Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, Декември 26, 2010, 09:15:02 PM

« назад - напред »

Кермит

Сорка към всеки обикновен потребител на форума, но поста ще ми е малко офтопик. След като съм го написал може да го изтриете, може да ме банирате, може да ми забраните достъпа до форума от всякакво IP.
Следя темата от първия пост на Стоян, но си спомних една предишна тема на Berks, в която беше обвинен в реклама.
Стяне, ти я покри лекичко тогава, ако си спомняш.
Към Стоян - нищо лично.
Към форума и МОД екипа мисля че поне може да кажете едно "извинявай" Berks.
Друго нямам засега. Като видя следващи грешки ще ги отразя ако имам достъп.;;650
Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

Цец0

Цитат на: Кермит;332497Следя темата от първия пост на Стоян, но си спомних една предишна тема на Berks, в която беше обвинен в реклама.
Стяне, ти я покри лекичко тогава, ако си спомняш.
Сорка баце, ама нещо си недоразбрал :) Не защитавам нито Стоян, нито Беркс. Дори Стоян може да ти потвърди, че аз тогава се застъпих за Беркс пред него. Но тогава упрека за реклама беше не заради очакването стартиране на нов сат.оператор, а за линка, който беше пуснат за новината и коствената реклама, която се прави посредством този линк на самия инфо сайт. Разлика между 2-те неща правиш ли? Или просто сме за спорта да си пишем и плюем? :)

haha

Цитат на: dzumba;332713Виж бе Господин ОскамМастер,повече мотори съм сложил,отколкото ти осками компилирал!Преди 5 години почнах със Стаб,наистина впечатляваше,всички Триаксови ламарини съм обзавел със Стаб,тогава нямаше друго читаво,някъде около 30 броя.При по сериозните ветрове,когато летяха ламарини се разбиха 3 мотора,подмених ги с пластмаса и вече 3 години няма грижа,от останалите 27 на втората година се разхлопаха половината,направо ги изхвърлих и ги подмених с 3800,та тия 3800, до днес са като нови,камък,луфт 0!Да не говорим за скороста,от Хиспасат до Булсат може да изпушиш една цигара!Стаба е мотор за завет,опънат на вятър,не може да изкара и 1 година!

Разбирачо,пишеш глупости на търкалета,две години и половина  върху блока където се ебат ветровете Стаба не е мръднал. ;;basi

yavor1

Цитат на: haha;332720Разбирачо,пишеш глупости на търкалета,две години и половина  върху блока където се ебат ветровете Стаба не е мръднал. ;;basi
Може и да е така, ама надали :D
Освен ако не е на някоя булсатка или ИТВ , на Текател 120 на третата година даде луфт , а и този вертикален хобот ( италианска изгъзица - Фиат мултипла ) при студ + влажен сняг , обясни колко сателита ловиш ? :D
 Качи се на покрива , пробвай луфта и друга песен ще запееш, естествено ако ти си си монтирал антената и знаеш къде се намира :D

haha

Цитат на: yavor1;332723Може и да е така, ама надали :D
Освен ако не е на някоя булсатка или ИТВ , на Текател 120 на третата година даде луфт , а и този вертикален хобот ( италианска изгъзица - Фиат мултипла ) при студ + влажен сняг , обясни колко сателита ловиш ? :D
 Качи се на покрива , пробвай луфта и друга песен ще запееш, естествено ако ти си си монтирал антената и знаеш къде се намира :D

Пиши си ей така за спорта,антената е 90ка а мотора е Стаб 90,дъжд, сняг,смерчове и прочие,работи си и зимата,а пък не смятам да се качвам при положение че всичко работи и то с 40 метра кабел.:worry:

dzumba

Цитат на: haha;332720Разбирачо,пишеш глупости на търкалета,две години и половина върху блока където се ебат ветровете Стаба не е мръднал. ;;basi

Ако искаш да не те ебЪт отново,бързо скривай резаната карабина!:worry:Гарантирам ти, че яко ще мърдаш!

yavor1

Цитат на: haha;332724Пиши си ей така за спорта,антената е 90ка а мотора е Стаб 90,дъжд, сняг,смерчове и прочие,работи си и зимата,а пък не смятам да се качвам при положение че всичко работи и то с 40 метра кабел.:worry:
ХАХа, защо се буташ между шамарите , стаб 90 си е нормален НН мотор http://www.stab-italia.com/prodotto.php?cod=F204510, наистина скъповат за ИТВ антенка , въпроса е за стаб 120 http://www.stab-italia.com/prodotto.php?cod=F208010, ето какво представлява :worry:

haha

Въпроса не е за Стаб 120 а за Стаб тъй каза Мариянчо.:worry:

dzumba

Цитат на: yavor1;332727ХАХа, защо се буташ между шамарите:worry:

Ти пък,къде го търсиш?
От две седмици, го вадя резняка от дупката,най накрая клъвна!Тоя глупак,ако пусне снимка до стаба,ще му пратя запис 100лв!:)

dzumba

Ех Свилене,Свилене,кога стана циганин,кога ти почерня задника!?

сателита

Цитат на: yavor1;332727ХАХа, защо се буташ между шамарите , стаб 90 си е нормален НН мотор http://www.stab-italia.com/prodotto.php?cod=F204510, наистина скъповат за ИТВ антенка , въпроса е за стаб 120 http://www.stab-italia.com/prodotto.php?cod=F208010, ето какво представлява :worry:
Имам Първият мотор, супер е ,ще ви покажа и снимка:

http://satplus.info/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/56x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/d/nda_6120_v_400.gif

haha

Цитат на: dzumba;332729Ти пък,къде го търсиш?
От две седмици, го вадя резняка от дупката,най накрая клъвна!Тоя глупак,ако пусне снимка до стаба,ще му пратя запис 100лв!:)

Льольо,винаги съм онлайн,просто не ти уйдисвам на чалгата,не ме карай да ти качвам снимки от Стаба,Стронга и 5 други стационарки.:worry: Горе е като Кейп Канаверал.

dzumba

Тъпако,онлайн си ,когато аз пожелая,лягаш си,когато аз пожелая!
Моли се,да не пожелая,да те баннат!:worry:Всъщност,ако дриймката стане накриво сабахле,дали ще изкараш до закуска?;;602

haha

Свилен не знам ама обеща пред целия форум тука да не пишеш а се изметна като пачавра.Жалко за твоята особа...Айде

haha

Цитат на: dzumba;332733Тъпако,онлайн си ,когато аз пожелая,лягаш си,когато аз пожелая!
Моли се,да не пожелая,да те баннат!:worry:Всъщност,ако дриймката стане накриво сабахле,дали ще изкараш до закуска?;;602

Тъпанар,пак ще съм онлайн когато пожелая и ще те насера когато пожелая тъпанар прост,абе ти наистина си много прост.;;573 Щели да ме баннат,с кокал куче ли плашиш глупако,ебати кухата лейка си,утре ще съм онлайн оттук отдругаде или отнякъде какво значение има за теб.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания