Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

ХРС

Цитат на: CuMo;412822Ами аз съм си подреждал каналите и не отговарят на твоите номера,кажи ми кои канали ти правят проблем като имена,за да видя при мен как са.

Виж Test HD 2  или Sky Sports 2 HD

CuMo

Цитат на: ХРС;412823Виж Test HD 2  или Sky Sports 2 HD

При мен няма никакви проблеми,сигнал-100,ниво грешка бит-1-2.

ХРС

Сигнала беше на 21 побутнах кабела отзад и се вдигна на 90-95 явно там е бил проблема.

CuMo

Цитат на: ХРС;412826Сигнала беше на 21 побутнах кабела отзад и се вдигна на 90-95 явно там е бил проблема.

Възможно е,аз ти казах,ако има проблеми първо проверяваш сигнала.Щом като си бутнал кабела и се е оправил проблема следи дали пак ще падне сигнала и си проверявай връзките отзад,където са буксата и жака.Успех!

CuMo

ФУТБОЛ 1 на мястото на АРЕНА(бившия СПОРТ1),за съжаление малко късно,т.к. първенствата свършиха,но канала е добър.

Михаил-Иванов

Някой може ли да пусне списък с всички канали на Мсат
Трябва ми за да ги сравня с тези на други компании

гогидм

Сподели кои обмисляш, да те убедим, че М-САТ е правилният избор.;)

Михаил-Иванов

Михаил-Иванов

Ако на някой му трябва имам едно DVB-C устройство Topfield и един CI модул Best CAS

los4e

Цитат на: Михаил-Иванов;416048Ако на някой му трябва имам едно DVB-C устройство Topfield и един CI модул Best CAS

За колко го даваш модула?

Стерн

Здравейте. Нямам време да ходя до МСАТ, а по телефона я се разбере, я не, затова ще питам тук.
Абонат съм на трипъла (Тв, Инет, СОТ) с 1 телевизор с топ-сет бокс (техен, безплатно ползване).
Искам да сложа втори Тв, като на единия оставя топ-сет бокса, а на втория сложа карта, отключваща всичките им SD и HD канали (сега по кабела, без карта, виждам някои от тях, които са свободни). Телевизорът е с DVB-C i T, но картата не може да се сложи направо, а през някакъв държач, модул или както там се казва.
Та ме интересува:
1. Какво ще трябва да платя за да ползвам карта и държач за нея, но и да запазя безплатноползвания топ-сет бокс за другия Тв?
2. Каква допълнителна такса за втория Тв и дали ще трябва отделен договор или сумата ще се добави към тази за трипъла?
3. Ако пусна допълнителен пакет (МАХ) пак ли ще е само с добавяне на сумата или с друг договор и какво съдържа МАХ-пакета, че не намерих на сайта им?
4. За всеки Тв ли ще трябва допълнително платен МАХ-пакет или само 1 за двата?
Благодаря.

НАА

Цитат на: Стерн;417202Здравейте. Нямам време да ходя до МСАТ, а по телефона я се разбере, я не, затова ще питам тук.
Абонат съм на трипъла (Тв, Инет, СОТ) с 1 телевизор с топ-сет бокс (техен, безплатно ползване).
Искам да сложа втори Тв, като на единия оставя топ-сет бокса, а на втория сложа карта, отключваща всичките им SD и HD канали (сега по кабела, без карта, виждам някои от тях, които са свободни). Телевизорът е с DVB-C i T, но картата не може да се сложи направо, а през някакъв държач, модул или както там се казва.
Та ме интересува:
1. Какво ще трябва да платя за да ползвам карта и държач за нея, но и да запазя безплатноползвания топ-сет бокс за другия Тв?
2. Каква допълнителна такса за втория Тв и дали ще трябва отделен договор или сумата ще се добави към тази за трипъла?
3. Ако пусна допълнителен пакет (МАХ) пак ли ще е само с добавяне на сумата или с друг договор и какво съдържа МАХ-пакета, че не намерих на сайта им?
4. За всеки Тв ли ще трябва допълнително платен МАХ-пакет или само 1 за двата?
Благодаря.

Всички отговори на въпросите можеше да си ги намериш назад в постовете.

Отиваш в офис на MSat и си купуваш bestcas модул /предварително програмиран модул, за който не е нужна карта, питай по телефона каква е актуалната му цена/
2. Каква допълнителна такса за втория Тв и дали ще трябва отделен договор или сумата ще се добави към тази за трипъла? 3 лв на месец
3. Ако пусна допълнителен пакет (МАХ) пак ли ще е само с добавяне на сумата или с друг договор и какво съдържа МАХ-пакета, че не намерих на сайта им? за 3,90 на месец получавш HBO1 HD, HBO2 HD, HBO3 HD, CINEMAX HD, CINEMAX2 HD +SD версиите на всички тях
4. За всеки Тв ли ще трябва допълнително платен МАХ-пакет или само 1 за двата? Пакетът се активира на всички приемници / модули

Стерн

Мартин_89

Moгa ли дa глeдaм cвoбoднитe ĸaнaли в мpeжaтa нa MCAT caмo чpeз DVВ-С тyнepa нa тeлeвизopa бeз нyждa oт мoдyл или ceт тoп бoĸc?
Teлeвизopa e LG. Имa и мяcтo зa мoдyл, нo дoĸoлĸoтo paзбиpaм тoй ce пoлзвa caмo в cлyчaй, чe иcĸaм дa глeдaм ĸoдиpaнитe ĸaнaли. Koи ca имeнaтa нa ĸoдиpaнитe? И ĸoлĸo ce дoплaщa зa тяx нaд cтaндapтнaтa cyмa oт 17 лв?
Πocлeдният ми въпpoc e ĸaĸвa e cтoйнocттa нa мeceчнaтa тaĸca, aĸo дoгoвopa e бeзcpoчeн? Блaгoдapя!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания