Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Досев

Абе става нещо тая вечер пак. Спряха всички Скай ХД  Германия и Италия :s103
[SIGPIC][/SIGPIC]

д.е.м.т

Цитат на: Досев;232955Абе става нещо тая вечер пак. Спряха всички Скай ХД  Германия и Италия :s103

досев,видя ли бре отворко :)
Beat me, hate me
You can never break me

Nerv3n

Някой пак ще сменя доставчика :D
Нема им стАпим!:;803

d.ivanov

В кв.Левски за 10 минути нямаше кабелна преди 20.00ч. , както и в кв.Трошево, явно имат порблем или профилактика. Отделно преди 20.00 на Нова ТВ имаше цветна таблица за около 10-20 минути...

Айде сега, за 2 години, това е една от редките издънки, последно имаше такава преди година и нещо като им изчензха половината канали за 1 седмица, през другото време не са мърдали. ;;650  Има къде къде по-отвратителни оператори, питайте Досев и burlbury да ви разкажат.

бобитоо

може ли да ми кажете кои спортни канали излъчват Msat cable

d.ivanov

Цитат на: бобитоо;232990може ли да ми кажете кои спортни канали излъчват Msat cable

Писано е вече.

бобитоо

на коя страница е ако може да ми кажете ,  ще ви бъда много блатодарен

НАА

Цитат на: Досев;232955Абе става нещо тая вечер пак. Спряха всички Скай ХД Германия и Италия
Е какво да става, паднало е нещо по трасето, при мен само Sky Sport HD Extra е blank. Sky Sport HD 2 и Sky Sport HD Italia са на линия.
Не съм забелязал проблеми със Cinemax HD.

НАА

Цитат на: бобитоо;232996на коя страница е ако може да ми кажете , ще ви бъда много блатодарен
Не бъди мързелив;;650

Досев

Цитат на: д.е.м.т;232973досев,видя ли бре отворко :)

Да - видях...върнаха ги всички след 40-45 мин.  Помислих че ще чакаме до сутринта.
Всичко е наред щом работят по отстраняване на технически проблеми и след 21ч.  - Евала!
[SIGPIC][/SIGPIC]

цвети цветанов

Кой номер трябва да е SystemID на Топфилд за да работи коректно в мрежата на М сат?

sasata

Канала NEWS7 на мястото на BGTV с отвратително качество - 576i , канала не е HD.

НАА

Цитат на: sasata;233182Канала NEWS7 на мястото на BGTV с отвратително качество - 576i , канала не е HD.
То и студиото.... "минало" покрай CNN;;573

Досев

Пуснаха за този уикенд филм+хд с уникално висок битрейт :;810
[SIGPIC][/SIGPIC]

Nicky

Цитат на: Досев;233566Пуснаха за този уикенд филм+хд с уникално висок битрейт :;810
Поздравления за това ;;650
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания