Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Внимание - измамник във форума !!!

Започната от mddmdd, 04-07-2011, 18:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dzumba

Цитат на: d3v1c3nv11;163833Секс е когато аз примерно се любя с жена си. Тук говорим за педерастия :worry:
А как се нарича,ако ти се любиш с жена си,а той е зад тебе?
 :)

Brian

Аз се сещам за воайорство, ти ако имаш други преживявания - сподели ;;573
;;612

dzumba

Бях на едно място,ама жена му беше много грозна,питаш ли ме какво беше изкушението,при оставащия избор?

hammerstrikebg

Brian

Цитат на: dzumba;163977Бях на едно място,ама жена му беше много грозна,питаш ли ме какво беше изкушението,при оставащия избор?

Да ти се ходи към Търговище?
;;612

dzumba

Любим регион ми е!Имам много любимци,от преди да тръгне епопеята с мотора!

BMW320i

Майк,казах ти,че имам доказателства,че преди да ти продам мотора той работеше както трябва,ако искаш ще те свържа с човека,който може да ти каже,както и за предишните ми продажби,и двамата пишат във този форум.Повече няма да се разправям с никого,но ти не си никакъв,че да ми искаш адреса и да говориш на майка ми всякаш си ми някой близък.Както вече казах имам доказателства,че мотора работеше изрядно преди продажбата и недей се мъчи да ме заплашваш,защото майка ми (за която явно не вярваш,че е тя) ще подаде жалба срещу теб!
Next&Next Star 1.00m with H-H motor Optibox,Bulsat 65 cm only for 13E;SKYBOX S 12 HD. :)

tok82

Цитат на: BMW320i;164250Майк,казах ти,че имам доказателства,че преди да ти продам мотора той работеше както трябва,ако искаш ще те свържа с човека,който може да ти каже,както и за предишните ми продажби,и двамата пишат във този форум.Повече няма да се разправям с никого,но ти не си никакъв,че да ми искаш адреса и да говориш на майка ми всякаш си ми някой близък.Както вече казах имам доказателства,че мотора работеше изрядно преди продажбата и недей се мъчи да ме заплашваш,защото майка ми (за която явно не вярваш,че е тя) ще подаде жалба срещу теб!

ха сегааааа и майката в действие колега лошо ти се пише двама срещу един
extrend et4000;5xdm500s;1xdb500-c;cryptobox 500hd;1x ariva 102e;1 x goldenmedia black;3,60m,1,50m,2x1m antena linear motor superjack18;mag250

Underworld

Не че ми е работа, но тук заприлича на цирк.
mddmdd явно няма да се възмездиш по лекия начин, така че деиствай. Пък после родителите да се оправят.....или ти (спрямо думите на набедения). Но ясното е, че споразумение няма да постигнете.
Най-вероятно ще се стигне до Бойчиновци ;)

Brian

Ти си бил голям наглец :) Така както си тръгнал ще ти сцепят гъза и ще ядеш голям бой. Не сега. Някъде на по-късен етап, като пораснеш. Защото сега ще ти се размине за 50 лв., после осмелен ще измамиш някой по неподходящ и тогава вече няма да ти простят. Чудя се дали е по полезно за теб да звънна на един приятел да те повъзпитат или да те оставя да се развиваш. Понеже имаш заложби май е по-добре да те оставим да ги доразвиеш, щото те 18-те години идват бързо пък в затвора бленуват за агнешко ;;573
;;612

d.ivanov

Защо не се разберете като големи хора, върни парите на човека, той ти връща мотора и готово, мен също миналата година ми набутаха проблемен приемник, който продадох на половина цена (с коменатр, че има проблем,не съм го скрил), защото не съм такъв човек, най-лесно е да излъжеш някой, но не е това начина.

Иначе до колегата по-горе, не е нужно да ходиш да подаваш жалби, само по снимките в профила можеш да разбереш къде живее пича:

но пак казвам, че не е това начина...

mddmdd

Имам ти адреса ....
Ти лежи на тоз гръб че ще ти се размине.
Времето тече .... (Остават ти 2 дни)
Не те заплашвам , а ти казвам какво ще ти се случи , а нямаш никакви шансове да докажеш че е работил.А и да е работил , аз получавам неработещ мотор.Ти сам казваш че не работи.
Вземи на заем от мама Ива и татко Павел и да приключим въпроса , защото после ще трябва да плащат и разноските по делото , а те не са никак малки.
Ама ти си знаеш.

авиан

Оревахте орталака за 50 лева,то човек ще си помисли че е за 50 бона данданията:;803

kraykov

Цитат на: авиан;164477Оревахте орталака за 50 лева,то човек ще си помисли че е за 50 бона данданията:;803
Колега вместо да се месиш в чуждите отношения не е зле да наблегнеш на правописа!
Bernhard Krieg. Satellitenfernsehen Wenig Theorie-viel Praxis. 1987, Elektor Verlag GmbH, 5100 Aachen.

Brian

Цитат на: авиан;164477Оревахте орталака за 50 лева,то човек ще си помисли че е за 50 бона данданията:;803

Въпроса е принципен. Сумата няма значение. Аз лично мога да си позволя да дам 50 пъти отгоре за да му начукат канчето само защото си е помислил да открадне от мен. Ти като си толкова ларж дай да врътнем някоя далавера :worry:
;;612

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания