище, а не от ню йорк.
наистина сигнал до прокуратурата е най-правилно, защото при тях документооборота се следи и на всеки сигнал се обръща внимание, независимо дали е малък или голям проблема.
като плюс е факта , че сумата е малка, а човека е никой, така че се отчита дейност и процента на решените случаи се увеличава.
както е прието ще решат този казус, а ще покрият един камион цигари например. така че ако момчил чете , то е добре да си оправи бакиите, защото прокуратурата няма да го бави, а и доста по-солено ще му излезе, да не споменавам , че и няколко шамара поне от баща си ще получи дето го излага в малкия град.

телефона му -домашния е +359 601 9 27 13

редгендо

Цитат на: yavor;162983ами 16-17 годишен е , ясно си личи от лексикона, то и по форумите за по-голям се представя също както тестото, дето си е сложил 5-6 години от горе за презтиж, пак че си е писал че е от търговище, а не от ню йорк.
наистина сигнал до прокуратурата е най-правилно, защото при тях документооборота се следи и на всеки сигнал се обръща внимание, независимо дали е малък или голям проблема.
като плюс е факта , че сумата е малка, а човека е никой, така че се отчита дейност и процента на решените случаи се увеличава.
както е прието ще решат този казус, а ще покрият един камион цигари например. така че ако момчил чете , то е добре да си оправи бакиите, защото прокуратурата няма да го бави, а и доста по-солено ще му излезе, да не споменавам , че и няколко шамара поне от баща си ще получи дето го излага в малкия град.

телефона му -домашния е +359 601 9 27 13

е да така е. Най-доброто решение е да възтанови парите на човека, защото така си спестява едни 1000 лева съдебни разноски, разходи за юристи , разходи за допълнителни финансови претенции , изгубени ползи и т.н. , които за съжаление настойниците ще платят дето сигурно хал хабер си нямат хората. Когато обаче стане измама в Търговище - сред имената на заподозрените винаги Момчил ще е в тройката. Не мисля че това момче осъзнава колко сериозни проблеми в бъдеще може да има ако делото стартира. На никой родител не го пожелавам. :s102

njor

Имал е време почти година да върне парите,
ПУСКАЙТЕ МУ ПРОКУРАТУРАТА.:lol15::lol15::lol15:
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

yavor1

Цитат на: njor;162989Имал е време почти година да върне парите,
ПУСКАЙТЕ МУ ПРОКУРАТУРАТА.:lol15::lol15::lol15:
абе, ако се
разплати докато не е даден ход на преписката,може и да му се размине, ама то в България всеки се мисли за недосегаем докато не му се наложи да започне писмено изложение с : Именувам се ...... :worry:

Antonio

Я иди го намери,и преключи въпроса.
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

mddmdd

Днес 29.05.2012 г.има развитие по темата.
      Момчил се обади и се разбрахме до 7 дена да върне парите.Дадох му тония си адрес.
      Но след малко майка му се обади , той казва е 16 годишен - откъде ще ги вземел . Аз и обясних че и аз не го бера парите от полето -имат време да помислят и да прочете какво е писано във форума.
Два пъти и исках точния адрес за кореспонденция , но така и не го даде.
Предупредих я че разговора се записва.
Писна ми да се разправям за 50 лева но пътищата за момчето са 2 .
1.Връша парите и забравяме за случая.
2.Прави се на ударен - завеждам дело в прокуратурата и пак връща парите и съдебните разноски .  
И довечера ще решат с баща му какво да правят.

рйонков

:) Ти пак си добре, ами аз имам да си прибирам едни 440 кинта от 1 съдия!
А кажи към кого да подам иск?
Към колегите му ли?
А и да не забравя - пълно корумпе е, с разговори и към Красьо черничкия... (за което има и официално наказания) :s104
HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания