Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

Vboxk

Пробвах всичко но нищо не става явно скоро няма да гледам телевизия.

бецинко

Здравейте, аз съм на Мсат с телевизор Тошиба и КАМ модул. Проблема ми е че ми изписва на повечето канали че са кодирани. Преди няколко дни пуснах наново да сканира и каналите тръгнаха сега пак са кодирани...

CuMo

Цитат на: бецинко;399789Здравейте, аз съм на Мсат с телевизор Тошиба и КАМ модул. Проблема ми е че ми изписва на повечето канали че са кодирани. Преди няколко дни пуснах наново да сканира и каналите тръгнаха сега пак са кодирани...

Да не те подведа,но личното ми мнение е-несъвместимост между телевизора и модула.Когато си взех първия модул имах същия проблем,после смених модула със Smit и вече 5 години никакви проблеми.

бецинко

Да де, но веднъж има веднъж няма.

CuMo

Цитат на: бецинко;399868Да де, но веднъж има веднъж няма.                  Еми точно това ти обяснявам за несъответствието-просто работи,но не както трябва.Кажи ми само дали модула ти е марка Neotion?Първият ,който ми дадоха беше точно такъв и буквално си правеше каквото си иска със софтуера на телевизора,добре,че не го повреди-пълно разминаване-ту разкодира каналите,ту пак се кодират,сменя си езика на някои програми,какво ли не.Но както казах просто предполагам,най-вероятно греша и проблема ти е другаде.

CuMo

Цитат на: бецинко;399868Да де, но веднъж има веднъж няма.

Еми точно това ти обяснявам за несъответствието-просто работи,но не както трябва.Кажи ми само дали модула ти е марка Neotion?Първият ,който ми дадоха беше точно такъв и буквално си правеше каквото си иска със софтуера на телевизора,добре,че не го повреди-пълно разминаване-ту разкодира каналите,ту пак се кодират,сменя си езика на някои програми,какво ли не.Но както казах просто предполагам,най-вероятно греша и проблема ти е другаде.

дидо85

Човеци, кажете ми качеството на телевизията как е. Дали често падат канали, дали почва да насича когато паднат 2 капки дъжд. Ако може и за нета да споделите, дали е надежден.

Тия от TCV почнаха здраво да лазят по нервите и до тук бях с търпението.

CuMo

Цитат на: дидо85;403780Човеци, кажете ми качеството на телевизията как е. Дали често падат канали, дали почва да насича когато паднат 2 капки дъжд. Ако може и за нета да споделите, дали е надежден.

Тия от TCV почнаха здраво да лазят по нервите и до тук бях с търпението.

Мога да ти помогна само с мнение за телевизията,нямам нет към МСАТ,но съм чувал,че не е лош.Относно телевизията-по принцип е насочена най-вече към спортните и по-конкретно към футболните фенове.За качеството няма да съжаляваш,каналите единствено се увеличават и то HD-то,а такива работи както при bulshitcom като има буря или дъжд да се чудиш какво да правиш изобщо няма.С 2 думи кабелната е най-добрата в града,спор няма,ако си търсиш добра кабелна с добри HD канали това е най-добрият избор,виж за нета трябва да се поинтересуваш повече.

дидо85

Цитат на: CuMo;403796Мога да ти помогна само с мнение за телевизията,нямам нет към МСАТ,но съм чувал,че не е лош.Относно телевизията-по принцип е насочена най-вече към спортните и по-конкретно към футболните фенове.За качеството няма да съжаляваш,каналите единствено се увеличават и то HD-то,а такива работи както при bulshitcom като има буря или дъжд да се чудиш какво да правиш изобщо няма.С 2 думи кабелната е най-добрата в града,спор няма,ако си търсиш добра кабелна с добри HD канали това е най-добрият избор,виж за нета трябва да се поинтересуваш повече.

Точно това търся, да има много спортни канали. Заедно там с Нешънъл Джиографик, Дискавъри, Травел и други такива, но те са навсякъде, така че надали ще има проблем с тях. Мерси за информацията иначе ;;650

Сега остава само за нета да проуча как са нещата.

Дани Хийтли

Цитат на: дидо85;403936Точно това търся, да има много спортни канали. Заедно там с Нешънъл Джиографик, Дискавъри, Травел и други такива, но те са навсякъде, така че надали ще има проблем с тях. Мерси за информацията иначе ;;650

Сега остава само за нета да проуча как са нещата.
Нетът е стабилен, но със сравнително ниски скорости. Иначе от пет години насам е прекъсвал точно два пъти, същото се отнася и за кабелната. Може значение да има и мястото, в което живееш, но поне при мен услугата е перфектна.

дидо85

Цитат на: Дани Хийтли;403964Нетът е стабилен, но със сравнително ниски скорости. Иначе от пет години насам е прекъсвал точно два пъти, същото се отнася и за кабелната. Може значение да има и мястото, в което живееш, но поне при мен услугата е перфектна.
Какво ще рече с ниски скорости? Аз гледам в сайта им че предлагат нет до 60 mbps, което е максимума, ама това пак е по-добре от моето в момента. Аз на TCV съм с до 50 и въпреки, че е бърз за сваляне, когато играя ФИФА на ПС4, никога не съм домакин в мачовете. А там домакините са и хостове и трябва да имат по-добър нет.

Веселин Цонев

Някой да има представа как стоят нещата при нашия оператор с HBO 3??? Кога, дали въобще, цена .. и т.н... ??

dokodoko

дидо аз съм на ткв само за интернета , само при мене ли като съм на 50 мегабита , доунлоада ми е 30 а уплоада 42 мегабайта в секунда ?

не ли трябвало дае 40/40 доун и ъп ?

ПоповП

Цитат на: Веселин Цонев;407374Някой да има представа как стоят нещата при нашия оператор с HBO 3??? Кога, дали въобще, цена .. и т.н... ??

"Уважаеми клиенти,

МСАТ Кейбъл ЕАД, ще предлага новия канал HBO 3 безплатно на НВО клиентите си от деня на старта му в България – 26 март. HBO Comedy е вече HBO 2

По случай старта на НВО 3, каналът ще излъчва 3 дни с отворен сигнал – на 26, 27 и 28 март – за всички клиенти на тв услуга. Програмата на дългия уикенд с отворен сигнал може да се види на //www.hbo.bg/schedule

- See more at: http://msatcable.com/hbo3/#sthash.uF0tNVVH.dpuf    ..."

Източник:
http://msatcable.com/hbo3/

Вече е наличен -
Пресканирайте 642 MHz
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

НАА

HBO3 HD @ 466 MHz ;;650
 HBO3 SD @ 642 MHz

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания