Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

GeorgiD

Цитат на: burlbury;224796Ела да ти пуснем RT HD и RT Doc HD да ти изкапят очите.

:lol15: Няма нужда, гледам си DA VINCI LEARNING и така ми изкапват очите, че нямам нужда от нещо друго... :worry:

Cavalry

Верно? Мен този канал ми писна на втория ден. Разбирам да ти изкапват очите по Travel Channel HD или National Geographic HD...

Nicky

Цитат на: GeorgiD;224787Хмм... ;;601 Лоша работа, мирише ми на заговор срещу интересните френски канали в HD. Мирише ми на ако. :lol15:
Корекция на местото на France 2 HD е качен спортният канал Dubai Sports HD ! В момента дават Australian Open ;;513
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

манингер

Цитат на: GeorgiD;224804:lol15: Няма нужда, гледам си DA VINCI LEARNING и така ми изкапват очите, че нямам нужда от нещо друго... :worry:
Няма смисъл да спориш с тоя съсел!  Те тука са  си 2-3 платени клакьори и по цял надуват тръбите във възхвала на господарите си!  Бъди сигурен че Да Винчи е в пъти по-добър канал от разни корейски боклуци! Колкото до RT  и  RT D това са най-големите БОЗИ които аз съм гледал!

Досев

Тонис и корейският боклук са с 13 човека гледаемост.  Няма толкова умрели канали!

Цитат на: манингер;224916Бъди сигурен че Да Винчи е в пъти по-добър канал от разни корейски боклуци!

Съвършенно вярно!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cavalry

Значи тука от тролове и мрънкала не може човек да напише нещо по темата. Да ви е'а в търсачите на внимание. Вземете да направите нещо с живота си вместо по цял ден да се оплаквате от нещо по форумите. Какво общо има Да Винчи с някакъв корейски общотематичен HD канал само един трол знае. Първо бих сравнил Да Винчи с ТВ Варна що се касае до картината. Иначе е един съвсем нормален любознателен, леко странен и генерално скучен канал. Ако искате да убедите в различното нека да не е някого, който го е видял какво представлява. Хората в тази тема не са тъпи и могат да преценят кое е изгодно за тях, както направих и аз, тъй като се подведох по големите лъскави оператори и мога да изкажа горчивия си опит. На един-два нови канала усетих липсата на 40-50. И след време ги видях какви бози са каналите, които уж исках. Ако ще говорим за хубави канали да говорим за Travel Channel HD или iConcerts HD, останалото са глупости. Между другото Discovery HD, който мсат пуснаха миналото лято се оказа една голяма БОЗА, жалко, че пуснатият тогава канал не беше Travel Channel HD, който е не само преведен, но и озвучен на български. И със страхотно съдържание. Доста по-добро от SD варианта си.

GeorgiD

Цитат на: burlbury;224959Хората в тази тема не са тъпи...

Не съм сигурен за теб. С това си цялото изказване клониш натам. ;)

Cavalry

Слабо ме вълнува колко раздразнен си от мен, ти си този който се изказа като фанатик и без собствено мнение, а повлиян от родителите си, и аз ти го казах. Точка и край на разговорите между нас.

dobromirslavov

Защо бе, корейското каналче е с много хубави цветове , а пък нали луд на шарено се радва.

d.ivanov

Чудех се докъде може да стигне глупостта, и четейки такива разговори се чудя дали има някаква граница...

Вашият безумен спор, който е без цел и посока ме навява не следото сравнение което се появи в социалните мрежи, което само по себе си е безумие:

Да ги сравняваш и да оплюваш който и да е от двата си е безумие, защото са гении на електронната музика, а не конкуренти. Разбира се това явно е дело на някой трол или пубертет, само че тук в темата мисля, че няма такива.

Относно МСАТ, след 3 месеца точно ги спирам (тогава ми свършва договора към тях) , защото на сателит успях да си направя букет 1 към 1 с това, което получавам от тях + още доста по-добри канали и мисля тези 20лв./месец да инвестирам в нещо по-добро като да речем карта за някой чужд оператор, който гледам... ;;650

dobromirslavov

И как става това нещо колега? Мислех, че такава оферта трудно се събаря.

gogo81

А знаете ли какво стана с прослувутите HD канали на BTV. Големи преговори голямо нещо.
Вече всяка селска кабеларка ги има, а тук....
чакаме,,,

Досев

За какво ти е БТВ Екшън HD и Ринг.бг. HD, след като само ШЛ е в HD?!

Всички други предавания и спортове са в SD по HD каналите им!!!  

Утре и в сряда ще имаш възможност да гледаш в кристално HD, ако си с модул или Neta HD всички мачове от Шампионската лига!  

Селтик - Ювентус ще може да го гледаш и по Скай Спорт HD2 Германия - HD EXTRA и по Скай Спорт hd Италия!  

Лига Европа също по Скай Спорт ХД Италия.

Днес пуснаха и Дубай Спортс HD - картината му е на светлинни години пред  Ринг.бг.HD с 99% SD програма - че често и с 4:3!
[SIGPIC][/SIGPIC]

tchefo

Скоро трябва и наръчник по Арабски за начинаещи да предлагат както е тръгнало ;;673

11012V

В момента по Дубай Спортс ХД говорят на английски.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания