Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ВИЦОВЕ

Започната от dsc, Декември 16, 2010, 07:18:57 AM

« назад - напред »

gogyto

Спира един с "Варшава" на бензиностанция и казва:
- Догоре!
Почва да сипва момчето, сипва, сипва, литрите стават 100, 150, 200 и по едно време вика:
- Абе, колко му е резервоарът на това чудо, бе?!!
- Божее, аз съм забравил да я угася бе!!!;;573
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Виктор

Каква е пряката зависимост между краката и гърлото?
– Като си намокриш краката – боли те гърлото, като си намокриш гърлото – не те държат краката...

yavor1

Циганче пита баща си:
  — Тате, какво е това демокрация?
Бащата:
— Демокрация е, когато всички бели работят, а ние получаваме социални помощи ей така.
— Е това не ги ли дразни?
— Дразни ги, ама това вече е расизъм.

register

на същата тема... спорили група младежи в берлин какво е демокрация
 спорили, спорили - накрая питали ходжата
 надвесил се той от минарето, изкарал си оная работа и почнал да ги пикае отгоре, и крещи:
 - демокрация е когато аз имам право да ви опикая, така и вие имате право да ме опикаетеее!

pe6o1975

Киркор се прибира във вкъщи и заварва Гарабет в леглото с жена си. Сяда на един стол и започва тъжно да говори:
 - Защо бе, Гарабет, защо така постъпваш с мен, познавахме се, от ей  такива човечета, двамата на училище тръгнахме, двамата в една рота  служихме, двамата в затвора ни вкараха, защо така... ама стига е@а като  ти говоря бе!`
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Чък Норис

Средна възраст е, когато не те интересува къде отива жена ти, важното е да не те влачи с нея.

njor

Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

register

dsc

Двама ловци се разхождат в гората, когато един от тях пада на земята. По всичко изглежда, че не диша, а очите му са изцъклени. Другият вади телефона от джоба си и звъни на "Спешна помощ". Казва на оператора: "Моят приятел е мъртъв! Какво да направя?". Операторът му отвръща: "Успокойте се. Мога да ви помогна. Първо, нека да се уверим, че е мъртъв". Настава тишина. След това се чува изстрел. Ловецът се връща на телефонната линия и казва: "Ок, сега какво?";;basi
--------------------------
Излязох да изпуша една цигара на терасата и за малко да си разбия главата в прането...
Triax 110 - GiGaBlue HD Quad

Виктор

Слeд зaбpaнaтa зa пpoизвoдcтвo нa aлĸoxoл oт физиecĸи лицa eдин мъж ceди в бapaĸaтa и вapи paĸия. Oтишъл дa дoнece oщe вoдa зa ĸaзaнa и ĸaтo ce вpъщa виждa, чe в бapaĸaтa ceдят двaмa пoлицaи, ĸoитo мy ce ycмиxвaт иpoничнo и ĸaзвaт:
– Xaйдe cядaй и пиши oбяcнeния!
– Kaĸвo дa пишa? – пpaви ce нa нepaзбpaл мъжът.
– Bcичĸo, ĸaĸтo cи e билo, тaĸa гo пиши!
Сяда чoвeĸът, пишe и дaвa лиcтa нa пoлицaитe.
– Kaĸвo cи нaпиcaл тyĸa бe, идиoт?
– Kaĸтo cи бeшe, тaĸa гo нaпиcax: ,,Oтивaм зa вoдa дo ĸлaдeнeцa, вpъщaм ce, a в бapaĸaтa двaмa пoлицaи, ceдят и вapят paĸия".

Полтъргайст

Само Чък Норис ака без да кляка!

JAV0

Говорят италианец и българин:
- При разкопки откриха медни кабели датирани около 27г. пр.н.е., значи в древен Рим е имало телефони...
- А при нас не са откривали никакви кабели...
- Вече сте преработвали металите? Колко екологично за времето си? - учудено гадае италианеца.
- Не бе, това значи че циганите още не са разпознавали добре оптиката и медната жица.
- Явно затова не са открити и оптични кабели?
- Ето защо от древността българите са принудени да ползват безжичните решения...

yavor1

Цитат на: Полтъргайст;398436Само Чък Норис ака без да кляка!
А НСБОБ,ДОН ДЖОЛАн и подобни клонинги си серат в устата без да се забърсват даже, само се облизват  ;;573;;573

подобно на :
Две блондинки се возят в кола.
 Спукват гума.
 Едната излиза и казва на другата:
 - Хубавото е, че е спукана само отдолу!             :):)

или:

Блондинка държи главата си над включена печка.
 Приятелка  я пита:
 - Защо си се навела над тази печка?
 - Защото ми казаха да си  опичам ума!

;);)

Виктор

Дете казва на майка си:
- Мамо, днес в автобуса си отстъпих мястото на една леличка, но тя не седна?
- И какво направи?
- Седнах обратно в татко.

Васил

Две блондинки си говорят и едната казва:
-Муцка ,искаш ли да ти покажа един фокус?!
-Интересно ,покажи!
-Виждаш ли ,лампата свети?
-Да ! Първата става и загася крушката.
-А , къде е светлината сега!?
- Ми , не знам ,муцка...
- Ето яяя! - Отваря хладилника!
....
 Старче влиза в сексшопа и се обръща към продавачката:
- Момиче ,напоследък съм недоволен от половия си живот ,от дънъците ,от пенсията ,от пътищата ,от външната политика! Да имате надуваем Бойко Борисов?
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания