Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Дато

Цитат на: didomh;159551Пуснаха отново MyZen HD и Travel Channel HD ,   остава да върнат ESPN HD и ICONCERTS HD, ама без да махат останалите два нови... :))
didomh,излъчва ли се все още програмата на Телевизия Варна в мрежата на MSAT Cable?Възможно ли е да направиш директен видеозапис на част от програмата на ТВ Варна,и да го публикуваш тук?Много ти благодаря предварително.

ПоповП

BTV Action HD на мястото на Travel Ch. HD - финала шампионска лига тази вечер;
Украинския Tonis (1080i) на мястото на Duck TV HD.

@Дато:
ТВ Варна се излъчва.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Дато

Цитат на: ПоповП;161164ТВ Варна се излъчва.
Благодаря за отговора.Има ли някакви промени в програмата или нямате наблюдение?Възможно ли е някой да направи кратък запис?

ПоповП

Цитат на: Дато;161167Благодаря за отговора.Има ли някакви промени в програмата или нямате наблюдение?Възможно ли е някой да направи кратък запис?
Нямам наблюдение, но може да се види тук:http://www.tvvarna.com/wordpress/?page_id=43
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

slaitt

Цитат на: ПоповП;161164BTV Action HD на мястото на Travel Ch. HD - финала шампионска лига тази вечер;

Леле тия са егати пиратите :s103
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

жоро75

slaitt

Цитат на: жоро75;161186Аудиото му е много зле :s104

Еми пиратско е :lol15:
Тия M-SAT няма ли да ги закрият украдоха всичко
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

sven4o

Цитат на: жоро75;161186Аудиото му е много зле :s104
Дано да го оправят до началото на мача...

sven4o

Честито на всички с 3D телевизори - пуснали са SKY 3D и вече дават на живо от стадиона студиото преди финала довечера. Канала е на мястото на Sky Sport HD 2

НАА

Цитат на: sven4o;161196Честито на всички с 3D телевизори - пуснали са SKY 3D и вече дават на живо от стадиона студиото преди финала довечера. Канала е на мястото на Sky Sport HD 2
3D-то е перфектно ;;650

semprom

Само при мен ли излиза канал едно? :Д

d.ivanov

Бе не знам какво му се радвате, от ден на ден се убеждавам колко са несериозни нашите кабелджии...  махнаха IConcert, Travel UK и ESPN понеже някой ги е дръпнал за права, пък замазват положението с каквото дойде от сателита...  искам да плащам и да знам за какво плащам, не да треперя кога и как ще ми спре някой канал докато гледам.

Мисля скоро време да си взема карта на СателайтБГ, 19лв./ месец ама поне ще знам какво плащам... ;;650

НАА

Цитат на: didomh;161216Мисля скоро време да си взема карта на СателайтБГ, 19лв./ месец ама поне ще знам какво плащам... ;;650
Таксата не е ли 38 лв? Или има грешка на сайта им? ESPN HD нямат:worry:

andy_942

Не съм нито на Виваком нито на МСАТ, от Врачанско съм и мога да кажа че bTV ACTION HD е с перфектно качество , не съм очаквал такова качество от тях ... Даже е по-добро от Sky Sport HD1 !  : )))

d.ivanov

Цитат на: НАА;161221Таксата не е ли 38 лв? Или има грешка на сайта им? ESPN HD нямат:worry:

Пич ако ти и аз се хванем да си пуснем Сателайт, таксата е 38ле за две карти, така са може би половината форум, така е най-изгодно.

Иначе ако съм с HD приемник и как ми пее, а тя даже в моя случай и свири, то не само ESPN ами и всичко останало ще ми върви. И да изпрваря въпроса ти.... Да ще си плащам, защото искам стабилна телевизия а кака понякога прекъсва и й пресеква гласа.... ;;650

пс. Веднъж Veskop ме беше цитирал и питал," ако ти предложат краден часовник сигурно би го взел без да се замислиш" но истината не е така, точно обратното, но просто във Варна нещата са така... искаш не искаш е пълно с пирати. :lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания