Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, Декември 26, 2010, 09:15:02 PM

« назад - напред »

Чушкопека

Цитат на: д.е.м.т;321629Коко по леко ,нали не искаш пак бан :)
Няма страшно аз съм свикнал, с годините човек притръпва и вече не обръща внимание.
Обаче че телефон в режим на търсене на мрежа харчи в пъти повече енергия отколкото в стандартен режим, от това няма да отстъпя.;;513

Joe

Цитат на: dodo2000;788Да въпросния форум от доста време го няма. То не, че имаше нещо интересно и полезно в него   :|

Ти се благодари, че са държавни. Ако се издържаха от застраховките на българина, нямаше да съществуват въобще. Българина дава луди пари за цигари, обаче не дава и стотинка за застраховка, защото смята, че държавата му е длъжна. Иди при перничани и ги питай дали имат застраховка Земетресения. Въпреки труса отпреди 3-4 години, никой там не е си напрвил труда да си застрахова къщата или апартамента. И защо ли, след като Държавата с моите и твоите пари ще му построи нова къща.

Send via Tapatalk

SERHI1970

Цитат на: Joe;322792Ти се благодари, че са държавни. Ако се издържаха от застраховките на българина, нямаше да съществуват въобще. Българина дава луди пари за цигари, обаче не дава и стотинка за застраховка, защото смята, че държавата му е длъжна. Иди при перничани и ги питай дали имат застраховка Земетресения. Въпреки труса отпреди 3-4 години, никой там не е си напрвил труда да си застрахова къщата или апартамента. И защо ли, след като Държавата с моите и твоите пари ще му построи нова къща.

Send via Tapatalk

:s101
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Цец0

Цитат на: SERHI1970;322810:s101
Какво се чешеш по празната тиква? :lol15: Просто човека не се е бил събудил още и пообърка темата за установките срещу градушка... :)

SERHI1970

Цитат на: tzvetann;322813Какво се чешеш по празната тиква? :lol15: Просто човека не се е бил събудил още и пообърка темата за установките срещу градушка... :)

Тебе скоро ще те вкарам в релси.
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Лучиано

Много се извинявам за спама, някой с антена до 1,42м би ли ми казал на 62Е как му излиза иранския 11555/V/30000 - при мен с 1,42м едва захапва да се сканира, в момента липсва.
[SIGPIC][/SIGPIC]MAX S12 HD ; 1,42m Prime Focus Dish 90E<->12.5W - Inverto Black Pro LNB ;;650

Vladko

Цитат на: Лучиано;324946Много се извинявам за спама, някой с антена до 1,42м би ли ми казал на 62Е как му излиза иранския 11555/V/30000 - при мен с 1,42м едва захапва да се сканира, в момента липсва.

Абе ти нали беше уж с 1.80см:lol15:

никибс2805

off topic: някой от бургас да му изчезнаха бтв-тата? слава Богу BNT работи но другия мултиплекс е 0%. аз съм на 100 м от кулата до механото

Чушкопека

Цитат на: Wanderer;325417Колко си зле само... Да наричаш испанците цигани, не е само умствена недостатъчност.. Пак добре, че знаеш коя е столицата им.. А на Чили столицата знаеш ли :)
Pone znam koe e naj suhoto mqsto na zemiata kydeto ne e wylql syjd 400 godini - Arika - Chile.
Sega pak shte me bannat - no s kakwo sym kandidatstval i kakvo zawyrshil ne me misli.
P.S. Moderatori dajte pak mesec pochivka. Thanks.;;650;;513

дрим

Цитат на: ivan02121983;325473дрим я първо с метлата и лопатката поразчисти глупостите;;573

Темата е в дъра-бъра, ако зачиствам, трябва цялата тема да замине.
Но сега гледам мача :D
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Чушкопека

Цитат на: ivan02121983;325473дрим я първо с метлата и лопатката поразчисти глупостите;;573
Кои са глупостите?

Чушкопека

Повечето от вас когато се гледаше BBC Learning сте гледали сателитна антена само на снимка или на някои съсед, стига глупости Беше уникален! ;;513;;650
Аз как мога да гледам всички дисковерита без да ми пука дали имат превод? Що вие гении на световната мисъл оревахте орталъка че няма превод?

Дезео

Все по-често се случва дадена тема било от раздел Дъра-бъра или от основния да се оспамва с политически пристрастия. ;;basi Момчета, я се спрете, все пак форума е за съвсем друго, пък и има световно по футбол. Слагайте жените и децата да лягат, пускайте линийте, наливайте бирата и отпуснете малко. ;;650
Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

Чушкопека

Цитат на: Дезео;325483Все по-често се случва дадена тема било от раздел Дъра-бъра или от основния да се оспамва с политически пристрастия. ;;basi Момчета, я се спрете, все пак форума е за съвсем друго, пък и има световно по футбол. Слагайте жените и децата да лягат, пускайте линийте, наливайте бирата и отпуснете малко. ;;650
да ми се обясни как аз гледам без никакъв проблем Discovery World, Discovery Science, HD . И разбирам.

Дезео

Цитат на: koko_varna;325486да ми се обясни как аз гледам без никакъв проблем Discovery World, Discovery Science, HD . И разбирам.
Нещо не мога да хвана връзката между това което съм написал и твоето разбиране на каналите на Discovery...
Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания