Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, Декември 26, 2010, 09:15:02 PM

« назад - напред »

miros123

Цитат на: themaster301;329194На ЕТ 4000 ,в тази връзка , не мога да сканирам Tring TV ( албанци ) , на честоти 11.400 и 11.426 MHz. Kаква е причината ?

11400 V 13845 3/4 dvb-s2
11426 V 27500 3/4 dvb-s2
Pasat Ф140, LNB Inverto 0,3db, Super PowerJack 12", NP-601, {DM500s, DM800PVR} - clone {Gemini - mbox 0.4}, {Vu+ solo2}, {4[FONT="]°[/FONT]W-57[FONT="]°[/FONT]E}

themaster301

Цитат на: miros123;32922011400 V 13845 3/4 dvb-s2
11426 V 27500 3/4 dvb-s2

Не излизат. Нито на S2/QPSK , нито на S2/8psk.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Дензел

Пусни го на сляпо сканиране и виж тогава дали ги е сканирал. Имал съм подобен проблем и съм го решавал по този начин
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

veskodivia

и при мене на тринга няма сигнал сканирам ръчно -дори и при мрежово търсене не намира нищо.как се инсталирва сляпо търсене на ет4000,че в плъгините нещо не го намирам?
skysat120 vuduo2,vu+solo4k 9-13-19-23-28-36-39E стационарни,samsung 55ks8002,samsung 46F6600

швепса

Пробвайте да копирате само букета с готови сетинги от ванибал за тринг. Ако не стане, тунера не харесва въпросните параметри. С друг модел ЕТ как е. На dm и vu+ няма проблеми.

oktay89

Arena Sport CRO HD на тая позиция отварят ли се при вас?
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

Пакостник

Цитат на: Момчил Минков;329578:hammer:

Не съм убеден, че повечето клиенти на Wireless, ще се усетят, че губят връзка със рутера, връзка не се губи, просто трафика върви на импулси и е по-бавно...

Бе, Н-то и М-то са една до друга, случайно е станало :worry:
Някои хора бъркат букви от единия ъгъл на клавиатурата до другия срещуположен... ама си трая. :)
DVB Receiver: VU+Ultimo® / Image: VTi v6 / Interface: My Metrix / Dish: Triax TD-110 + Optibox DM-2400 (75E<=>30W)
Own Web:Krav Maga: http://kravmagasofia.com

Gilermo

Цитат на: Пакостник;329595Бе, Н-то и М-то са една до друга, случайно е станало :worry:
Някои хора бъркат букви от единия ъгъл на клавиатурата до другия срещуположен... ама си трая. :)

Кажи за офанзивата.

Момчил Минков

OFF:

Цитат на: Пакостник;329595Бе, Н-то и М-то са една до друга, случайно е станало :worry:
Да така си е, даже снощо по ТВ-то писаха в карето за някакъв КОнФЛИКТ. Особено много се товаря като каже някой - скЛУптор (скулптор) и производните скЛУптора или ... мастРУбиране ... Не че и аз не правя грешки, но ми се набиват в очите, а някой хора (не аз) твърдят: той не може да пише, акъли дава. ;;650
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

TUISTERa

Офтопик: Не че нещо, ама как според теб се пише конфликт? И още, дразниш се за неща , произхождащи от изговора на самата дума и е нещо нормално да се разместият две букви в думата(не да ги сгрешиш а да ги разместиш)

Момчил Минков

Офф:
Цитат на: TUISTERa;329906Офтопик: Не че нещо, ама как според теб се пише конфликт? И още, дразниш се за неща , произхождащи от изговора на самата дума и е нещо нормално да се разместият две букви в думата(не да ги сгрешиш а да ги разместиш)
Бяха писали КОФЛИКТ за това съм го сложил с малка буква - да стане ясна думата... Не е до разместване, Хората смятат че така е думата, докато се увери, че не е прав един познат продължаваше да твърди грошното :hammer:

yavor1

Цитат на: Момчил Минков;329920Офф:
Бяха писали КОФЛИКТ за това съм го сложил с малка буква - да стане ясна думата... Не е до разместване, Хората смятат че така е думата, докато се увери, че не е прав един познат продължаваше да твърди грошното :hammer:
Момчиле, като правиш стилистично граматически забележки, да бе си проверил написаното, че не става ясно за какво иде реч, ако тръгнем по формалната логика на Добрин Спасов ( БСП специалист :D , трябва да е корифей за Търговище ) ;;573

Момчил Минков

Цитат на: yavor1;329926Момчиле, като правиш стилистично граматически забележки, да бе си проверил написаното, че не става ясно за какво иде реч, ако тръгнем по формалната логика на Добрин Спасов ( БСП специалист :D , трябва да е корифей за Търговище ) ;;573
то тази тема стана ... да казвам, че ми се набиват грешките, не съм казал че не допускам и аз, да не си помислиш, че така го изговарям грОшно, то е ясно което както го говориш, така и го пишеш. Пример: пиша писъНце (идвало от Написано а не от писмо) ... този иНпулс е положителен... сиНвола еди кой си.... и още: файрлол, донлод и блутус... и т.н. - За това ставаше дума :;808 а не грешно натиснат клавиш

вассил46

Тук за рутер ли става въпрос, или за граматика?;)

uhb57

Въпрос:Какво прави левскар,когато Левски стане шампион?
Отговор:Гаси плейстейшъна и си ляга!
(offtopic: ЦСКА с туристи като сегашните играчи дори още 20 пъти да отпадне от евротурнирите ще е по достойно от отпаданията на левски в Европа)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания