Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 11 гости преглеждат тази тема.

ВикторияЦв

Скоро си купих карта и имам проблем - изчезват ми ефирните телевизии всеки ден и с часове ги няма, как да го реша?

dobromirslavov

Бюреков се изхвърля, че излъчват в HD с 24 камери. Няма ли го някъде в HD този мач(Левски-ЦСКА) при любимия ни оператор?

Cavalry

Ами по News7 го няма мача, доколкото виждам по SD канала. А МСАТ ще добре да върнат и HD канала.

Иначе това лято няма да е зле да ни изненадат приятно с Animal Planet HD.

ПоповП

Цитат на: Досев;242622Колега - 19:30ч. сръбско - немско време значи 20:30ч. бг.време!  
Сърбите-хърватите-словенците имат честа да са към централно европейското време...
Това ми е ясно, но го дадох както оригиналното на програмата - всепак има и не малко колеги българи четящи форума и от други страни.Според мен трябваше да уточня - че е CET;;650
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Cavalry

Много се дразня като има смущения по HBO HD пакета, макар и кратки и да отминават. Не знам защо се получава така, нали се взимат по оптика каналите.

Досев

Всичко е отключено.  И НВО ХД пакета 4-те канала.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ПоповП

Традиционната празнична промоция.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Досев

Къде преместиха Canal+Futbol HD?
[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

От вчера вече и при МСат е налична оригиналната версия на Deluxe Lounge HD,

иначе и аз от месец и повече имам смущения при hbo и cinemax.

Досев

Вече съжалявам донякъде че предплатих за 1г. НВО!    
Спокойно могат да кръстят каналите си НВО Драма&фентъзи чанъл!
Дори по НВО Комеди 95% от филмите са комедиини драми!    
Аман от драми!  През деня детски филмчета и вечер 20 до 0 ч. драма и фентъзи!     По Синемаксите пък само психо-драми в праймтайм и ужаси!  

Няма вече екшъни и криминални трилъри.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cavalry

Цитат на: Досев;244586Къде преместиха Canal+Futbol HD?
Трябва да актуализираш списъка с канали, при мен така се появи.

Иначе ако искате хубав филм, гледайте Gia с Анджелина Джоли тази вечер по Cinemax в 22:30

Досев

Ще може ли да опишеш как се актуализира списък на Самсунг ЛСД и модул?
 Не съм актуализирал нищо откакто съм взел модула.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cavalry

При мен на Панасоник има Настройки - DVB-C Меню Настройки - Актуализация на списъка (като запазва настройките). Потърси нещо подобно...

Досев

При току що извършена ръчна настройка на честотата, където беше Canal+Fubol HD, сега вместо черен екран направо го прескача.  
Къде трябва да бъде всъщност? Между кой и кой канал?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cavalry

При мен се появи на различно място след актуализацията, някъде 50-60 позиции напред, и пише Test+Futbol HD. Просто трябва да направиш актуализация на пълния списък с канали, не на отделна честота.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания