Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

vu+solo или dreambox 500 HD????

Започната от териминатор3, Ноември 27, 2010, 01:41:34 AM

« назад - напред »

Чък Норис

Цитат на: д.е.м.т;63332само че е в испания човека,да си види пинга към шейха си
Много ги разбираш нещата явно.:lol15:
Първо тестваме неговата връзка, "шейха" по-късно ще си го тества сам, давай да караме нещата едно по едно.

териминатор3

това ми показва сега ...time-128ms TTL-46....това добре ли е????

Чък Норис

Цитат на: териминатор3;63337това ми показва сега ...time-128ms TTL-46....това добре ли е????
Зарежи времето, то не е интересно, виж имаш ли загуби на пакети(Request timed out).

koko313

Цитат на: териминатор3;63337това ми показва сега ...time-128ms TTL-46....това добре ли е????

За карта става.
Но пусни пинг към шейха си , вместо abv.bg напиши неговото IP:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Хиена

Колега пусни пинг, изчакай малко и копирай инфото от конзолата или го снимай.Продуцентът правилно ти е казал, виж колко пакета :e050:
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

териминатор3

Цитат на: Продуцентът;63338Зарежи времето, то не е интересно, виж имаш ли загуби на пакети(Request timed out).
Колега нямам загуба на пакети за 3 минути???

Чък Норис

Цитат на: териминатор3;63343Колега нямам загуба на пакети за 3 минути???
Значи интернета ти е горе-долу стабилен, търси някой локален шер..., който да ти дава достъп поне до 2 сървъра.
При чести насичания пускай по един пинг към сървърите на "доставчика" на шера и към абв.бг или гугъл.ком, за да видиш къде е проблема.
Всички са се времето за времето като удавник за сламка, а то е решаваща само ако гледаш пакети кодирани на НДС.

koko313

Цитат на: териминатор3;63343Колега нямам загуба на пакети за 3 минути???

Abv.bg има Гигабитова връска към чуждите сървари и не ноже да е критетий за връска , при мен към ABV.BG  е под 10 ms.
Руския ми шейх е на 250-300 mS.  и нямам проблем .
А дали се вижда твоя шейх пусни му пинг?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Цец0

Извинявам се на колегите, че малко ще се отклоня от разговорите им за пинг и стабилност на интернет връзката, но...

Цитат на: mitko013;63325.....за ВЮ тата не съм сигурен,че може да имат добра поддръжка.......
Хайде, ако обичаш не говори за нещо, което очевидно не ти е ясно :worry: Поддръжката на имиджите е повече от прилична, а за плъгините и туловете почти всичко което тръгва на едните, тръгва и на другите, с много малки изключения.

mitko013

Хайде, ако обичаш не говори за нещо, което очевидно не ти е ясно :worry: Поддръжката на имиджите е повече от прилична, а за плъгините и туловете почти всичко което тръгва на едните, тръгва и на другите, с много малки изключения.[/QUOTE]

Има една стара поговорка, която важи с пълна сила - КАТО НЕ РАЗБИРАМРЕ ОТ СТОКАТА- ГЛЕДАМЕ ЦЕНАТА
Не искам да влизам в безмислени спорове но е факт ,че на ВЮтата ,доста бързо  взеха да има падат цените/поне по западните сайтове/ ,а не съм видял или чул да пада някаде цената на ДМ500ХД ,ДМ8000ХД или ДМ800СЕ.

териминатор3

Цитат на: koko313;63352Abv.bg има Гигабитова връска към чуждите сървари и не ноже да е критетий за връска , при мен към ABV.BG е под 10 ms.
Руския ми шейх е на 250-300 mS. и нямам проблем .
А дали се вижда твоя шейх пусни му пинг?
Колега сега го направих към шейха..........за около 4 минути 4-Request timed out......time-113ms  TTL48...?????

Чък Норис

Цитат на: koko313;63352Abv.bg има Гигабитова връска към чуждите сървари и не ноже да е критетий за връска...
Напротив абв, гугъл или яхуу са идеални за проверката на връзката, ако имаш загуби там, значи нета ти е сериозно зле.
Цитат на: териминатор3;63367Колега сега го направих към шейха..........за  около 4 минути 4-Request timed out......time-113ms   TTL48...?????
Ето де бил ключа от палатката, сега му лепиш 2 снимки с пинга към абв-то и към него и му казваш да си оправя интернета.

Цец0

Цитат на: mitko013;63366Има една стара поговорка, която важи с пълна сила - КАТО НЕ РАЗБИРАМРЕ ОТ СТОКАТА- ГЛЕДАМЕ ЦЕНАТА
Не искам да влизам в безмислени спорове но е факт ,че на ВЮтата ,доста бързо  взеха да има падат цените/поне по западните сайтове/ ,а не съм видял или чул да пада някаде цената на ДМ500ХД ,ДМ8000ХД или ДМ800СЕ.

И това е фактор, така ли?
Като цената е водеща за теб жив и здрав да си....
За мен качеството е водещо, а и имам непоносимост към малки, кибритени кутийки. :lol15:

ТИНТИН

Цитат на: mitko013;63366Хайде, ако обичаш не говори за нещо, което очевидно не ти е ясно :worry: Поддръжката на имиджите е повече от прилична, а за плъгините и туловете почти всичко което тръгва на едните, тръгва и на другите, с много малки изключения.

Има една стара поговорка, която важи с пълна сила - КАТО НЕ РАЗБИРАМРЕ ОТ СТОКАТА- ГЛЕДАМЕ ЦЕНАТА
Не искам да влизам в безмислени спорове но е факт ,че на ВЮтата ,доста бързо  взеха да има падат цените/поне по западните сайтове/ ,а не съм видял или чул да пада някаде цената на ДМ500ХД ,ДМ8000ХД или ДМ800СЕ.[/QUOTE]
Нямам намерение да се заяждам с никой -но на дриймовете по принцип не падат кой знае колко цените визирам за един дълъг период от време 2-3 год. примерно. Сравнете преди 2 год и нещо когато излезе DM800 колко беше оригинала и сега колко се продава:lol15:. Айде по тая логика да видиме дали сега наследника му SE като излезе на 800 дали оригиналния DM800 ще падне наполовината -като вече остарял модел на повече от 2 год:worry:. Ако стане на цена около 400лв с гаранция-Франция баш Ориджинал(та дрънка) -аз ще съм първия пред магазина на Ники сигурно който ще го вземе!;;573;;573;;573.
Да, да ама не както говореше преди много години Петко Бучаров по Всяка Неделя;;602.
Цените на дрийма трудно падат -но това в никакъв случай не означава че дуото не става.
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis M. Ritchie

ТИНТИН

Цитат на: mitko013;63366Хайде, ако обичаш не говори за нещо, което очевидно не ти е ясно :worry: Поддръжката на имиджите е повече от прилична, а за плъгините и туловете почти всичко което тръгва на едните, тръгва и на другите, с много малки изключения.

Не искам да влизам в безмислени спорове но е факт ,че на ВЮтата ,доста бързо  взеха да има падат цените/поне по западните сайтове/ ,а не съм видял или чул да пада някаде цената на ДМ500ХД ,ДМ8000ХД или ДМ800СЕ.[/QUOTE]
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis M. Ritchie

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания