Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Внимание - измамник във форума !!!

Започната от mddmdd, 04-07-2011, 18:55

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

редгендо

Цитат на: stenel;162853Аз пък мога да ти кажа че доколкото познавам нашата прокуратура....ще класифицират случаят като маловажен...ще откажат да образуват досъдебно производство и най-много този малък келеш да го изпратят на комисията за борба с привообществени прояви на малолетни и непълнолетни......:s104
е да не се знае ! НО ! Вече административни нарушения под 50 лева могат да се обжалват ! Камо ли такива от частен характер! Та питам аз тук - 1) защо хора от този форум и хора не пряко свързани с проблема и не наясно с правните последици даваха този акъл - чакай 20-ти да ти ги даде ? Закона ясно е казал - 14 дни !!!!!!!!!!!!!!!! 2) Какво стана сега - парите не са върнати, минало е почти година - какво ще кажат сега тези хора ? Въпросът е че човека си вика абе изгорях с 50 лева . Да ама не е така. Подведен е бил от измамника че ще му ги върне - не е късно да се подаде иск. Какво губиш да му се невиди - 10 лева съдебни разноски ? Ами дай ги - опиши проблема, съда ще го привика с настойник , ще има разпит и в крайна сметка ако дотогава не се е вразумил - ще има дело . В този случай съда ще се даде официален писмен отговор. Освен това ако го заведеш иска в съда в София, ще го викат на разпит там :) Та на местна почва повярвай ми няма да успее с измамите си повече. Освен това - той тук във форума си призна. Бази по лесно дело от това - НЯМА !!!!! Ей и да почерпиш после !!!! А онзи дето писа за 40-те лева да ми пише на лична - ще му дам банковата си сметка. Аз от пари не бягам нека да прати като е алтав.
   Проблема е не как да си вземеш парите обратно - а защо ! Защото си измамен. Това не е твой проблем вече , това ще е проблем на измамника.
  Позволих си да взема участие в тази тема само с една цел - 1) ако има измамени да знаят че има как да си вземат обратно парите 2) виждам че си ги прежалил, но такива хора измамници не харесвам - отиди и си търси правата. НИЩО НЕ ГУБИШ ! ;;650

an

Цитат на: редгендо;162848Но от правна гледна точка съм вещ.

Каква професия имаш?

njor

Няма значение каква професия има важното е че е напълно прав.Когато прага на търпимост на всички нас се вдигне и повече не търпим такива измамници тогава и цялата ни страна ще се оправи.
Защото страната ни е това което сме ние.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

BOBIKAT

Цитат на: stenel;162853Аз пък мога да ти кажа че доколкото познавам нашата прокуратура....ще класифицират случаят като маловажен...ще откажат да образуват досъдебно производство и най-много този малък келеш да го изпратят на комисията за борба с привообществени прояви на малолетни и непълнолетни......:s104
Аз пък мога да ти кажа че не я познаваш. Щото преди 2 години подавах жалба срещу един и то директно в прокуратурата и от там кат са ебнали полицията, при мен лично идва кварталния да се лиже и маже, защо първо през него не съм минал и през шефа на полицията!!!
In the beginning was dark, and then bang...

stenel

Цитат на: BOBIKAT;162870Аз пък мога да ти кажа че не я познаваш. Щото преди 2 години подавах жалба срещу един и то директно в прокуратурата и от там кат са ебнали полицията, при мен лично идва кварталния да се лиже и маже, защо първо през него не съм минал и през шефа на полицията!!!
Не знам за какво е била жалбата но сигурно не знаеш че прокуратурата никога не се занимава с жалбите на гражданите а ги изпраща на полицията за проверка  .....та затова при теб е доприпкал кварталния....и какъв беше резултата в крайна сметка....какво направи кварталния по твоя проблем....протокол за предупреждение или акт.....пък най-вероятно щом е бил кварталния ти е намазал ските и те е пуснал по наклона
сега се уча

BOBIKAT

Цитат на: stenel;162872Не знам за какво е била жалбата но сигурно не знаеш че прокуратурата никога не се занимава с жалбите на гражданите а ги изпраща на полицията за проверка .....та затова при теб е доприпкал кварталния....и какъв беше резултата в крайна сметка....какво направи кварталния по твоя проблем....протокол за предупреждение или акт.....пък най-вероятно щом е бил кварталния ти е намазал ските и те е пуснал по наклона
Еми, кварталния ме пита какво, що, казах му че съм се разбрал с оня, и след 2 седмици дойде писмо от прокуратърата че при тях е отишло от кварталния че се отказвам от жалбата и прокуратурата спира производството.
In the beginning was dark, and then bang...

tedo

Цитат на: stenel;162872Не знам за какво е била жалбата но сигурно не знаеш че прокуратурата никога не се занимава с жалбите на гражданите а ги изпраща на полицията за проверка  .....та затова при теб е доприпкал кварталния....и какъв беше резултата в крайна сметка....какво направи кварталния по твоя проблем....протокол за предупреждение или акт.....пък най-вероятно щом е бил кварталния ти е намазал ските и те е пуснал по наклона

Стефчо ти си бил много наясно с нещата ??
Затова ли си поръчваш неща от еконт и после не ги взимаш от офиса ?

stanel  или както ти е там ника ?

Слави2

точно така аз се набутах с 1 но сега не мога да кажа ника ,че бях с друг акоунт тогава

редгендо

Цитат на: BOBIKAT;162870Аз пък мога да ти кажа че не я познаваш. Щото преди 2 години подавах жалба срещу един и то директно в прокуратурата и от там кат са ебнали полицията, при мен лично идва кварталния да се лиже и маже, защо първо през него не съм минал и през шефа на полицията!!!

ами виждаш ли - прокуратурата е действала. Защо насочих директно към тях ? Защото в противен случай трябва да отидеш в полицията, да намериш дознател, той да започва да разпитва, да те кара пишеш после да те постави в положение -абе ти знаеш ли колко работа имам и ми е през х...я за твоите проблеми, след което да се проточи цял месец и едва тогава ако този дознател не е хвърлил молбата ти в кръглата папка или по скоро да я е затрупал с бумащина то тогава можеш да стигнеш до прокуратурата. И какво - не си ли спестяваш  този път ? Питайте патило бе хора. Не съм юрист , банкер съм :) Но съм всеки месец в съда почти защото винаги когато съм сигурен че съм прав - аз си защитавам правата. Затова ви казвам - минал съм по този път. Може да не съм много прав, но имам спечелени дела които съм завел сам и без адвокат. А това тук което писах е само с една цел - народа е казал ,,питай патило". Та ако искате се доверете ако искате недейте - избора да си е ваш! Само да допълня - дознателите взимат 300 лева заплата, карат ги да си купуват те хартията за принтера, карат ги да си купуват лаптопите на които да работят. Според теб те или кварталният имат ли стимул да ти решат проблема ?

редгендо

Освен това - прокуратурата може да върне делото за събиране на доказателства но в крайна сметка - проблема е стигнал до нея. Прокурорът ще реши дали събраните доказателства са достатъчни, малко или трябват още. А ако решава кварталният имаш 90% шанс да реши че си за лудница защото се занимаваш с такива суми, а на него му кипи и трябва да пише че бай мангал вчера е пребил айшето, оня пък се блъснал, на някой кво  му откраднали и т.н. т.е. по сериозни проблеми а от там идва забавянето, идва и липсата на желание в него да си свърши работата. Освен това забележи ако искаш - като отидеш при него и ако започнеш да описваш проблема в повече от 2 страници - ще се намеси и ще каже ти сега разкази ли ще ме караш да пиша на печатната си машинка :) Защо ? Защото както казах - хем го мързи, хем го боли за теб, хем трябва да плаща хартията. Затова - директно в прокуратурата - защото от там са длъжни да върнат обратно писмо - образуват ли дело или не. И ако не защо - което можеш да обжалваш. А при тези самопризнания , манипулации и лъжи от лицето, не вярвам да има отказ от образуване на дело. Освен това да си потърсиш правата е най-малкото което престъпникът в България очаква . Нема начин - скачай ! :s030:

pgi

Цитат на: редгендо;162884... Само да допълня - дознателите взимат 300 лева заплата, карат ги да си купуват те хартията за принтера, карат ги да си купуват лаптопите на които да работят.

Я и аз да те допълня - дознателите вземат поне 1000 лв, никой не ги кара да си купуват компютри и консумативи, ама като нямат - сами се принуждават.
Параболи: 90см, 180 см; Офсети: 2хTriax 110, 60см, 90см; Vu+Solo2; Octagon SF8008, DM500S; Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR; DiSEQ 8/1

njor

Колеги от доста време не съм виждал човек така да расъждава като  редгендо  бравос такива трябва да сме повечко и да си отстояваме интересите.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Veskop

Цитат на: njor;162907Колеги от доста време не съм виждал човек така да расъждава като  редгендо  бравос такива трябва да сме повечко и да си отстояваме интересите.
ама не мога само да разбера какво разсъждавате по тема от миналата година ;;601 последния пост беше от                        28-11-2011                              ;;601
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

mddmdd

Сега влезнох и прочетох новините по темата .Веско не си прав - парите още не са върнати и аз съм казал не ми е до парите , ако ги вземем ще почерпя бургаската група.Проблема е че е останал ненаказан и ще прекара и други.
       И кат си траем - ще сме прекарани .
      Сега пак се ядосах че ме прекара.
       Иам и разговорите с него по телефона записани , имам и по скайпа на текст и мисля че няма да имам проблеми с доказателствата - проблема е да се накаже виновника.Не е проблем че ще дам още 10 или 20 лева .
       Приятел редгендо обади се на лични да ми помогнеш да предприемем първите стъпки .

Veskop

Цитат на: mddmdd;162921Сега влезнох и прочетох новините по темата .Веско не си прав - парите още не са върнати и аз съм казал не ми е до парите , ако ги вземем ще почерпя бургаската група.Проблема е че е останал ненаказан и ще прекара и други.
       И кат си траем - ще сме прекарани .
      Сега пак се ядосах че ме прекара.
       Иам и разговорите с него по телефона записани , имам и по скайпа на текст и мисля че няма да имам проблеми с доказателствата - проблема е да се накаже виновника.Не е проблем че ще дам още 10 или 20 лева .
       Приятел редгендо обади се на лични да ми помогнеш да предприемем първите стъпки .
ок тогава,ама след 7-8 месечна тишина,логично е да си помислим че проблема е решен,нали?
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания