Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

ПоповП

Цитат на: НАА;205352Нищо не си пропуснал, въртят точно 3 филма и половина, два сръбски и Петият елемент :)
Благодаря! Е, тогава ще ги гледам при удобна възможност.;;650
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Цец0

Досееев, Досев... Тръгнал в сателитен форум да ми пуска шотове на Джазирите и да ми говори за рай за футболните запалянковци. Май много, много не те слуша главата :lol15: Айде честита ти придобивка. Ама ми е много интересно колко ли седмици ще минат, преди да почнеш да "благославяш" и МСат-а. Защото знам, че някой който го сърби, където и да отиде все ще го сърби ;;573

Досев

Шотнал съм само това, което е свободно достъпно за всички абонати на M Sat...именно 8-те Джазири SD са разкодирани.  

HD спортния пакет е кодиран и няма да го постна че ме скастриха.
[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

Цитат на: Досев;205387Шотнал съм само това, което е свободно достъпно за всички абонати на M Sat...именно 8-те Джазири SD са разкодирани.  

HD спортния пакет е кодиран и няма да го постна че ме скастриха.

Досев, какво разбираш под абонати, абонат е всеки който плаща, а всеки който плаща има достъп до пълния пакет, освен HBo пакета който е отделно...

За разкодираното даже не ти трябва да си абонат... :lol15:

ПоповП

По MTV Rocks, 21- 01ч. - "Lost Prophets' Top 50 Stadium Fillers" - Dep Leppard, White Snake, AC/DC...
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Cavalry

bahurman

я да си задам набързо и аз мойте въпроси:
1. Eurostport 2 HD има ли начин да се подкара на български ,  понеже гледам че обикновенния Евроспорт 2 е с български коментатор

2. Докаде стигнаха преговорите МСАТ - БТВ HD ( най вече заради шампионската лига питам - поне за елиминациите догодина дали ще ги гледаме с български коментатор)

Досев

Купих си смарт карта M SAT за Конакс модул за достъп до кодираните HD канали и НВО HD пакета, който платих, но не излиза образ на кодираните - само звук....как да ги подкарам на Тошиба ЛСД 2011г.?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Чушкопека

Човече, аз затова ти казах да не се радваш прекалено много на модула, щото МСАТ-а май наистина само на СМИТ излизат. Теленорския може и да не пробаца на някои канали. Помъчи го днес, ако не стане ще ти върна конвертора, аз нарочно го пазя да съм сигурен докато ти тръгне модула. Ако не стане ти го връщам.

Досев

То връщането лесна работа.  Съвсем ще я оплескам че върнах вече топфийлда.  

Каква държава се задава на търсене?  И кое се избира при настойки кабел:
- дтв или атв-цтв?

Аз обърквам нещо някъде май защото сега със картата на м сат в конакса намира само 40 канала - а без нея само с модул към 90 канала.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Чушкопека

Цитат на: Досев;205586То връщането лесна работа.  Съвсем ще я оплескам че върнах вече топфийлда.  

Каква държава се задава на търсене?  И кое се избира при настойки кабел:
- дтв или атв-цтв?

Аз обърквам нещо някъде май защото сега със картата на м сат в конакса намира само 40 канала - а без нея само с модул към 90 канала.
На търсене даваш dtv, а за държава аз сканирам на Германия, но мисля и Финландия ако имаш става. И правиш пълно сканиране.

Досев

ок. тръгна търсенето...така като гледам ще отиде 25-30 минути..
виж имаш ли и други конакс модули да дойда да взема днес следобед за проба?
[SIGPIC][/SIGPIC]

JovaniJo

От 3 години съм с този мудул - CONAX CAM ver.4.0  производство Сингапур и нямам никакви кахъри.Отваря си всичко.Проблема не е в модула, а обикновено в "задмодулното устройсто". По същество страна Финландия, Швеция, пълно сканиране dtv, чакане около 40-45 min - търпени, хубавите работи стават бавно. Накрая 222 канала и т.н. По някога показва, че канала е кодиран докато рефрешне просто изчакваш- общ проблем независимо от модула.
                     Файл : P1090194.JPG
                     Файл : P1090195.JPG

http://dox.bg/files/dw?a=a2759f1892
  http://dox.bg/files/dw?a=3dbe6a0ac

НАА

Цитат на: Досев;205586сега със картата на м сат в конакса намира само 40 канала - а без нея само с модул към 90 канала.
Намирането на каналите не се влияе от това дали е поставен сам-модул или не. При сканиране трябва да ти излязат 222 цифрови тв канала.

Досев

Jovani Jo=Само че модула на Конакс модула взет от Коко е от 2007г. и е с кодировка M PEG 2.  
M SAT HD кодирания пакета е m peg 4 кодировка.
Какво правим?
[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания