Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

vu+solo или dreambox 500 HD????

Започната от териминатор3, Ноември 27, 2010, 01:41:34 AM

« назад - напред »

dodo_pv

Цитат на: митко12345;62712... по добър е от дрийм бокс
Митко, ти колко бокса имаш?;;601
Колко имиджи си им качвал и тествал?;;601
Колко дълго си гледал нещо от тях, без да ги ръгаш или рестартираш?;;601
Колко бокса си отварял, за да видиш от любопитство какво точно има вътре и как е направено?;;601
А сега да спомена защо питам:
Попаднах на няколко статии и различни информации в нета при препратки от различни европейски форуми. В тях се сравняват дриймовете и вутата. Там доста убедително се твърди, как хардуера и оборудването на ВУ-тата отстъпват по параметри на този на дриймовете. Оказа се, че информацията и статиите са писани от хора, които не са виждали на живо нито един от двата приемника. Това го разбрах доста по-късно от колега, който е доста навътре в нещата.
Та затова вече съм доста скептичен към подобни напътствия- какво точно да си купя. Хайде сега ти малко да ни пообясниш защо точно трябва да си купим ВУ. Това, за цената, го знаем, давай нататък...

митко12345

Цитат на: dodo_pv;62721Митко, ти колко бокса имаш?;;601
Колко имиджи си им качвал и тествал?;;601
Колко дълго си гледал нещо от тях, без да ги ръгаш или рестартираш?;;601
Колко бокса си отварял, за да видиш от любопитство какво точно има вътре и как е направено?;;601
А сега да спомена защо питам:
Попаднах на няколко статии и различни информации в нета при препратки от различни европейски форуми. В тях се сравняват дриймовете и вутата. Там доста убедително се твърди, как хардуера и оборудването на ВУ-тата отстъпват по параметри на този на дриймовете. Оказа се, че информацията и статиите са писани от хора, които не са виждали на живо нито един от двата приемника. Това го разбрах доста по-късно от колега, който е доста навътре в нещата.
Та затова вече съм доста скептичен към подобни напътствия- какво точно да си купя. Хайде сега ти малко да ни пообясниш защо точно трябва да си купим ВУ. Това, за цената, го знаем, давай нататък...
ами след като четеш толкова много и се информираш значи трябва да си наясно кой е по добрия приемник-да си чел до сега някой да е имал проблем с vu+duo -май няма такива все още;;650
LG60PM6800 FULL HD-VU+DUO-2m.inverto 90E--30W:n020:

Джак

Цитат на: митко12345;62716с по добър процесор е и изходи/hdmi/:worry:
Ако се сравнява с 500HD, то и на двата приемника процесорите са на 400Mhz. Не виждам какво предимство е hdmi-изхода, след като и дриймбокса може да се включи към всеки телевизор, който има HDMI-вход, посредством DVI<>HDMI кабел, включен в комплекта.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

митко12345

Цитат на: Джак;62723Ако се сравнява с 500HD, то и на двата приемника процесорите са на 400Mhz. Не виждам какво предимство е hdmi-изхода, след като и дриймбокса може да се включи към всеки телевизор, който има HDMI-вход, посредством DVI<>HDMI кабел, включен в комплекта.
ама май не можеш вътрешен хард да му сложиш на този приемник

Джак

Затова и 500HD е в друга ценова категория, а който иска може да си сложи външен хард-диск.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

митко12345

на ву процесора е малко по добър от на дрийма-и понеже тука си чешем езиците в неделя следобяд:D на ву е 405 mhz а на дрийма е 400mhz;;650

Цец0

Много добре знаем, че за всеки колега неговото гардже си е най-хубаво ;;573 Но колкото и да си чешим клавиатурите, то има 1 факт, който смятам, че няма нужда от коментар. А той е, че поне аз досега не съм чул някой да си е купил Ву и да иска да го продава, защото по една или друга причина не е доволен от него, с изключение на 1 случай, в който май момчето имаше нужда от парички. Задоволството на хората е много по-важен фактор от някакви сухи ревюта, в повечето случаи за които не знаем дали хората, които ги пишат не са пристрастни или продавачи на въпросния продукт ;;602

hajduk

Цитат на: Цецо;62742Много добре знаем, че за всеки колега неговото гардже си е най-хубаво ;;573 Но колкото и да си чешим клавиатурите, то има 1 факт, който смятам, че няма нужда от коментар. А той е, че поне аз досега не съм чул някой да си е купил Ву и да иска да го продава, защото по една или друга причина не е доволен от него, с изключение на 1 случай, в който май момчето имаше нужда от парички. Задоволството на хората е много по-важен фактор от някакви сухи ревюта, в повечето случаи за които не знаем дали хората, които ги пишат не са пристрастни или продавачи на въпросния продукт ;;602
Друга характерна черта на нашего брата е страха да не се окаже публично прецакан, набутан, прее*ан ... в този смисъл нормално е всеки да хвали това дето си е купил ... но за да може все пак да се направи някаква коректа съпоставка освен сухите технически параметри, редно е да се обсъди популярността например в дадена аудитория (колко са си го купили - единия или другия ... ) ... и това, че никой не бил чул да се продава единия ... пък са си го купили трима ... не може да е критерий, щото в същото време другото устройство са го предпочели 10 например ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

Чък Норис

Цитат на: митко12345;62716с по добър процесор е и изходи/hdmi/:worry:
В случая пишеш абсплютна глупост.
DM500HD e с mips 400MHz процесор, докато VU+ solo e с mips 333MHz.
И двата приемника имат HDMI.
Та с какво солото е по-добър?
Цитат на: Цецо;62719Защо питаш неща, на които знаеш отговора? :D
Кое ми е ясно, че не разбирам, темата е за дм500HD и VU+ Solo?
Приемниците работят еднакво добре и за трети път ще кажа на човека да си вземе този който повече му допада на външен вид.
Цитат на: митко12345;62726ама май не можеш вътрешен хард да му сложиш на този приемник
И на ву+ соло неможеш да поставиш диск вътре, само с външен.

Цитат на: митко12345;62731на ву процесора е малко по добър от на дрийма-и понеже тука си чешем езиците в неделя следобяд:D на ву е 405 mhz а на дрийма е 400mhz;;650
Защо говориш глупости?

@Цецо
Колко са тези които продават 500хд?
Спора е излишен.

Цец0

Цитат на: hajduk;62750Друга характерна черта на нашего брата е страха да не се окаже публично прецакан, набутан, прее*ан ... в този смисъл нормално е всеки да хвали това дето си е купил ...
Ако намекваш, че тези, които имаме дуо го хвалим, за да не си признаем, че сме се прецакали, то повярвай ми, си много далеч от истината и очевидно никога не си боравил с него. Казах го в една друга тема, ще го повторя и тук. Не съжалявам за нито една стотинка, която дадох за този приемник.

Цитат на: Продуцентът;62756@Цецо
Колко са тези които продават 500хд?
Спора е излишен.
Жоро, аз не виждам за споря с когото и да е. И за мен темата е напълно излишна. Двата приемника са еднакви и като цена и като възможности.

Чък Норис

Имах предвид, че спора като цяло кой от двата приемника е по-добър е излишен.

митко12345

Цитат на: териминатор3;62670Колега гледам че имаш ву+дуо,кажи как се държи на ццкам,доволен ли си от приемника????;;650
продуценте за всичко си прав но човека ме пита за моя приемник и аз му отговарям и от там се получи малко объркация по темата-;;650

Чък Норис

Дори и за твоя приемник да е, пак няма разлика в работата на ццкама и няма как да има разлика. Явно като човека веднъж се е напраил с дървеницата и сега пита по сто пъти едно и също.

hajduk

Цитат на: Цецо;62761Ако намекваш, че тези, които имаме дуо го хвалим, за да не си признаем, че сме се прецакали, то повярвай ми, си много далеч от истината и очевидно никога не си боравил с него. Казах го в една друга тема, ще го повторя и тук. Не съжалявам за нито една стотинка, която дадох за този приемник ...
Нищо не намеквам колега, не търси скит подтекст в думите ми ... каквото съм имал да кажа съм го казал ... ако не ти харесва - не мога да ти помогна ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

териминатор3

Ей Колеги много нещо сте изписали по темата браво,стана ми ясно,,,,ама да бяхте казали още като бях заек преди 4 месеца че с оригинален приемник нямаше да имам проблеми с тоя пусти ццкам,,та сега с арива 200 и дриимбокс 500 с кво да ги правя,та се набутах сумати пари...то тогава такъв ми беше въпроса да гледам нормално с ццкам без насичане и прекъсване и вие почнахте ариви ,,мариви,,менте боксове и т.н....така аз все още съм за ву+солото,ако някой има да каже още нещо по темата да пише,благодаря;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания