Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

ПоповП

Цитат на: владимир_Вн;206166Някои друг освен мен да има проблем със звука "с приемник NETA съм", изчезна звука на всички канали от няколко минути
Има звук, не е прекъсвал.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

CuMo

Цитат на: burlbury;205931Защо винаги на бТВ Синема ми излиза код за достъп, когато дам канала? Някакъв бъг на модула може би.

И при мен е така,даже и на няколко други канала се получава.На други пък ми излиза "No Access",но не е от модула,а е от емсатаджиите.Интересувал съм се от самата кодировка е,но не е болка за умиране!

Kippo

Това M-SAT, не беше ли варненски оператор известен също така и като "Мутра сат"? ;;602

CuMo

Цитат на: burlbury;205724Много съм доволен от тези нови безкартови корейски модули на мсат. Имах притеснения с несъвместимост, но не са били основателни. Всичко е забележимо по-бързо от модул + карта. Чиста работа е така, по-добре от всеки приемник. Намери ми точно 240 канала с радиата.

Краткото ми приключение с blizoo приключи. Имат лошо трасе в моя район, ако не и в града, цените са колкото за две кабелни, нещата които предлагат в програмната си схема два пъти по-малко. Каналите, които ще ми липсват са Travel Channel HD, Nova Premier League и VH1 Classic. Като последния все пак се надявам че мога да го видя при мсат - това са класически хитове от 80-те и 90-те, няма аналог с нито един друг музикален канал.
100% ли си сигурен,че отваря по-бързо каналите с безкартовия модул? Аз съм с модул с карта и е ОК,но съм питал дали наистина има разлика и ми казват,че няма.Иначе и аз се бях надъхал да сменям модула с безкартов,но ми казаха,че няма файда.

марангоза

Аве чета тука ,че на много колеги им чезне ту звук, ту картина ,ту им показва недостъпен канал или кодиран ! Явно при всеки модел ТВ е различно а и зависи в коя част на града си и какво ти е качеството на сигнала . При мен чезне звук само на Canal HD Accion - Испанския и то редовно а за другите програми по някога ми дава ,че нямам достъп или ,че е кодирана !Все още не са оправени форматите на БТВ , Канал 1 и ТВ7

Cavalry

Цитат на: CuMo;206224100% ли си сигурен,че отваря по-бързо каналите с безкартовия модул? Аз съм с модул с карта и е ОК,но съм питал дали наистина има разлика и ми казват,че няма.Иначе и аз се бях надъхал да сменям модула с безкартов,но ми казаха,че няма файда.
Ами и на двата телевизора изчезна паузата при включване и при сменяне на каналите, която имах при модул с карта, което е доста добре според мен.

Продължавам да имам проблеми само с един канал и това за зла беда е National Geographic HD. Откакто съм пуснал кабелната картината на този канал замръзва, бави и въобще не е добре. Дори логото трепти. И това е само на единия телевизор, странно.

Досев

За какъв чеп го сложиха този Canal+HD Golf, като Sky Sport HD Extra DE половината програма е голф и другата половина кеч?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Nicky

Цитат на: Досев;206251За какъв чеп го сложиха този Canal+HD Golf, като Sky Sport HD Extra DE половината програма е голф и другата половина кеч?
Пълнеж...;;601
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

CuMo

Цитат на: Досев;206251За какъв чеп го сложиха този Canal+HD Golf, като Sky Sport HD Extra DE половината програма е голф и другата половина кеч?
SPORT 1 HD и SPORT 1 SD са спрени и просто запълват,но защо с този канал няма обяснение... :k040(1):

Cavalry

DSF/Sport1 си върви в SD. Ако могат да върнат руския Спорт 1 HD ще е много добре.

National Geographic HD ми се оправи, сега на Nat Geo Wild HD картината се бави/замръзва. Ако имат проблем със сигнала на тези канали трябва да го оправят.

НАА

Цитат на: CuMo;206535SPORT 1 HD и SPORT 1 SD са спрени и просто запълват,но защо с този канал няма обяснение... :k040(1):
А с какво да запълнят? С Tonis HD2 ли:)

GeorgiD

Поне един актуален списък на работещите HD канали някой няма ли да извади? ;;650

Дани Хийтли

Не знам какво ще добавят, но след малко започват Беърс и Пакърс по Арена Спорт 2. По обед им се обадих за да им кажа, че Арена Спорт 3 е на две места, включително и на мястото на Арена Спорт 2, и дотам остана! Много тъпо!!!

Cavalry

^ Пич, понеже си голям фен на NFL и с право искаш да си гледаш, но от мсат нещо заебават американските спортове, обмислял ли и идеята приемник на мегалан с пакет Икономичен + HD Спорт, където ще имаш ESPN HD и Nova Premier League HD? Всички искаме мсат да пуснат тези канали, но са сред най-скъпите на пазара. И понеже цената при мсат е доста народна, а мегалан не си е работа да ги имаш за оновна телевизия, поради ред причини, но като допълнителна са интересен вариант, особено ако имаш и нет, та обмисли тази идея, в случай че разполагаш с финансовите възможности, разбира се.

Дани Хийтли

Цитат на: burlbury;206602^ Пич, понеже си голям фен на NFL и с право искаш да си гледаш, но от мсат нещо заебават американските спортове, обмислял ли и идеята приемник на мегалан с пакет Икономичен + HD Спорт, където ще имаш ESPN HD и Nova Premier League HD? Всички искаме мсат да пуснат тези канали, но са сред най-скъпите на пазара. И понеже цената при мсат е доста народна, а мегалан не си е работа да ги имаш за оновна телевизия, поради ред причини, но като допълнителна са интересен вариант, особено ако имаш и нет, та обмисли тази идея, в случай че разполагаш с финансовите възможности, разбира се.
Писна ми тази сутрин и си купих NFL Game Pass за 70 $. От 2-3 години насам никога не е било подобно чудо. Винаги МСат са имали поне 3-4 канала по които предават американски спортове. Сега по Нова Спорт зарязаха НФЛ, за сметка на НБА, а Арените ги прецакват самите МСат. За последно си бях купувал Game Pass преди 3 години, но бавеха около 1-2 минути сигнала от стадиона и това дразнеше. Все пак не плащаш малко пари. Остават две седмици до края и е истинско мазало в НФК - http://www.nfl.com/playoffs/playoff-picture - 5 отбора с показатели 8-6! За разлика от останалите американски лиги НФЛ е в изключително гледаемо време. Основната група от мачове е от 20:00 до около 23, 23:30. Именно затова се учудвам от нулевия интерес на българските телевизии. Щом в Англия този спорт започна да се налага, а те са болни на тема ръгби - значи е интересен за гледане.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания