Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

Трентатре

Цитат на: didomh;155270Промоциите са хубаво нещо, но защо не помислите за плащане на такса, създава комфорта винаги да са отключени всички канали :) .

Иначе много кофти, че махнаха TV1000 :( явно не им се плаща, Viasat Nature също го няма, а той е от същата медийна група. ;;601

Ами както казах гледам много малко телевизия на ден предимно новините и от време на време Дискавъри и Нешенъл Г. и за това не съм се замислял за повече канали :)
Но сега останах приятно изненадан и с възможноста да пускам субтитри от телевизора ....май тези дни ще се обзаведа с карта ;)

d.ivanov

Цитат на: Трентатре;155428Ами както казах гледам много малко телевизия на ден предимно новините и от време на време Дискавъри и Нешенъл Г. и за това не съм се замислял за повече канали :)
Но сега останах приятно изненадан и с възможноста да пускам субтитри от телевизора ....май тези дни ще се обзаведа с карта ;)

Купувай модул, карта те ще ти дадат, мисля че за 17 лв/месец ще останеш предоволен от услугата. С тези 50 HD канала направо се родих, а отккакто си пуснах HBO HD вече почти не тегля и филми, просто с тези 4-5 филмови канала, винаги има нещо което да ме грабне.  ;;650

Трентатре

Цитат на: didomh;155431Купувай модул, карта те ще ти дадат, мисля че за 17 лв/месец ще останеш предоволен от услугата. С тези 50 HD канала направо се родих, а отккакто си пуснах HBO HD вече почти не тегля и филми, просто с тези 4-5 филмови канала, винаги има нещо което да ме грабне. ;;650

Абсолютно...и аз изобщо не съм теглил нищо от нет-а докато бяха свободно отворени ...а и жената много харева TLC така че следващата седмица съм при тях ;;650

калио33

здравейте
моят проблем е следния.след като си взех модул и го поставих в тв-то всичко беше наред и след няколко дена половината ми програми изчезнаха програми като нова тв,бтв екшън,ахн,и т.н.на аналоговата ги има но на цифровата ги няма. на вън сплитера е така 3-ка излиза двата отиват към комшията а третия отива към двойка от която аут продължава към горните етажи а -12 дцб към моя апартамент.защо се получва така някой знае ли?

НАА

Цитат на: калио33;156083здравейте
... и след няколко дена половината ми програми изчезнаха програми като нова тв,бтв екшън,ахн,и т.н.на аналоговата ги има но на цифровата ги няма. на вън сплитера е така 3-ка излиза двата отиват към комшията а третия отива към двойка от която аут продължава към горните етажи а -12 дцб към моя апартамент.защо се получва така някой знае ли?
Ами виж си нивото на сигнала, провери кои точно канали ти изчезват, виж от кой транспондер са и т.н. Цифровата тв няма нищо общо с аналоговата, освен че и двете използват един и същ кабел.

dobromirslavov

Само при мен ли е така, но днес нямам никаква телевизия - нито един канал не работи. На всеки канал стои надпис да се обадя на някакъв телефон започващ с 0700.

d.ivanov

Цитат на: dobromirslavov;157511Само при мен ли е така, но днес нямам никаква телевизия - нито един канал не работи. На всеки канал стои надпис да се обадя на някакъв телефон започващ с 0700.

Само при теб е ....   а ти обади ли се на телефона, който е посочен? :worry:

dobromirslavov

Благодаря за насоката - обадих се - имало проблем в района и се работило по въпроса. Да се надяваме

Досев

Какви пари излиза на месец с договор да се гледа хд пакета с НВО ХД на мсат на два телевизора?
[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

Цитат на: Досев;157987Какви пари излиза на месец с договор да се гледа хд пакета с НВО ХД на мсат на два телевизора?

Ако си с DVB-C на телевизора:  19лв./месец за първия телевизор с HBOHD и всичко в пакета им, + 3 лв. на месец за втори телевизор :))  Еднократно ще си купиш CONAX модула за двата телевизора + 25лв за картата на втория телевизор. :))

НАА

От днес: EuroSport2 HD @ 1080i на мястото на CANAL+ Futbol HD

Досев

Цитат на: didomh;157997Ако си с DVB-C на телевизора:  19лв./месец за първия телевизор с HBOHD и всичко в пакета им, + 3 лв. на месец за втори телевизор :))  Еднократно ще си купиш CONAX модула за двата телевизора + 25лв за картата на втория телевизор. :))

Значи 22 лв. на месец за два телевизора на които ще гледам 50 ХД канала и НВО ХД?

И двата ми лсд телевизора са с двб ц  и слот за карта.  

Доколкото разбирам ще трябва да купя от м сат две карти за 130 лв. + 25 лв общо 155 лв...така ли става?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Златанов

Доколкото аз разбирам трябва да си купиш два CAM модула, без значение откъде, само е важно да са читави. Първата карта те ти я дават безплатно, а за втората еднократно плащаш 25лв. и после по 3лв. на месец над цената на пакета, който си избрал или общо 22лв. на месец, което е сууупер оферта, предвид това, което ще гледаш.

d.ivanov

Цитат на: Досев;158122Значи 22 лв. на месец за два телевизора на които ще гледам 50 ХД канала и НВО ХД?

И двата ми лсд телевизора са с двб ц  и слот за карта.  

Доколкото разбирам ще трябва да купя от м сат две карти за 130 лв. + 25 лв общо 155 лв...така ли става?

много точно си рабрал ;)   Като цяло си е супер оферта :)

Досев

Цитат на: Златанов;158148Доколкото аз разбирам трябва да си купиш два CAM модула, без значение откъде, само е важно да са читави.

Тъй де - купувам два модула по 65 лв. от МСАТ за общо 130 лв. и още 25 лв. за картата за втория телевизор общо 155 лв. трябва да им дам за оборудване?  И отделно още 22 лв. за мес.такса за двата телевизора с хд.

Скъпо излиза и с кам модули от м сат и от обави под 65 лв. бройката няма....все се надявам че за в бъдеще ще измислят оферта с минимална цена 15-20 лв. за оборудване срещу договор - както имат такива оферти всички оператори.
[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания