Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 14 гости преглеждат тази тема.

d.ivanov

Цитат на: НАА;154791Лошо. Сигугрна ли ти е информацията?

Врели не кипели, някои хора вече ги сърби навсякъде.... няма такова нещо няма и да има скоро ;)

sven4o

Какво се случи с качеството на The Voice при М Сат - вече не е 16:9 и ужасно пикселизира?

d.ivanov

Цитат на: sven4o;155089Какво се случи с качеството на The Voice при М Сат - вече не е 16:9 и ужасно пикселизира?

Хм, при мен е 16:9 и е ОК, сега проверих, може да е било нещо моментно... ;)

edi

Да знаете къде изчезна Discovery Science, TLC, Animal Planet ???
Предимно заради това съм абонат на MSAT (TV LG 47LK530 + CONAX) и гледам само този тип програми.
Сканирах на ново всички канали и нищо :(...Ако ще е карат така ще търся друг провайдър където да си гледам спокойно Discovery, NG, Explorer и подобните.
Прочетох нещо за разцепване на каналите в пакети :
1.Това е трик за да искат повече пари;
2.На дали ще предложат нещо повече от това което беше до момента.
Дано не е вярно, че ще трябва да търся някой сателитен провайдър извън bg където спокойно да си гледам всичко плащайки си за това!

d.ivanov

Цитат на: edi;155101Да знаете къде изчезна Discovery Science, TLC, Animal Planet ???
Предимно заради това съм абонат на MSAT (TV LG 47LK530 + CONAX) и гледам само този тип програми.
Сканирах на ново всички канали и нищо :(...Ако ще е карат така ще търся друг провайдър където да си гледам спокойно Discovery, NG, Explorer и подобните.
Прочетох нещо за разцепване на каналите в пакети :
1.Това е трик за да искат повече пари;
2.На дали ще предложат нещо повече от това което беше до момента.
Дано не е вярно, че ще трябва да търся някой сателитен провайдър извън bg където спокойно да си гледам всичко плащайки си за това!

Всичко си е на място!

Вариантите са два, или ти е слаб сигнала или имаш проблем с телевизора,  и в двата случая трябва да ги извикаш. На един познат точно на LG му се губи целия пакет (честота )с BNT ;)

edi

Цитат на: didomh;155105Всичко си е на място!

Вариантите са два, или ти е слаб сигнала или имаш проблем с телевизора,  и в двата случая трябва да ги извикаш. На един познат точно на LG му се губи целия пакет (честота )с BNT ;)

Бях в командировка една седмица, прибирам се пускам телевизора и липсват...Да са закачили още 10 сплитера преди мен, че да е паднало нивото на сигнала до толкова че да се изгубят ?:)Както и да е явно е само при мен утре ще ги тормозя :).

pgi

Времето се затопля, следователно сигнала намалява. Колко си по-далеч от главна станция, толкова по-голям е спада. Техниците трябва да увеличат усилвателите.
Параболи: 90см, 180 см; Офсети: 2хTriax 110, 60см, 90см; Vu+Solo2; Octagon SF8008, DM500S; Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR; DiSEQ 8/1

Златанов

Да, колегата е прав. Но е редно не всеки абонат да звъни като има проблем, а мързеливите техници да ходят и да мерят сигнала и където е необходимо да коригират.

Nicky

Спряха ли вече каналите,който пуснаха за празниците...
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Трентатре

Цитат на: Nicky;155152Спряха ли вече каналите,който пуснаха за празниците...
Да спряха ги !!! :( От скоро съм с нов телевизор и им хващам всичките канали и по Великдеснките празниците останах приятно изненадан като бяха отключени всичките (и най-вече че почивах и бях постоянно пред телевизора даже не съм си помислял да тегля нещо за гледане от нет-а) .
И ако около 6 май ги отключат пак за почивните дни след това сериозно се замислям да си взема карта ...нищо че в работните дни гледам най-много 3-4 часа телевизия :)

sven4o

Цитат на: didomh;155091Хм, при мен е 16:9 и е ОК, сега проверих, може да е било нещо моментно... ;)
Качеството се оправи - прав си ;;650

d.ivanov

Цитат на: Трентатре;155224Да спряха ги !!! :( От скоро съм с нов телевизор и им хващам всичките канали и по Великдеснките празниците останах приятно изненадан като бяха отключени всичките (и най-вече че почивах и бях постоянно пред телевизора даже не съм си помислял да тегля нещо за гледане от нет-а) .
И ако около 6 май ги отключат пак за почивните дни след това сериозно се замислям да си взема карта ...нищо че в работните дни гледам най-много 3-4 часа телевизия :)

Промоциите са хубаво нещо, но защо не помислите за плащане на такса, създава комфорта винаги да са отключени всички канали :) .

Иначе много кофти, че махнаха TV1000 :( явно не им се плаща, Viasat Nature също го няма, а той е от същата медийна група. ;;601

НАА

Цитат на: sven4o;155263Качеството се оправи - прав си ;;650

Но все пак е 4:3. Сега е като ТВ7 и Ring - разпънато е просто. А до вчера беше 16/9. Не е включен WSS. :lol15:

Ако някой от MSAT чете: Докога ще гледаме какви филми от TV1000 вървят по Alfa Tv... От 2 месеца нямаме MCM, така че сменете EPG-то и на MTV Rocks.

chefobg

Ако си купя карта Conax oт мсат+ декодера има ли начин да не съм на договор за 1 година. Аз твърдо смятам да ползвам карта, тъй че какви са опциите за тоя вариант.

d.ivanov

Цитат на: chefobg;155415Ако си купя карта Conax oт мсат+ декодера има ли начин да не съм на договор за 1 година. Аз твърдо смятам да ползвам карта, тъй че какви са опциите за тоя вариант.

070042142  Тук ще ти обяснят всичко/

Ако си купиш модула 65лв. + картата 25 лв. може и да си без договор, но в този случай мисля, че има и някаква такса за инсталация.

Ако си на договор, бонуса е, че имаш безплатна инсталация и и безплатна карта, но и в двата случая модула си го купуваш.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания