Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Внимание - измамник във форума !!!

Започната от mddmdd, 04-07-2011, 18:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mddmdd

Пиша това за да не бъдат измамени и други като мен .
Става въпрос за покупка на един мотор от колега във форума с ник "най-красивия измамник".Накратко.Уговорихме се да ми продаде H-H мотор след излирично питане дали работи - отговора е да .Ето :
- "Да,мотора работи перфектно,струва 40 лв. както пише в обявата,няма грам луфт и други дефекти,леко издраскан е хобота от въртене на антената,но това не е никакъв проблем.Дай ми адрес,на който да го пратя,ще го пратя утре сутринта на посочения от теб адрес."

Платих го по еконта .Вземам колегите нетмана и пги да го монтираме и се оказва че върти но не спира - т.е не работи.
Докато не го бях платил по 2 пъти се обаждаше да пита всичко наред ли е и сега се покри.Заплаших го че ще подам жалба в полицията за телефонна измама - все едно е дали продава игли за маслобойна или мотори и взе че се обади ама аз сега нямам пари на аз съм 16 годишен откъде да ги взема ще направя всичко възможно да ти ги върна  до края на месеца "юни"и пак изчезна.Предложих му да си вземе мотора - отказа.Вярно сумата не е голяма 40 лева + 10 за еконт доствка общо 50 но въпроса е принципен утре и друг може да бъде опарен.Вземал съм приемници и антени от колеги , но такова чудо да бъда измамен не е имало.
            Вчера 3 ти пак му звъня "Сега вали и вземам такси ще се обадя след 20 мин".Минаха 2 часа - няма никой.Намерих му скаипа bgmafiq_10 .
Та почна да се обяснява че нямал пари и "няма смисъл за 40-50 лв. да правим световни скандали и проблеми"
Според мен има - измама и това е .
Обеща да 20 юли да върне парите - ама не му вярвам.
Имам записани разговорите с него по телефона и по скайпа.
Въпросния "най красив измамник" - това е един от никовете във форума са казва : Момчил Павлов Здравков тел 0899 462 402.
Във форума се подвизава като Момчил- Търговище , sss_fff,sss_ffff, "този който изчезна", Тольо , Sientific Atlanta,new,"най- красивия измамник"
Роден  е на 23.08.1995г.
Емайла с който се е регистрирал е красноречив - mango253@abv.bg
Той си мисли че като е на 16 години е недосегаем и може да лъже - ама не е така.Няма пари а се вози на такси и купува от хиената кусек ключ.
Благодаря на Джак за съдействието
Та сега си мисля да се обадя на баща му да се разберем.
Вие какво мислите как да си върна парите?
Не съм за 50 те лева но въпроса е принципен.
С поздрави
маик

д.е.м.т

Е така е с втората употреба
Beat me, hate me
You can never break me

mddmdd

Цитат на: д.е.м.т;107101Е така е с втората употреба
Какво искаш да кажеш че може да ти се продаде неработеш боклук и ще си доволен ли ?Питах го работи ли ? "Да перфектно"

филасат

Трябва много да се внимава, пишлемяци с изкривено разбиране за светът бол.
Простотията е тотална и необратима.

Чък Норис

Има и още един ник SERHI1970
До колкото знам всичките тези никове се използват от двама човека(баща и син), затова един път пише по-грамотно, а в следващите 2-3 поста си е*ало мамата от правописни грешки.
А 50 лева са си 50 лева, не ти е копал на нивата за да му ги "опрощаваш".

gogyto

По случая ще помоля админите да направят тема "Оценка на потребителите",като във всяка покупко-продажба се слага съответно "+" или "-" за съответната сделка между потребителите.Необходимо е и постоянно актуализиране на оценките в най-първата страница.В много форуми го има това,ще е полезно за всички и така ще се сведе до минимум измамите....ако някой се захване на лс бих дал съвети ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

АДМИН

За целта има "Търговски рейтинг на потребителите", но много-много не го ползвате - http://www.dtv-bg.com/itrader_main.php

netman

Aми нормално - тва е оня търговишки тъпан дет го кръстих тиквата ... бегай далече ... събират се мераклии за мечка ;;573
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Най-баннатият измамник

Ей,Майк ли си,какъв си,какво ми се жалваш публично-обещах ли да ти върна парите в срок до 20-ти Юли 2011 година,а? Какъв си ти,че ще ми пишеш личните данни публично през целия форум?! Продавал съм много неща и досега НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е ОПЛАКАЛ,стана гаф с този мотор-съгласен съм,ама ти за 40 лева орева света бе,човек... Возел съм се в такси,ти на какво искаш-на каруца ли? Разбрахме се като хора снощи и ти пак не вярваш... Ми,хубаво,не вярвай... Ти ли ще ми държиш сметка за парите,това са ми джобните,които си ползвам,ти нямаш право да ми държиш сметка на какво съм се возил,ако искам и на лимузина,и на каруца ще се возя,това не е твоя работа.Съгласен съм,но за втора употреба продукт,който реално работи,но според не спира да върти,ти искаш да правиме тука глобални въпроси и полемики... Мотора е използван,няма никаква гаранция,това на теб ти е напълно ясно и искаш да ме съдиш в крайна сметка...Не искам да се разправям с никого,съжалявам,че така изкипях,но в случая не се сдържах...
Triax TD78 with H-H motor-Sat Control; GTSat-0.2dB;Dreambox DM500S;Repotec-Wireless G-Router ;)

gogyto

Цитат на: АДМИН;107109За целта има "Търговски рейтинг на потребителите", но много-много не го ползвате - http://www.dtv-bg.com/itrader_main.php

И все пак е по-добре с такава тема,в този рейтинг я гласуват я не...както и да е
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

mddmdd

Цитат на: netman;107110Aми нормално - тва е оня търговишки тъпан дет го кръстих тиквата ... бегай далече ... събират се мераклии за мечка ;;573
Аз съм за !!! Станахме 2 ма .Още мераклии има ли ?
Момчета въпроса е принципен .Не е за 50 лева а затова че излъга.Спокойно можеше да пише "Продавам мотор за части".
И според нен трябва да се обединим да няма повече излъгани .
Дело ли да завеждам или какво да го  правя ? Тя мечката е ясна.
 Ето и разговора от снощи  momshil.txt .
Сега се обади ама нали се разбрахме снощи чакай сега ...
Няма какво да го чакам....

Най-баннатият измамник

Човек,обещах ти нещо,ти не вярваш,ми като не вярваш,парите ще си ги получиш,ама като си ги получиш-после пак дело ще заведеш...Аман! :s103
Triax TD78 with H-H motor-Sat Control; GTSat-0.2dB;Dreambox DM500S;Repotec-Wireless G-Router ;)

Най-баннатият измамник

Ти познаваш ли ме бе,какъв си ти,че имаш някакво "велико" мнение за мене,ако досега имаше измамени някога,отдавна да съм изгорял,продавал съм в този форум толкова антени (1-2) с комплект,сега така се е случило и ти ме изкара лъжец и измамник.Ти откъде искаш 16 годишен за 1 ден да ти даде 50 лева,откъде да ги взема,а? Айде,стига вече... :lol15:

Най-баннатият измамник

Ти секретарка ли си бе,кога съм бил роден,ала-бала,за 40 лв. наистина орева света,и не са 50,ама айде,за 10 лв. няма да спорим.

netman

Уважаеми г-н Тъпан,
хайде да спазвате правилата на форума !!!

Правя официално предложение към администрацията тоя нещастник да бъде баннат ;;650

п.с. Баси наглото човече - хем излъгало Майк, хем му се кара ... аве ей оли, ако се разходим до Търговище само кат ни видиш  и ще напълниш гащите ... :lol15::lol15::lol15:
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания