Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, Декември 26, 2010, 09:15:02 PM

« назад - напред »

турбо

Цитат на: koko_varna;318971Ми и аз това казвам приятел - да се сберем един отбор юнаци купуваме карти, делим цената на абонамента солидарно и няма никакъв комерс.
Ма май теорията ми която повтарям като папагал няма да просъществува дълго.
Поне докато  съществува всеки да се позамисли дали пък не може да стане?

Едит: То може и с една карта да почнем.
Поздрави и Весели Празници;;650

Чудно ми е само, хем пишеш че не разбираш, а даваш идеи излиза че имаш идея как да се направи. Първо отговори на себе си как ще намериш карта по различна от булкрипт версия 1
Още един жокер отдавна не са нужни карти за да гледаш без да насича.

Разбирам иска ти се срещу десятка да имаш цялата дъга, това е и мечтата, на 90% от всички, но това няма как да стане. Коко чудя се от толкова време висиш по фирумите, как може ама нищо да не научил. Ако ти чете човек писанията, излиза все едно вчера, са ти монтирали антената.

Sent from my R800i using Tapatalk 2

Чушкопека

Цитат на: турбо;318977Чудно ми е само, хем пишеш че не разбираш, а даваш идеи излиза че имаш идея как да се направи. Първо отговори на себе си как ще намериш карта по различна от булкрипт версия 1
Още един жокер отдавна не са нужни карти за да гледаш без да насича.

Разбирам иска ти се срещу десятка да имаш цялата дъга, това е и мечтата, на 90% от всички, но това няма как да стане. Коко чудя се от толкова време висиш по фирумите, как може ама нищо да не научил. Ако ти чете човек писанията, излиза все едно вчера, са ти монтирали антената.

Обещах си да се държа прилично, така и ще постъпя
Написал съм, за чужди оператори карта, не за наши
Аз искам да имаме една локална форумна карта - не заргата, ако се напънем може и две. Но наши локални, разделяме солидарно заплащането и ако сме достатъчно сериозни и сериозен сървър ще си имаме отлична кака.
Казах каквото имам.

Чушкопека

Цитат на: турбо;31897Коко чудя се от толкова време висиш по фирумите, как може ама нищо да не научил. Ако ти чете човек писанията, излиза все едно вчера, са ти монтирали антената.

Моята антена е монтирана преди 20 години.

koscom

Цитат на: koko_varna;318986Моята антена е монтирана преди 20 години.
Пак не вдяна какво ти казват!
Празнувай!

дрим

Лелее пичове, така се е овъртяла темата, от тези цитати, че преместя ли я ще остане само на Joe питането.
Няма смисъл, за сега я оставям така ако още се размие, ще я забърша цялата. (Коко, ти не се чувствай длъжен да си на гърнето похлупак, направил съм ти собствен раздел ;) )
И пак @Коко, това твоето си е направо за родилни напъни ;;516, за кооперация вметнах макс 4 човека, то ако е на 10лв егати четата и всеки ще го набие на оскама и още маймуни на клона и всичко отиде по дяволите :hammer:.
То за това на вълкът му е дебел врата...
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

kabel

Цитат на: koko_varna;319303Днес си пренареждам секцията и намерих диск с тази програмка. Вървеше към списанието Tele Satellite International, някой знае ли какво стана с тази програмка, беше изключително полезна. Преди имаше и сървъри и обновяваше данните, от много време мъртвило.

Благодаря, ако някой има информация и весел празник на имениците утре!:a0335:;;650

Стигаааааа  вечеееееееееееееееее:lol15:

kabel

sarivano

Цитат на: koko_varna;319329Какво стига вече - задавам въпрос по сателитна тема. Кое правило е нарушено, кой е обиден, още повече, че тия списания на хартиен носител и програмата на диск си ги виждал, ама някой друг път.

Коко, всички знаят, че имаш стари списания, ненужни програми ,Д2 мак декодер и Чушкопек тип МЕРЦЕДЕС. И темата за Сатко ДХ си я повдигал няколко пъти по разни форуми. ВЕРВАЙ МИ, никой не го интересуват вехти и ненужни безсмислици. Както и какъв модел археологически телефон имаш. Що не си пишеш в твоят раздел? " Изцепките на Коко " или как беше там? Можеш да споделиш и за изтритите ,никому ненужни 5000 мнения. Ще ти посъчустваме.
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

kabel

Цитат на: koko_varna;319331Невероятен отговор. Е осра ми темата - поздравления.

ти отдавна си се осрал...спокойно:)

kabel

няма смисъл...:lol15:

sarivano

Цитат на: koko_varna;319354Тия дни ще кача последната версия на Satco DX World of Satellites на торент на .iso разни елементи да се запознаят колко полезна програмка беше. От диска ще я кача.

Коки, както се питаш и отговаряш сам, наверно ХИПЕР-програмката сам ще си я качваш и сваляш от торента,а? Голяма комедия си:))))
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

kabel

Цитат на: koko_varna;319363Поне се мъча да помогна нещо с моите скромни знания, а не вечно да плюя като теб нали?
и какви знания имаш че нещо не се разбра....и във двата форума си станал за смях..:;810

Кермит

Цитат на: om63;319513Всъщност е малко смешно да не знаят точно от дарик че международният ден на радиото е 13 февруари :) Обявен по инициатива на ЮНЕСКО във връзка с годишнина от първото предаване на радиостанцията на ООН през 46-та година. Разбира се смисълът му е тесен в областта на радиото като информационно развлекателна медия...

А 7.май се празнува у нас като ден на радиото и телевизията и в Русия като ден на радиото. Т.е. не е особено международен. Предполагам че в Германия например не се отбелязва.. особено в по-западната и част.
Сега прочетох цялото съобщение.. те са си го написали

А за откривателството .. темата е дълга спорна и адски политически комерсиализирана.

Да са живи и здрави всички празнуващи.
Мислих, мислих 5 мин преди да го цитирам, но ще го напиша та мже да ме банирате отново или пак за пореден път.
 Та крайно тъп пост като един друг за ГО дето проверяваше на не негов автомобил.
Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

om63

Цитат на: Кермит;319589Мислих, мислих 5 мин преди да го цитирам, но ще го напиша та мже да ме банирате отново или пак за пореден път.
 Та крайно тъп пост като един друг за ГО дето проверяваше на не негов автомобил.

Това е чудесно! Показва че можете да мислите цели 5 минути. Не виждам за какво се притеснявате от бан. Всеки има право на мнение. Вашето не ме обижда. Така че продължавайте смело с мисленето. А за ГО - да ви дам ли номер на произволен полицейски автомобил да проверите - Аз си направих труда някои излизат някои не :) Единият вариант е ясен и аз не знам защо залагам на него :) Другият разбира се винаги е възможен. Важното е да се мисли.. иначе ще започнете да пишете тъпи постове като моите.
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

Didko

ОФтопик: Не знам за какво ГО на полицейски автомобили говорите, но да ви го кажа накратко - работил съм във фирма, застраховаща автомобилите на МВР по ГО. Там нещата се случват по групова полица и по закон тези автоможили не се отчитат към ГФ, т.е. не се предоставя списък с номерата им. По същата точка минават и военните.
Ако някой се опитва да провери кола на КАТ (МВР) в ГФ за валидна ГО, най-вероятно ще му излезе грешка. Виж обаче, ако ви спрат извънградско, можете да ги гърчите за винетка!! ;;573 :lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания