Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

Досев

Цитат на: sasata;227067А някой дали знае дали ще пуснат канала ББТ отново че там ще дават Българското футболно първенство

Пуснаха го ББТ наще.  
Излиза на 82-ра позиция - Sport при всички приемници и модул от М САТ Best Cas.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Фенцо

Извинявам се за малкото отклонение от темата, но смятам, че и тук мога да задам въпроса си.
Тъй като от скоро в нашия град (Преслав) има цифрова телевизия на МСАТ, близо година бяха отключени всички канали и се гледаха с всеки един приемник. Преди няколко дни забелязах, че вече са заключени. На приемникът, който са ни дали (копие на Topfield, DC 215) каналите, въпреки, че са заключени си вървят. Карти нямаме, което ме навежда на мисълта, че са заключени по друг начин. Двете ми идеи, които ми дойдоха, а и от там въпросите са: Дали във Варна (по мои спомени пак няма карти) са заключени чрез SystemID на Топфилд-а или по някакъв друг начин?

JovaniJo

Цитат на: Фенцо;227461Извинявам се за малкото отклонение от темата, но смятам, че и тук мога да задам въпроса си.
Тъй като от скоро в нашия град (Преслав) има цифрова телевизия на МСАТ, близо година бяха отключени всички канали и се гледаха с всеки един приемник. Преди няколко дни забелязах, че вече са заключени. На приемникът, който са ни дали (копие на Topfield, DC 215) каналите, въпреки, че са заключени си вървят. Карти нямаме, което ме навежда на мисълта, че са заключени по друг начин. Двете ми идеи, които ми дойдоха, а и от там въпросите са: Дали във Варна (по мои спомени пак няма карти) са заключени чрез SystemID на Топфилд-а или по някакъв друг начин?
Така е във Варна заключени са през SystemID на Топфилд-а.Няма нужда от карта с операторския приемник.

Фенцо

Цитат на: JovaniJo;227462Така е във Варна заключени са през SystemID на Топфилд-а.Няма нужда от карта с операторския приемник.
Значи да разбирам, че ако си намеря приемник на Топфилд със същия SystemID, каналите ще вървят?

НАА

Цитат на: Фенцо;227471Значи да разбирам, че ако си намеря приемник на Топфилд със същия SystemID, каналите ще вървят?
Ако му плащаш месечната такса ще вървят;;650

Фенцо

Цитат на: НАА;227558Ако му плащаш месечната такса ще вървят;;650
Плащам я за основния приемник. За допълнителен "офертата" им е да си закупя черното изкопирано недоразумение, наречено приемник, за 90лв., което е повече от абсурдно.

Досев

Приемник Нета ХД8200 или Модул Конакс Смит - Неотион или Бест Касс.  
Други начини няма за съжаление.
[SIGPIC][/SIGPIC]

CuMo

Явно BBT ще се пуска на принципа на TV+ и film+,а именно само когато има футболни срещи,през другото време ще си е sky sport(Italia).За DUBAI SPORTS HD не е сигурно дали ще го оставят щом още не са му сменили името,може и да върнат SPORT 1 HD.Към момента - 222 ТВ(165 SD и 57 HD),17 радио и 44 аналогови.

Борето_ДТВ

Някой пробвал ли е какво става ако в безкартовия модул BestCAS се вкара карта?Ще може ли да се използва като модул без М-Сат? :)

При последния скан ТВто изкара 224 цифрови,17 радиа и 44 аналогови ;;650
TV:Toshiba 22BL712 + **DVB-T:Mini DVB-T Antenna 5dBi** + **DVB-C:M-SAT Cable(BestCAS module)**+**Vivacom IPTV Standart**

bahurman

http://www.blitz.bg/sport/article/159165

Интересно ми е дали МСАТ ще ни пуснат въпросния News7 или по подобия на bTV HD пак няма да станат нещата . A група в HD ще си е нещо доста инетересно и гледано ;)

Nicky

Цитат на: Борето_ДТВ;230962Някой пробвал ли е какво става ако в безкартовия модул BestCAS се вкара карта?Ще може ли да се използва като модул без М-Сат? :)

При последния скан ТВто изкара 224 цифрови,17 радиа и 44 аналогови ;;650
Кой са новите тв ?  Понеже до вчера бяха 222 цифровите ...;;601
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Борето_ДТВ

Едното е повтарящо се БТВ(256 по подредбата на Мсат,SD),а другото не ми се набива на око коя е ;;601
TV:Toshiba 22BL712 + **DVB-T:Mini DVB-T Antenna 5dBi** + **DVB-C:M-SAT Cable(BestCAS module)**+**Vivacom IPTV Standart**

НАА

Цитат на: Борето_ДТВ;231252Едното е повтарящо се БТВ(256 по подредбата на Мсат,SD),а другото не ми се набива на око коя е ;;601
второто БТВ е от поне година

Nicky

Цитат на: Борето_ДТВ;231252Едното е повтарящо се БТВ(256 по подредбата на Мсат,SD),а другото не ми се набива на око коя е ;;601
Други ще са каналите,ако въобще са станали 224 ;;601
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Борето_ДТВ

Как мога да сваля списък с каналите от телевизор Toshiba 22BL712G,че да си играя да ги преписвам не е работа ;;601
До HBO Bulgaria са 220 без пропуски,след това 255 SSU Neotion(Fox crime повтарящо се),256-btv(повтарящо се),257 RT HD,258 RT Doc HD.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания