Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

vu+solo или dreambox 500 HD????

Започната от териминатор3, Ноември 27, 2010, 01:41:34 AM

« назад - напред »

lz1jer

Аз имам VU Solo.Картината ми харесва.Работи стабилно с VTI image.Обаче на някои ХД програми насича от време на време.На всички други не :).Може би е от емуто.
Vu+Solo,H-H,Triax 110

hajduk

Цитат на: lz1jer;62878Аз имам VU Solo.Картината ми харесва.Работи стабилно с VTI image.Обаче на някои ХД програми насича от време на време.На всички други не :).Може би е от емуто.
Можеш ли да конкретизираш "насича от време на време", както и на кои ХД програми си го забелязал. Може би няма да е излишно да споменеш и останалото ти оборудване какво е ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

териминатор3

Цитат на: lz1jer;62878Аз имам VU Solo.Картината ми харесва.Работи стабилно с VTI image.Обаче на някои ХД програми насича от време на време.На всички други не :).Може би е от емуто.
Колега през какво гледаш??,кажи нещо за ццкам как се държи,на мен за това ми трябва най вече,емуто няма да го използвам??;;650

териминатор3

Така Колеги след доста четене из форумите ,не само тук и в испански и български и тук разбрах едно ,много хора имат проблеми с ДМ500ХД с тунера,картината,мотори,дисеци и т.н....как така не намерих един пост за вусолото от който да се оплакват с подобни проблеми,всички са много доволни и всичко си баца..отново съм за вусолото,скоро ще го поръчам,продължавам да чета;;650..гледам че в бг вусолото струва 640 лева,аз тук ще го поръчам за 230 евро с доставката,разлика голяма????;;650

митко12345

Цитат на: териминатор3;63058Така Колеги след доста четене из форумите ,не само тук и в испански и български и тук разбрах едно ,много хора имат проблеми с ДМ500ХД с тунера,картината,мотори,дисеци и т.н....как така не намерих един пост за вусолото от който да се оплакват с подобни проблеми,всички са много доволни и всичко си баца..отново съм за вусолото,скоро ще го поръчам,продължавам да чета;;650..гледам че в бг вусолото струва 640 лева,аз тук ще го поръчам за 230 евро с доставката,разлика голяма????;;650
ей за тва ти говоря и аз от самото начало но най важното е ти да си го вденеш сам;;650порачвай солото и си гледай кефа
LG60PM6800 FULL HD-VU+DUO-2m.inverto 90E--30W:n020:

филасат

Малко са със Солото и за това няма отзиви,аз съм с 500хд и нямам  проблеми с него ,стабилен е и  все пак  е  малкия брат на 800SE.
Простотията е тотална и необратима.

Чък Норис

Пичове за 4-ти път(последен) го пиша, приемниците са еднакви, взимайте този който ви харесва повече на външен вид.

@терминаторе пусни на скайп един линк от къде може да се поръча солото за 230 евра.

филасат

Аз споделих как е при мен с 500хд ,не съм виждал солото и на картинка,так че ням понятие дали са еднакви или не .Просто си казвам мнението за това което лично съм видял.И не го сменям за Солото по мои лични съображения.;;650
Простотията е тотална и необратима.

skysat

Цитат на: Продуцентът;63068Пичове за 4-ти път(послед) го пиша, приемниците са еднакви, взимайте този който ви харесва повече на външен вид.

@терминаторе пусни на скайп един линк от къде може да се поръча солото за 230 евра.
245 USD е цената с ДДС за 300 броя Vu+ Solo,така че предполагам колегата говори за цена 230 евро без ДДС.Ако е с ДДС е перфектна,само да не е клон,защото ги правят вече и в China

териминатор3

Цитат на: skysat;63115245 USD е цената с ДДС за 300 броя Vu+ Solo,така че предполагам колегата говори за цена 230 евро без ДДС.Ако е с ДДС е перфектна,само да не е клон,защото ги правят вече и в China
Не е клон,магазина е официален дистрибутор за Испания,сега е с намаление,бил е 289 евро и сега с отстъпката е 209 евро,,, за мен с изпращането до тук където съм аз е точно 231 евро:worry:мисля че цената е повече от добра.мой приятел е пазарувал многократно от там и няма проблеми;;650..ето http://www.electronicasuiza.com/es/productos.php4?cat=1 ..само че за към бг-то няма начин;;650

Чък Норис

Цитат на: skysat;63115245 USD е цената с ДДС за 300 броя Vu+ Solo...
В sat****.tv солото е на 259 евра с ддс и още 20 евра за доставка, това са си 540лв за 1 брой.

дтв-бг

Цитат на: Продуцентът;63068Пичове за 4-ти път(послед) го пиша, приемниците са еднакви, взимайте този който ви харесва повече на външен вид.

как така са еднакви като единият е с размери на дистанционно, което може само да значи едно - компромис

най-вероятно тунера на 500ХД е по скапан

hajduk

Цитат на: дтв-бг;63239как така са еднакви като единият е с размери на дистанционно, което може само да значи едно - компромис

;;602  ... колега не се изказвай неподготвен ... да кажеш, че тунера на ДМ800ХД е скапан ... хм, може макар, че трябва да разясниш за коя ревизия на PCB-то става въпрос и не толкова скапан, колкото жертва на температурата ... ама да кажеш, че тунера на ДМ500ХД е скапан - говори за тотално непознаване на материята ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

dodo_pv

Цитат на: hajduk;63254... ама да кажеш, че тунера на ДМ500ХД е скапан - говори за тотално непознаване на материята ...

;;684

Чък Норис

Цитат на: дтв-бг;63239как така са еднакви като единият е с размери на дистанционно, което може само да значи едно - компромис

Нещо си в тотална грешка или четеш и ти през ред. :e085:
Приемниците са еднакви като стабилна работа, в смисъл много стабилни, от там на татъка човек трябва да си избере това което повече му допада на външен вид и най-много му пасва на интериора, а за тунера на 500хд да кажеш, че е скапан, това говори, че никога не си виждал такъв приемник.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания