Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, Декември 26, 2010, 09:15:02 PM

« назад - напред »

Чушкопека

Цитат на: Didko;319598ОФтопик: Не знам за какво ГО на полицейски автомобили говорите, но да ви го кажа накратко - работил съм във фирма, застраховаща автомобилите на МВР по ГО. Там нещата се случват по групова полица и по закон тези автоможили не се отчитат към ГФ, т.е. не се предоставя списък с номерата им. По същата точка минават и военните.
Ако някой се опитва да провери кола на КАТ (МВР) в ГФ за валидна ГО, най-вероятно ще му излезе грешка. Виж обаче, ако ви спрат извънградско, можете да ги гърчите за винетка!! ;;573 :lol15:

Ооо това е редовния номер. По ЗДП всяка кола, било тя и служебна при движение по Републиканската пътна мрежа трябва да има винетка - естествено поема се от съответното ведомство - има ама няма. И после кой си говори сам?

om63

Цитат на: Didko;319598ОФтопик: Не знам за какво ГО на полицейски автомобили говорите, но да ви го кажа накратко - работил съм във фирма, застраховаща автомобилите на МВР по ГО. Там нещата се случват по групова полица и по закон тези автоможили не се отчитат към ГФ, т.е. не се предоставя списък с номерата им. По същата точка минават и военните.
Ако някой се опитва да провери кола на КАТ (МВР) в ГФ за валидна ГО, най-вероятно ще му излезе грешка. Виж обаче, ако ви спрат извънградско, можете да ги гърчите за винетка!! ;;573 :lol15:[/QUOTE}

Не знам какво сте работили ама бихте ли ми цитирали закона, члена и алинеята за която говорите. Щото аз мога да Ви цитирам закона, члена и алинеята съгласно която точно за полицейските автомобили не се заплаща винетна такса, както и за линейките
Ето цитата от Закона за пътищата :
"Чл. 10б. (Нов - ДВ, бр. 6 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 69 от 2008 г., изм. - ДВ, бр. 93 от 2009 г., в сила от 24.11.2009 г.) За движение по републиканските пътища на пътни превозни средства на Министерството на вътрешните работи, на Държавна агенция "Национална сигурност", на Неотложната медицинска помощ и на въоръжените сили не се заплащат такси по чл. 10."
И ако не знаете члена 10 ето и началната част от него
"Чл. 10. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2008 г.) (1) За преминаване по републиканските пътища, които са включени в трансевропейската пътна мрежа, както и такива, които са извън нея или по техни участъци, Министерският съвет може да въвежда само една от следните такси:
1. такса за ползване на пътната инфраструктура - винетна такса; заплащането на винетната такса дава право на едно пътно превозно средство да ползва за определен срок републиканските пътища
"

Очаквам вашия цитат, защото наистина ще ми е интересно ако сте прав - става дума за отговорност за причинени щети на невиновно лице - нищо общо с таксите за преминаване по пътищата. Държавата е решила че катаджиите не търкат пътищата - ОК .. но държавата няма как да реши че ако ме прегази полицейска кола няма да ми счупи краката. Предполагам ме разбирате след като сте работили в бранша
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

GeorgiD

Цитат на: koko_varna;320017Днес гледах по КАНАЛ 3 запис на мача Нотингам - ЦСКА 0:1 от 1980 - Нотингам действащ Европейски клубен шампион.
Ако съм на сегашните футболисти на ЦСКА и гледам мача, директно бих си теглил куршума и да си прекратя мъките.
Преди 34 години ЦСКА играят по-комбинативен футбол от колкото сега.

Поздрави! Ама то не е за поздрави :(

Навремето, Тодор Живков, Светла Му Памет, бе казал:

,,Сега всеки ден, всеки час, навсякъде около нас има матриал..."

А съвсем наскоро какво каза тиквундерицата или по прицнип всичката измет, 'дет управлява България? Че няма мат'риал а наличният да ходи да пасе овцете.

Е това е разликата, че сега всичко е измет! :s104 :s103

Joe

@SERHI1970

Offtopic:

И защо да го захвърлят към небитието? Бихме се радвали ако споделиш на нас непросветените.

Или просто ей така - да трупаш постове...
Ще се радваме също ако ни спестиш подобни ненужни никому глупави писания.

Очаквам да ме обидиш по твоему.
Лек ден.

SERHI1970

Цитат на: Joe;320640@SERHI1970

Offtopic:

И защо да го захвърлят към небитието? Бихме се радвали ако споделиш на нас непросветените.

Или просто ей така - да трупаш постове...
Ще се радваме също ако ни спестиш подобни ненужни никому глупави писания.

Очаквам да ме обидиш по твоему.
Лек ден.

Не смятам да ти се обяснявам за глупавите писания.Приятен ден.;)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Вокстер

Абе хора, вие да не сте кабелни оператори бе? ;;basi
Аз с мойте две антенки ме е срам да се похвалим....
Респект! :;810
Golden Interstar XPEED LX1 powered by OpenVix v4.2; Cloud iBox III powered by OpenPli; Dish: Triax 78, 19.0E & 23.5E; Vivacom 65cm, 39E; Samsung UE40D6530

z.dedov

Цитат на: Вокстер;320847Абе хора, вие да не сте кабелни оператори бе? ;;basi

Не сме, но можем да станем :)
Vu+ Solo 2, Dreambox 800HD SE, Dreambox 800HD - Triax110+Inverto Black Ultra+Strong SG2100 + 140 см. Парабола Пещера +Inverto Black Pro, multifeed -> Triax88,Triax78,Especta120,MicroSatex80 (13E,16E,19E,23.5E,28.2E,36E,39E) Diseq EMP CENTAURI S8 x2

eeevgeniii

Цитат на: Вокстер;320847Абе хора, вие да не сте кабелни оператори бе? ;;basi
Аз с мойте две антенки ме е срам да се похвалим....
Респект! :;810
Това което гледаме ние кабеларките не го предлагат

Митничаря

Цитат на: БониБо;320914Когато трагедията станах бях на 9 годинки и се ядосвах, защото ми бяха спрели Fox Kids, което тогава се излъчваше по bTV. Първия самолет се врязва в първата кула в 8:46 сутринта, което БГ време е някъде към 16:00
Обаче няколко години по-късно по Nat Geo видях филм за кулите и се загледах в него и ми стана интересно. След края на филма по Nat Geo влезнах в интернет и разгледах снимки на The Twin Towers и разбрах, че въпреки на външен вид са толкова обикновени са много повече от това.
И от тогава съм изчел какво ли не и съм гледал всичко в интернет свързано с кулите. Това ми е вид болна тема и затова реших да направя филм за тях.
Първи филм
Втори филм

Малкият рушвет е обиден и за двете страни!

аспух

Ти да не мислиш че WCDMA не точи батерията?!? Колкото по-сложна е технологията, толкова повече изчисления се правят и съответно повече енергия се изразходва. Аз затова предпочитам добрите стари GSM апарати, които държат по 1 седмица, затова и на смартфона съм сложил GSM само.

Между другото разбра ли се на каква честота работи LTE-то?

Чушкопека

Веско, ти беше споменал, че пътуваш много често. Точи не защото ползваш, а защото търси, пресканира всички честоти, затова заминава батеврията, обзалагам се ,че ако си в условията на уверен прием, много по малко ще заминава батерията.

Поздрави!;;650;;513

Чък Норис

Цитат на: аспух;321581Ти да не мислиш че WCDMA не точи батерията?!? Колкото по-сложна е технологията, толкова повече изчисления се правят и съответно повече енергия се изразходва. Аз затова предпочитам добрите стари GSM апарати, които държат по 1 седмица, затова и на смартфона съм сложил GSM само.

Между другото разбра ли се на каква честота работи LTE-то?
Цитат на: koko_varna;321583Веско, ти беше споменал, че пътуваш много  често. Точи не защото ползваш, а защото търси, пресканира всички  честоти, затова заминава батеврията, обзалагам се ,че ако си в условията  на уверен прием, много по малко ще заминава батерията.

Поздрави!;;650;;513
Ще ви призова и двамата да не давате мнения в подобен вид теми, поне докато не се сдобиете с 4G телефони и съответните карти. От тук нататък всеки ваш опит да бъде разводнена всяка една тема с тематика 4G ще се наказва с бан, първоначално за седмица, в последствие кой знае?

Чушкопека

Цитат на: Продуцентът;321609Ще ви призова и двамата да не давате мнения в подобен вид теми, поне докато не се сдобиете с 4G телефони и съответните карти. От тук нататък всеки ваш опит да бъде разводнена всяка една тема с тематика 4G ще се наказва с бан, първоначално за седмица, в последствие кой знае?
Аз пък ще те призова да не заплашваш много, щото 4G таблет макар и китайски имам много отдавна, карта не съм си купил на МАКС, защото във Варна няма ЛТЕ. А на ония подчовек кабел ли е, шнур ли е дето благодари на всеки пост срещу мен му пожелавам да се самоубие и да освободи планетата от присъствието си. Когато телефон е в режим на търсене на мрежа потребява много повече ток отколкото в стандартен режим - доказва се и с прост GSM.

д.е.м.т

Цитат на: koko_varna;321618Аз пък ще те призова да не заплашваш много, щото 4G таблет макар и китайски имам много отдавна, карта не съм си купил на МАКС, защото във Варна няма ЛТЕ. А на ония подчовек кабел ли е, шнур ли е дето благодари на всеки пост срещу мен му пожелавам да се самоубие и да освободи планетата от присъствието си. Когато телефон е в режим на търсене на мрежа потребява много повече ток отколкото в стандартен режим - доказва се и с прост GSM.

Коко по леко ,нали не искаш пак бан :)
Beat me, hate me
You can never break me

yavor1

Цитат на: koko_varna;321618Аз пък ще те призова да не заплашваш много, щото 4G таблет макар и китайски имам много отдавна, карта не съм си купил на МАКС, защото във Варна няма ЛТЕ..
За имане има, просто не си информиран , ако си търсил инфо от Юмена, те са напълно неинформирани и както тебе се изказват, мини през Гранд мола и от там се информирай и виж на живо ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания