Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 12 гости преглеждат тази тема.

Дато

Цитат на: Стерн;252059От утре, 01.06, HISTORY HD с български субтитри.
Към момента непреведения канал предлага ли се в мрежата на МСАТ?

CuMo

За абонати,които имат HBO HD-пакета и имат проблеми,както имам аз със накъсване на картината,пикселизация и т.н.Днес за пореден път идваха техници в къщи и се останови,че проблема е доста далечен-още от румънците,които предоставят каналите,т.к. не са по оптика,а по интернет,каквото и да означава това.Проблемите се знаели от доста време и се работело за отсраняването им в най-скоро време.Така че не си правете труда да звъните!  ;;513

НАА

Цитат на: Дато;252060Към момента непреведения канал предлага ли се в мрежата на МСАТ?
От почти 2 години

НАА

Цитат на: CuMo;252076За абонати,които имат HBO HD-пакета и имат проблеми,както имам аз със накъсване на картината,пикселизация и т.н.
А при мен HBO HD-тата са си ОК

Досев

Тръгнаха българските субтитри на Хистори ХД при М САТ - Честито ни!  :;810
Този канал влиза вече във фаворитите ми.

[SIGPIC][/SIGPIC]

Cavalry

Не ви ли прави впечателение разминаването между звук и картина на Eurosport HD, което е осезаемо и доста неприятно при гледането на тенис и снукър? Толкова време мина и все така стои, поне за големите тенис турнири да го синхронизират. Иначе се гледа на английско аудио, няма как.

Досев

Още приятни изненади от М САТ за лятото след бълг.себтитри на Хистори ХД.  
 Пуснаха за постоянно Скай 3Д Германия.
Кодиран е и е между порнягите Платинум и Френч Ловър.
Тръгна в 23 ч. - ако не се лъжа ужасите Пираня 3Д.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bahurman

Да ви питам, наскоро след като взехме второ ТВ ,съответно взехме и за него карта (модул) от МСАТ (1-вото ТВ е CRT и си оставихме на него цифровия усилвател), като си я купихме от тях (някаде 80 лв май беше) и месечната такса стана от 17 на 20 лв ( 17лв + 3лв за вторият ТВ) .  Идеата ми обаче е ако скоро си взема трети ТВ (LCD/LED), и ако за него също взема такъв модул - само модула ли плащам на МСАТ или и месечната ще стане с още 3 лв отгоре заради третия ТВ => 23 лв на месец .

CuMo

Цитат на: bahurman;252693Да ви питам, наскоро след като взехме второ ТВ ,съответно взехме и за него карта (модул) от МСАТ (1-вото ТВ е CRT и си оставихме на него цифровия усилвател), като си я купихме от тях (някаде 80 лв май беше) и месечната такса стана от 17 на 20 лв ( 17лв + 3лв за вторият ТВ) .  Идеата ми обаче е ако скоро си взема трети ТВ (LCD/LED), и ако за него също взема такъв модул - само модула ли плащам на МСАТ или и месечната ще стане с още 3 лв отгоре заради третия ТВ => 23 лв на месец .
И модула ще трябва да платиш и таксата ще ти се увеличи с 3 лева. Ако не ти се дават варианта е да гледаш без модул само каналите които не са кодирани.

bahurman

мерси CuMo .
е 23 лв. вече си ми идват в повече ;;601

а иначе с идващата цифровизация , дали цифр.усилвател на МСАТ дето ползвам за CRT телевизора не се обесмисля ? Ако е така дали да не го заменя за карта за евентуално новия LED TV?

ПоповП

SK PRIME HD на мястото на TEST HD1(786 МHz/256 QAM/6900 KS/s) - NBA предавания.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Cavalry

Звукът и картината са синхронизирани на българското аудио на Eurosport HD, алилуя! ;;650

semprom

Дани Хийтли

Цитат на: semprom;253293Дали Мсат ще пуснат HBO Go?
http://www.hbo.bg/video/hbo-go-on-air_13880

манингер

Цитат на: Досев;252433Още приятни изненади от М САТ за лятото след бълг.себтитри на Хистори ХД.  
 Пуснаха за постоянно Скай 3Д Германия.
Кодиран е и е между порнягите Платинум и Френч Ловър.
Тръгна в 23 ч. - ако не се лъжа ужасите Пираня 3Д.
Има ли го още каналът! Сканирах наново но при мен не излиза.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания