Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 13 гости преглеждат тази тема.

Досев

Цитат на: Cavalry;244670Test+Futbol HD.

Аххх, мръсниците те!  Къде било разковничето +
И Sport Klub HD станало D Sports HD - бахти врътките  ;;573
[SIGPIC][/SIGPIC]

CuMo

Цитат на: Cavalry;243482Много се дразня като има смущения по HBO HD пакета, макар и кратки и да отминават. Не знам защо се получава така, нали се взимат по оптика каналите.
И при мен е същото - подписах нов договор от 1 май и си пуснах HBO HD.Толкова време чаках да си пусна 4-те канала,а сега съм тотално разочарован от тези смущения и накъсване на картината постоянно,въобще не става за гледане,много се дразня.Идваха техници и както се очакваше не остановиха проблем-чист сигнал(около 100),ниво грешка бит-0.Не знам дали навсякъде е така,но ако не го оправят ще се налага да променям договора. ;;637

Cavalry

Е това е много, постоянно да ти се развалят, въобще не е нормално. При мен не са се разваляли за по-дълго от 10 минути и смущенията не са се случвали в поредни дни, по-скоро на някъде 10 дни веднъж. Явно е до квартала, но ако имат проблем с HBO HD пакета трябва много сериозно да си го погледнат. Пускай SD вариантите, докато има смущения по HD програмите, надявам се не ти се развалят и те.

Досев

При мен  проблем с НВО ХД пакета има само понякога и те около полунощ за 10-тина минутки.  Основно Синемакс ХД е проблемен и накъсва около 0:30ч. - но това е кратко около 10 мин. и не всяка вечер.  А и в твърде негледаем час.

По-лошото е че НВО каналите в прайм тайм от 20 до 0 ч. вече 3 месеца дават само драми :s103:s103:s103:s103
[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

Абе вие пенсионери ли сте или какво, ама че дедовски форум стана...

На единия му секат каналите, ами ОК, и на мен ми насичат, затова днес се обадих в МСАТ и попитах, казаха, че е централен проблема, работи се по въпроса, по лесно ви е да изпишете 2 страници с глуспости и догатки, отколкото да звъннете един телефон за 2 минути.

На другия не му харесвала програмата... ами съжалявам, че няма плоски, тъпи американски екшъни, за тях си има битивита и диеми, аз гледам драми, обичам истинско кино с истинските неща от живота и се радвам, че има такива филми, все пак IQ коефициента е нещо индивидуално, няма как да съобразят програмата с всички...  

Аман, отварям форума вече много рядко за да не си хабя нервите, и колкото пъти се зачета все се заричам че пиша за последно....

GeorgiD

Цитат на: didomh;244908по лесно ви е да изпишете 2 страници с глуспости и догатки, отколкото да звъннете един телефон за 2 минути

Във форума далеч повече хора ще разберат за проблема, пък и може някои от отговорните да четат и да си направят сметката. Пък и писането е безплатно, докато говоренето по телефона се таксува

Цитат на: didomh;244908На другия не му харесвала програмата... ами съжалявам, че няма плоски, тъпи американски екшъни, за тях си има битивита и диеми, аз гледам драми, обичам истинско кино с истинските неща от живота и се радвам, че има такива филми, все пак IQ коефициента е нещо индивидуално, няма как да съобразят програмата с всички...

Хаха, питай хорицата в Сърбия, Либия, Сирия, Израел, Афганистан, Ирак и т.н дали имат същото мнение за американските екшъни като теб. И те, както в драмите, може да съдържат доста "истински" неща от живота

Цитат на: didomh;244908Аман, отварям форума вече много рядко за да не си хабя нервите, и колкото пъти се зачета все се заричам че пиша за последно....

И аз все така си викам- даже понякога се заричам да помоля да ми трият акаунта... ама знае ли човек- може да ми се наложи помощ, тъй онуй, и викам, че по-добре да седи... :lol15: :worry:

Cavalry

Малък ъпдейт на спортна тематика

Има още един словенски спортен HD канал с доста богата спортна програма - SK+. На мястото на Skysport HD е, което не е добра новина, италианския канал е много качествен. Sky го има само в SD към този момент. Надявам се да го върнат и в HD.
Supertennis HD очевидно е взел правата за женските Мастърси. Досега не излъчваше големи турнири.
Film+HD липсва тези дни, точно за мачовете на Григор, има само Film+. Това е за тези, които искат на български. Аз гледам на HD2 с британски коментатори.

Досев

Може да гледате "Тримата мускетари" по Sky 3D в момента...уникална картина!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cavalry

Да вземат да си го преместят това 3D някъде другаде, защото на чешкия Нова Спорт някои хора следим NHL и NBA !

Досев

Маркиран е канала като ЗД Финал - вероятно в неделя вечер ще изчезне Скай 3Д и ще се върне всичко по старо му.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cavalry

Да си припомним младежките години с The Nu Metal Top 100 по Scuzz ;;650

CuMo

Доста промени в спортните канали.В SD-пакета е пуснат SPORT.RO на канала с име Sport.В HD-пакета е върнат DUBAI SPORTS там където си беше,а на мястото на NOVA SPORT HD е пуснат SPORT KLUB HD.

Cavalry

Дани Хийтли

Цитат на: Cavalry;251112

Искам си NHL в HD!! :s102
За 15 долара си взех пълен пакет плейофите - от началото до края. Така поне си гледам мачовете, които желая да гледам.

Стерн

От утре, 01.06, HISTORY HD с български субтитри.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания