Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 15 гости преглеждат тази тема.

манингер

Цитат на: Досев;226238За какво ти е БТВ Екшън HD и Ринг.бг. HD, след като само ШЛ е в HD?!

Всички други предавания и спортове са в SD по HD каналите им!!!  

Утре и в сряда ще имаш възможност да гледаш в кристално HD, ако си с модул или Neta HD всички мачове от Шампионската лига!  

Селтик - Ювентус ще може да го гледаш и по Скай Спорт HD2 Германия - HD EXTRA и по Скай Спорт hd Италия!  

Лига Европа също по Скай Спорт ХД Италия.

Днес пуснаха и Дубай Спортс HD - картината му е на светлинни години пред  Ринг.бг.HD с 99% SD програма - че често и с 4:3!
Ти защо свързваш всичко със спорта и ШЛ!  И аз съм фен на спорта обаче взе да ми втръсва  налагането на спортни канали за разлика от някои други тематики.  Нека има разнообразие, стига с тоя спорт.  Пък и има доста HD канали които са по-тъпи от пакета на БТВ!  Живота не е само спорт.

d.ivanov

Цитат на: манингер;226345Ти защо свързваш всичко със спорта и ШЛ!  И аз съм фен на спорта обаче взе да ми втръсва  налагането на спортни канали за разлика от някои други тематики.  Нека има разнообразие, стига с тоя спорт.  Пък и има доста HD канали които са по-тъпи от пакета на БТВ!  Живота не е само спорт.

Аз винаги съм казвал, че има остър недостиг на качествни музкални канали, но това май е при всички БГ оператори. Проблема се решава като сложиш една паница и някакъв евтин HD приемник и си в джаза... :D

Досев

Цитат на: манингер;226345...

Бтв екшън и Ринг, които коментираме са за спорт и стари филми в sd и при HD варианта.

Аз не виждам наблягане на спорта.  От всеки жанр има по 10 канала.  
И музикални има сигурно 30 канала от всеки стил!

Липсват Нейчър ХД и Крайм Инвестъгейшън.   За съжаление последния има много предавания 4:3 - иначе има много интересни предавания.
А ако цъфнат и бг.субтитри на Дискавъри Шоукейст и Хистори ХД ще бъде всичко перфектно.    

...е няма да откажем и AXN HD и канал за NBA в hd с поне няколко срещи седмично :;803
[SIGPIC][/SIGPIC]

манингер

Цитат на: Досев;226359Бтв екшън и Ринг, които коментираме са за спорт и стари филми в sd и при HD варианта.

Аз не виждам наблягане на спорта.  От всеки жанр има по 10 канала.  
И музикални има сигурно 30 канала от всеки стил!

Липсват Нейчър ХД и Крайм Инвестъгейшън.   За съжаление последния има много предавания 4:3 - иначе има много интересни предавания.
А ако цъфнат и бг.субтитри на Дискавъри Шоукейст и Хистори ХД ще бъде всичко перфектно.    

...е няма да откажем и AXN HD и канал за NBA в hd с поне няколко срещи седмично :;803
Спортни канали(HD и SD) са сигурно повече от 20-ина!  Предостатъчно!  Музикалните също са много но половината не стават. За мен куца въпросът с филмовите и документалните канали. И аз съм за Нейчъра и Крайма!

НАА

Цитат на: манингер;226377Спортни канали(HD и SD) са сигурно повече от 20-ина! Предостатъчно! Музикалните също са много но половината не стават. За мен куца въпросът с филмовите и документалните канали. И аз съм за Нейчъра и Крайма!
Е в Русе нямате ли HBO, HBO Comedy, Cinemax HD, Cinemax HD2, FilmBox HD и FilmBox Action HD? Не бих казал че филмовите канали са малко. Сигурно имаш предвид Tv1000 и MGM, но тях можеш да ги намериш при всеки друг оператор. Качеството им е SD и много размазано, излъчват стари филми... това са моите наблюдения, не мога да кажа, че тези канали ми липсват. ТВ1000 не е това което беше.;;650

Деян

Цитат на: манингер;226377Спортни канали(HD и SD) са сигурно повече от 20-ина!  Предостатъчно!  Музикалните също са много но половината не стават. За мен куца въпросът с филмовите и документалните канали. И аз съм за Нейчъра и Крайма!
Като си за, има ги при още два оператора в града. При единия даже са в комплект с TV1000 и MGM.

манингер

Ей , страшна работа!  Човек да напише нещо тук и веднага хиляда знайни и незнайни разчирачи почват да коментират!  На един MGM  му бил размазан, не трябвало да се пуска. Корейският канал и Tonis като са в Hd формат много ли са качествени.  ТV 1000 не бил същия канал!  Ами да те питам MTV  същия ли е като преди!  Пълна боза.  Само че го гледаш. БТВ ХД пакета не струвал, MGM, TV1000,Нейча и Дискавъри Крайма също. Иначе голяма радост на радост на корейски боклуци, Luxe tv , Тянков и Родина и тем подобни. Нещо не мога да схвана критерия. Най-вероятно е че тези които се излъчват от МСат са най-добрите а другите не струват. Жалка история е това слугинажа.

sasata

А някой дали знае дали ще пуснат канала ББТ отново че там ще дават Българското футболно първенство

ПоповП

Цитат на: sasata;227067А някой дали знае дали ще пуснат канала ББТ отново че там ще дават Българското футболно първенство
Предполагам си от Варна. Със SD приемникът им ббт е на поз.82/770 MHz(Sport), с ТВ тунера не съм проверявал че много League Europa мачове текат. Освен това ефирно на 11 канал картината е кристална!Очаква се да е включена и при цифровизацията.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

ПоповП

Цитат на: ПоповП;227073Предполагам си от Варна. Със SD приемникът им ббт е на поз.82/770 MHz(Sport), с ТВ тунера не съм проверявал че много League Europa мачове текат. Освен това ефирно на 11 канал картината е кристална!Очаква се да е включена и при цифровизацията.
P.S. И не само футбол италиянско, българско, а и кънтри музика както в момента - Teylor Swift и други "горещи" кънтри певици...
Който търси - намира!
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;

ПоповП

Цитат на: tchefo;226247Скоро трябва и наръчник по Арабски за начинаещи да предлагат както е тръгнало ;;673
На тебе ще ти трябва наръчник по АНГЛИЙСКИ!
Гледаш ли сега Евро-лига мачовете -с английски коментар са:
АJSport +1(Интер - Клуж)
АJSport +2(Щутгард - Генк)
АJSport +3, HD1(Тотнъм - ОЛ)
АJSport +5, HD2(AM - Рубин)
АJSport +6(Н.Касл - Металист)
АJSport +7(Базел - Днепър)
почти не останаха!
Хайде стига злоба и мъка.

sasata

Предполагам си от Варна. Със SD приемникът им ббт е на поз.82/770 MHz(Sport), с ТВ тунера не съм проверявал че много League Europa мачове текат. Освен това ефирно на 11 канал картината е кристална!Очаква се да е включена и при цифровизацията.

Не знаех че програмата сега е с това име - Sport, трябва да престанат да сменят имената или да вървят старите, големи тутки са Мсат.

benett0n

Аз съм на MSAT Cable и до преди да замина от България bTV беше 16:9,а не HD??? Някой може ли да каже нещо по въпроса.Бях си платил за HD пакет,а след пускането на bTV в HD формат,все още си седи 16:9...
Питам тук,защото все още не съм в България и няма как да се обърна към MSAT Cable.... Ще се радвам ако някои отговори!

Досев

Все още в пакета на М САТ Варна няма btv HD.  
Само Btv 16х9 има в пакета. И останалите канали на БТВ са 16х9.
[SIGPIC][/SIGPIC]

НАА

Цитат на: benett0n;227329Бях си платил за HD пакет,а след пускането на bTV в HD формат,все още си седи 16:9...
HD-пакета е безплатен.:worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания