Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

vu+solo или dreambox 500 HD????

Започната от териминатор3, Ноември 27, 2010, 01:41:34 AM

« назад - напред »

териминатор3

Цитат на: Продуцентът;63369Напротив абв, гугъл или яхуу са идеални за проверката на връзката, ако имаш загуби там, значи нета ти е сериозно зле.

Ето де бил ключа от палатката, сега му лепиш 2 снимки с пинга към абв-то и към него и му казваш да си оправя интернета.
Сега ще пробвам към гугъл.ком;;601...Лошо за 3 минути 6 Request timed out...май нещо взех да се съмнявам да не е от мойта връзка????кажете???;;601

mitko013

Цените на дрийма трудно падат -но това в никакъв случай не означава че дуото не става.[/QUOTE]

И аз мисля и съм сигурен ,че Дуото е доста добър приемник/за Солото е ясно ,че е с малко по слаб процесор/,не се и съмнявам.
Ще дам само пример ,аз бях един от първите които си взеха не ДМ500ес,а избрах Мутант200ес/който и сега си вади по добра картина от ДМ500ес/ - поддръжката му тръгна добре , но свърши зле /справка в Денктенк/.Опасявам се от това ,че историята може да се повтори и сега,затова избрах ДМ500ХД.А и прецених ,че не е нужно да давам повече пари заради втори тунер.

филасат

Простотията е тотална и необратима.

дтв-бг

Цитат на: Продуцентът;63281Нещо си в тотална грешка или четеш и ти през ред. :e085:
Приемниците са еднакви като стабилна работа, в смисъл много стабилни, от там на татъка човек трябва да си избере това което повече му допада на външен вид и най-много му пасва на интериора, а за тунера на 500хд да кажеш, че е скапан, това говори, че никога не си виждал такъв приемник.

1) Казвам Най-вероятно 500хд е с по скапан тунер

2) само човек и то специалист, който е тествал двата приемника може да каже кой е по-добрия

DON Джолан

Така аз мога да твърдя че

1) Най-вероятно ти си гей като Красимир Аврамов

2) само човек и то специалист, който е тествал и двамата ви може да каже кой е по-добрия

лтрифонов

Цитат на: териминатор3;63373Сега ще пробвам към гугъл.ком;;601...Лошо за 3 минути 6 Request timed out...май нещо взех да се съмнявам да не е от мойта връзка????кажете???;;601

ееех, приятелю...
още на аривата докато плачеше ти го казах, искаш ли да си изровя мнението? после и още 2-3 пъти ти казах, и сега какво се оказа?

май бях прав ааааааа??

хайде пак плюй по аривата:)
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

hajduk

Цитат на: дтв-бг;635431) Казвам Най-вероятно 500хд е с по скапан тунер

2) само човек и то специалист, който е тествал двата приемника може да каже кой е по-добрия
Колега, въпроса за тунера на ДМ500ХД е нееднократно коментиран тук, и резултата е еднозначен - ако него наречеш "Най-вероятно ...  по скапан" не знам кой тунер ще наречеш добър ... пък и както сполучливо отбелязваш само някой с достатъчно опит може да си позволи коментари ... и ако не си забелязал тук никой не спори, а се уточняват естетически и субективни предпочитания на базата на устройства с много сходни възможности и хардуер ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

Чък Норис

Цитат на: лтрифонов;63549ееех, приятелю...
още на аривата докато плачеше ти го казах, искаш ли да си изровя мнението? после и още 2-3 пъти ти казах, и сега какво се оказа?

май бях прав ааааааа??

хайде пак плюй по аривата
Тя аривата не е цвете за мирисане, въобще не се спрявя с шера, той човека си има и дрийм и може да съпостави на кой от двата приемника шера върви по-добре. След като нета му е кофти и при дрийма е имал проблеми, но при аривата повече.;)

Цитат на: дтв-бг;63543... само човек и то специалист, който е тествал двата приемника може да каже кой е по-добрия
Специалист в коя област?
Аз съм специалист по ядене и пиене и съм тествал и двата приемника, моето мнение меродавно ли е?:)

Dedovoto

Цитат на: Продуцентът;63552Тя аривата не е цвете за мирисане, въобще не се спрявя с шера, той човека си има и дрийм и може да съпостави на кой от двата приемника шера върви по-добре. След като нета му е кофти и при дрийма е имал проблеми, но при аривата повече.
-да ,много логично обяснение ,интересно как ли ще му върви като си вземе новия трети приемник?

ЦитатАз съм специалист по ядене и пиене и съм тествал и двата приемника, моето мнение меродавно ли е?
-ами не е ,защото и терминатор3 е тествал два приемника ,пък все още задава въпроси.....

Чък Норис

@Dedovoto
Разберете се с другото си "Аз" кой от двата акаунта ще ползвате!

gentu

Цитат2) само човек и то специалист, който е тествал двата приемника може да каже кой е по-добрия
-двата тунера са еднакви.
(по показателите които интересуват повечето от питащите)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

дтв-бг

Цитат на: Продуцентът;63552Специалист в коя област?
Аз съм специалист по ядене и пиене и съм тествал и двата приемника, моето мнение меродавно ли е?:)

ако може, да кажеш как се държи единия и другия на някой слаб транспондер от 1 W и 5 E

Чък Норис

Човек по какъв начин да го кажа за да ме разберете?
Приемниците се държат изключително еднакво, по-бързият процесор на 500хд се усеща предимно при сърфиране из уеб интерфейса, дрийма има малко по-удобно дистанционно(за мен е по-удобно, може би защото съм свикнал с него), дори и имиджте им са еднакви, VTI е 1:1 с NеwNigma.

roro91

Двама се карат(VU+ DB) третия печели ;;650
Взимаш IpBox и се кефиш на стархотна картина както в SD така и в HD вариянт! ;)
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания