Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифрова ефирна телевизия в района на София

Започната от imported_admin, 08-06-2007, 21:23

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

теле визионер

Цитат на: pe6o1975;267365Е нали Връх Ботев Уж отпадаше от цифровизацията!?

Така е според някои, според други ще има антени, които ще бъдат насочени за Плевенския регион. Информацията излезна след спор в тая тема във форума на predavatel.com - http://forum.predavatel.com/viewtopic.php?f=23&t=20730&start=20

теле визионер

Хващате ли сигнал от кулата на Яворов в Младост 4, в района на Бизнес парк, със стайна антена, без усилвател.

Миро-Миро

Цитат на: теле визионер;267684Хващате ли сигнал от кулата на Яворов в Младост 4, в района на Бизнес парк, със стайна антена, без усилвател.
Ако ти е активна стайната антена от 5 волта, няма да имаш проблем със сигнала нито от кулата на алея Яворов, нито от тази на Копитото.

теле визионер

Да, и аз така предположих, че може би е заради това, щото не ми е активна антената. Явно трябва да си закупя активна. С обикновена антена приемам сигнал от Копитото и все пак реших да попитам информативно.
Ти все пак някъде в този район ли се намираш, че твърдиш, че с активна антена ще хващам сигнал от кулата на Яворов?

Nerv3n

Bnt_hd го подава с данни за 1080i резолюция, но няма разлика с 576. В София имам в списъка Bulgaria On Air, но няма сигнал. Ползвам стайна антена Philips с усилвател. Странното е, че като изключа антената от контакта, хващам повечето програми без тв европа и vtv май.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема им стАпим!:;803

антена

в кауфланд пускат активни антени утре
:itv:

Атлантик

Цитат на: теле визионер;267956Да, и аз така предположих, че може би е заради това, щото не ми е активна антената. Явно трябва да си закупя активна. С обикновена антена приемам сигнал от Копитото и все пак реших да попитам информативно.
Ти все пак някъде в този район ли се намираш, че твърдиш, че с активна антена ще хващам сигнал от кулата на Яворов?
Аз пък в западните райони на София, на ок 7-8 км по права линия от ТВ кула Яворов, приемам всички програми оттам с обикновена стайна телескопична антена, част от телевизора. Нямам усилвател, и антената не е активна. Би следвало и ти в Младост-4, на толкова малко разстояние, да приемаш добре сигнала дори с парче кабел.
;;596

Опитай да си завъртиш или наклониш антената, и гледай силата и качеството на сигнала от декодера дали се изменят...

Nerv3n

Съжалявам за въпроса, но до 01.09.2013 цифровото излъчване тестово ли се води? В София хващам идеално всички програми с изклчение на BGOnAir, а в момента BNT2 изчезва и се появява. Не мога да ги разбера :)

Нема им стАпим!:;803

TUISTERa

Цитат на: Nerv3n;268355Съжалявам за въпроса, но до 01.09.2013 цифровото излъчване тестово ли се води? В София хващам идеално всички програми с изклчение на BGOnAir, а в момента BNT2 изчезва и се появява. Не мога да ги разбера :)

Да тестово се води

Виктор

TUISTERa

Цитат на: Виктор;268388Не лъжи човека.;)

Тестово е. Никой никъде още не ти го е гарантирал. Загледай се в малоумната реклама

tedy58

Цитат на: Nerv3n;268355... до 01.09.2013 цифровото излъчване тестово ли се води? В...

да тестово е лошото е че нещо дават сега пак назад за изключването на аналоговия сигнал след 01.09.

Това дали значи че малоумния младеж с бабичките ще продължи да ни тормози и след този краен срок за рекламата :s104: ;810 спрете го тоя след по-малко от месец.;;602
The world is small, but enough, isn\'t it?
Vu04k; DM800§каквото попадне.Paraclips 2,4m,Triax-TD88

Миро-Миро

От днес телевизия BG On Air е на две честоти в София.

gentu

Цитат на: Миро-Миро;268756От днес телевизия BG On Air е на две честоти в София.
-на кои по точно?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

БатеГойко

Цитат на: Nerv3n;268355Съжалявам за въпроса, но до 01.09.2013 цифровото излъчване тестово ли се води? В София хващам идеално всички програми с изклчение на BGOnAir, а в момента BNT2 изчезва и се появява. Не мога да ги разбера :)
На 20 км. северно от София пък само БГ он Еър на 23 канал се лови идеално.И нищо друго.Някой яко пере пари от тая цифровизация,нали видяхте - ваучер от 60 лв. за приемник,но продавали само от 39лв.,защото на тая цена бил кандидатствал съответния магазин.Остатъка връщали в бюджета,"айде бе". Както казваше Христо Гърбов в "Комиците"- "Кръв повръщам,пари не връщам",т.е.някой прибира остатъка от европейските (защото Европейския съюз финансира тези приемници)парички.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания