Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, Декември 26, 2010, 09:15:02 PM

« назад - напред »

Васил

Цитат на: dzumba;332039Василе,впечатляващ си с тея пагони отдолу!Да не бацаш в тотото?Я кажи какво прави резняка Сердан,че липсва на аудиторията и румъския циганин Момчил?
Мариане ,какви пагони ,какво тото...? Не ти разбрах иронията.Сердан ,какво липсва ли ти?
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

dzumba

6000 ,куад плюс, Търговище,не излиза математиката,виж иронията да!Сердан ми липсва,но иронията ще го извади от дупката!

Васил

Цитат на: dzumba;3320476000 ,куад плюс, Търговище,не излиза математиката,виж иронията да!Сердан ми липсва,но иронията ще го извади от дупката!
Да те светна: Аз съм прост електротехник.Твоята математика нещо е объркана!Като съм от Търговище не значи ,че "доматите ги ручам со колците"!Не пълни на човека темата с "остроумия" ,а помогни за гигата!

ivan02121983

Цитат на: Васил;332048Да те светна: Аз съм прост електротехник.Твоята математика нещо е объркана!Като съм от Търговище не значи ,че "доматите ги ручам со колците"!Не пълни на човека темата с "остроумия" ,а помогни за гигата!
Да аз познавам лично Васил;;650Той ми подари четирижилен кабел и за 2метровата антена на село и след това бях нахален и му поисках да ми подари;;650и за 3метровата антена четирижилен кабел щото имаше в мъзата цяла ролка.....За Електротехниката Васил ми подари reed ампули щото като настройвахме 2метровата антена на село с Dido Atuani и coolpazo от Русе беше 42градуса и ни напече слънцето и уж гледахме кой кабел е и без да искаме свързах мотор към сензор на линейния мотор:)ама нищо тъкмо да разбера как се сменя :)запоих си го:)Като ми се прецака линейния мотор 24инчов с тънките тръбички се получи луфт на малката ябълчица на върха на тънката тръба и пак моят добър приятел Васил ми прати малката ябълчица и сега вече година реших този проблем;;650явно на тия евтините линейни мотори Navigator с тънките тръбички предлагани от Булгартъргаш това им е недостатък некачествена малка ябълчица:s101хубаво,че са стандартни на повечето линейни мотори и това може да се смени и да продължи нормалната експлоатация на линейния мотор;;650
D=205см,d=32см:sat:Motor  96.5°E-31.5°W(Ku-band)
D=305см,d=54см:sat:Motor 100.5°E-11.0°W(C-band)
D=305см,d=54см:sat:Motor  38.0°E-47.5°W(C-band)

dzumba

Цитат на: Васил;332048Да те светна: Аз съм прост електротехник.Твоята математика нещо е объркана!Като съм от Търговище не значи ,че "доматите ги ручам со колците"!Не пълни на човека темата с "остроумия" ,а помогни за гигата!
Как ще е сбъркана бе,виж как надушва проблемите!Рекох си,Гига и Търговище са несъвместими и съм познал!Същото е и в Лом и просто възкликнах!Какво да помагам за нея?
Темата на човека съм я напълнил с полезни съвети,а остроумията ги ръсят други!

Васил

Цитат на: dzumba;332064Рекох си,Гига и Търговище са несъвместими [/OUTE]
:lol15:

Темата на човека съм я напълнил с полезни съвети
Не видях да си му помогнал.

dzumba

Ето затова имаш проблеми и с Гигата!Колкото и да гледаш,не виждаш!
Ако е разбрал,какво говоря е добре за него,но виждаш,колко остроумия  съпътстват темата и едва ли ще.....!Дай тебе да оправим с Гигата,въпреки,че си "прост електротехник",Търговище ми е любим град,там имам най много фенове!;)

njor

Колега,скай  си имат сайт но не вярвам да платиш стотина паунда на месец за тяхна карта и приемник.По нагоре в постовете имаше предложение да се свържеш с градския ти Иван,седнете на по бира в някое заведение да ти обясни туй онуй и тогава решавай.Човека не е запед  и е отзивчив.Поздрави.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Joe

Цитат на: njor;332093Колега,скай  си имат сайт но не вярвам да платиш стотина паунда на месец за тяхна карта и приемник.По нагоре в постовете имаше предложение да се свържеш с градския ти Иван,седнете на по бира в някое заведение да ти обясни туй онуй и тогава решавай.Човека не е запед  и е отзивчив.Поздрави.

Може пък да иска да плаща 70 паунда. Защо типично по нашенски разсъждаваш? Все тънкото ви е в главата...аман от манталитет. Иначе по въпроса - всичко можеш да си вземеш от сайта на СКАЙ...има само една много малка подробност - да имаш британски или ирландски адрес. Успех. Единствено и само тогава си легален. Но изнасянето на оборудването извън гореспоменатите локации е незаконно.

Sent from my LT26w using Tapatalk

njor

Това второто винаги се урежда достатъчно колеги има в Англия. ;;573

Joe

Цитат на: njor;332126Това второто винаги се урежда достатъчно колеги има в Англия. ;;573

Да. При това моите са си натурални англичани, ирландци и шотландци. А не емигранти.
Ама както и да е.
Човека пита какво му трябва, за да ги гледа. Има 2 начина - легален и нелегален.
Нека да уточни за кой точно пита. За легалният обясних.
За нелегалният - вече също му дадоха насока.

Не е нужно да му обяснявате дали може или не може, дали иска или не иска да плаща 50-70-100 паунда. Това не е ваша, а негова работа.
Не знам защо първо започвате с парите? Не е ли по-редно да обясните видовете и начините КАК да гледа, след което да кажете - това струва толкова, онова толкова. Точка. Дали може или не може и какво ще плаща си е НЕГОВА работа.

Малко оффтопик - във Видинско ( жената е оттам, както и майка ми... ), често ми задават два супер неуместни, но говорещи много за манталитета на нацията ни въпроса:

- ти чии си?
- колко вземаш?

Абе ....., аз съм си аз и съм на майка си и на баща си. И колко вземам си е моя работа. Вас какво ви интересува? Гледайте си вашият живот. Всеки сам си постила на какво да легне. Какво гледате в канчето ми.

Лека вечер.

njor

Колега Joe,имаш донякъде право че не трябваше да изказвам предположение дали ще предпочете да плаща за оригинална карта.Като направих сметка че таксата е съизмерима с една заплата в Търново  даже и да има възможност да си я позволи по редно би било да даде на някой хляб в ръцете като го наеме вместо да прахосва по този безогледно начин.
И по между другото ти можеш ли и един пост да издокараш без да се изфукаш  на тема финанси.Въпроса е риторичен.

boboturboto

Цитат на: Joe;332132Да. При това моите са си натурални англичани, ирландци и шотландци. А не емигранти.
Ама както и да е.
Човека пита какво му трябва, за да ги гледа. Има 2 начина - легален и нелегален.

Не е нужно да му обяснявате дали може или не може, дали иска или не иска да плаща 50-70-100 паунда. Това не е ваша, а негова работа.
Не знам защо първо започвате с парите? Не е ли по-редно да обясните видовете и начините КАК да гледа, след което да кажете - това струва толкова, онова толкова. Точка. Дали може или не може и какво ще плаща си е НЕГОВА работа.

Малко оффтопик - във Видинско ( жената е оттам, както и майка ми... ), често ми задават два супер неуместни, но говорещи много за манталитета на нацията ни въпроса:

- ти чии си?
- колко вземаш?

Абе ....., аз съм си аз и съм на майка си и на баща си. И колко вземам си е моя работа. Вас какво ви интересува? Гледайте си вашият живот. Всеки сам си постила на какво да легне. Какво гледате в канчето ми.

Лека вечер.
Напълно съм съгласен с теб,"може аз да несъм добре,ама важното е ти да си зле" - това мислене докато не се избие от главите на голям процент от българското население,държавата няма да тръгне нагоре.
П.с.: за офтопикът!!!
;;573

турбо

Цитат на: Joe;332132Да. При това моите са си натурални англичани, ирландци и шотландци. А не емигранти.
Ама както и да е.

- ти чии си?
- колко вземаш?

Лека вечер.
Хайде стига се прави на голям, според мен си силен само зад клавиатурата.
Само не ми стана ясно как колегите ти не-емигранти ще ти се заиграят по свирката да си купят нещо с договор, да дойдат от Sky да им го монтират, а след това да го разкомплектоват и да ти го изпратят до България и да им превеждаш пари за услугата. Хората колкото и да ти се струват услужливи знаят кое минава границата и кое не.
Така че за да стане номера ще ти трябва пак емигрант, макар че и така малко се биха съгласили.

Относно доходите, понеже все натам теглиш, нормално е да се пазиш и да не казваш, понеже в България всички заплати се уреждат с пазарлък и не всичко се декларира от полученото възнаграждение. Поради тази причина се "насирате в гащите" като ви попитат този въпрос.
Ако всичко ти е като хората и този които те пита не ти е пряк колега, не виждам причина да се крие.
В нормалните държави заплатата се знае още като прочетеш обявата за работа, защото се базира на изискванията за дадена позиция (опит, квалификация и т.н.) и е публична за да се знае колко мисли да инвестира работодателя в теб.

Относно колегата търсещ Sky, да намери на шеринг безплатен или платен и да гледа SD докато и тях ги има, понеже и те ще са в миналото като HD след някакво време.
Също разни братушки ги продават на IPTV, според мен това е по-добрият вариант, защото няма да се занимава с антени и тем подобни само заради едното гледане и ще му излезе в пъти по евтино, също няма да е само Sky, а ще има и други спортни програми.

Joe

Далече сте от истината. Никъде никой не си знае заплатата на запад. Всичко е строго индивидуално. Ти и аз може да сме на една и съща длъжност и да вземаме драстично различни заплати. Въпрос на договорка. Относно въпроса колко вземаш - знаете ли какво се получава като кажеш...  Вижте поста на njor малко по-горе.... Той казва : ти не можеш ли един пост да напишеш без да се изфукаш... и това при положение, че никъде в поста ми по- горе не споменавам нещо за мен или заплатата ми... Споменаването на заплатата в българия предизвиква взрив от неприятни емоции...  
Иначе относно емигрантите и колегите  - логиката ти е глупава - зщо си мислиш че един емигрант колега _ непознат, ще се съгласи да ти вземе Скай на неговият адрес? Не казвам, че моите колеги _неемигранти ще го направят,  но тях аз ги познавам докато от форума никои не познавам. Хайде ти като колега емигрант дя ми вземеш Скай? Да се обзаложим ли какво ще ми отговориш?  Ще ми вземеш, ама на кукуво лято.
Пишете колкото да не заспите. Като знаете толкова що препращате човека при Иван. Дайте му опция и с оригинален бокс.

Send using Tapatalk

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания