Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Откодиране на спортни канали от ITV Partner

Започната от Fen0mena_9, Юни 26, 2008, 11:14:02 PM

« назад - напред »

Fen0mena_9

искам да попитам, как може да се откодира примерно на ITV Partner JSC Sport+,Aljazeera Sport освен със оригинална карта, чувал съм за това шеринг ама не знам въобще за какво става въпрос и не знам от каде мога да го намеря и така, а някакъв друг начин и въобще от каде може да се намери това нещо, или по някакъв друг начин не със шеринг незнам и аз как става за тези спортните канали как да ги откодирам, то може и други спортни канали да се хващат мисля, че говоря специално за ITV Partner някой знае ли нещо по тая тема ????

Fen0mena_9

добре тогава немога нищо да разбера ето една информация копирам от един форум http://elkom-express.org/showthread.php?t=9   нищо не разбирам за какво става въпрос то трябва специалист да разчита това до колкото разбирам е честота някаква Hotbird2/6/7A/8(13°E)
Hotbird 8 (13.0E) - 12207.00 H - DVB-S - QPSK - 27500 3/4 - NID: 1 - TID: 1 - Txp: 75 - Beam: HB8 Europe
 също така ето и това Hotbird 6 (13.0E) - 12539.00 H - DVB-S - QPSK - 27500 3/4 - NID: 318 - TID: 9100 - Txp: 91 - Beam: Europe
 Eutelsat W2 (16.0E)
Eutelsat W2 (16.0E) - 11012.00 V - DVB-S - QPSK - 27500 3/4 - NID: 366 - TID: 2 - Txp: B2 - Beam: Europe
 и така нататък.... ето още един форум http://forum.mobibg.com/index.php?showtopic=15 тука пък няма никаква изчерпана информация нищо не разбирам ако някой знае как се прави да пише

Цец0

Тиесто, нещо не мога да разбера какво общо има Ал Джазира с ИТВ Партнер? Това, че се хваща сигнала й с втория конвертор, насочен към 13Е не значи, че е тяхна, защо не го обясните това на момчето  :!:
Феномен, тази програма се излъчва от Хотбърт и е арабска кодирана програма, нямаша нищо, ама нищо общо с ИТВ!
По принцип с ему  не може да се гледа! Единствения начин е шерче, но затова ти трябва по-различен приемник и човек, който да ти осигури това! Така лесно човек за тази работа не се намира, трябва да се понаучиш малко, да попрочетеш, да започнеш да боравиш умело с приемници с линукс и тогава ще ти стане по-ясно за какво става и как става работата!
Или казано по друг начин не става от вратата и за рогата  ;)

Fen0mena_9

много благодаря това вече и изчерпателен отговор  и Тиесто ми го е обеснявал това значи трябва линукс приемник и шеринг който незнам от каде се намира Тиесто ми го е обеснявал във форума на Cabletel наи-ефтиния приемник е 250 лева Dreambox и шеринг незнам от каде се намира такова нещо значи няма да стане най-вероятно е добер ако примерно си купя един примерник някакъв там ефтин 2-ра употреба защото на тоя етап за ся имам други работи които ми са спешни поне за сега да взема такъв и да пък мога и да себера за нов но това вече е друг въпрос сега да вървим напред по същественото ако си купя линукс применик и след това навсякаде питам и Тиесто съм го питал винаги питам за това ш..ринг от каде мога да намеря нищо не ми говори това той каза трябва да намеря човек който да ми пусне от каде да го намеря неможе ли като си купя примерно линукс приемник и да намеря такъв човек дето разбира такъв примерно дето монтира антени и да дойде и да ми направи всичко и какви пари струва и така плаща ли се на месец колко ???? еи това ми е но наи-лесно става купувам си линукс приемник и викам такъв човек дето монтира антени ако има такъв варинт и ми пуска сичко спортни канали и така и ми оебснява всичко нещо някой да знае по тая тема от каде ????

Fen0mena_9

добре имам само още един въпрос тоя линукс применик към интернет ли се свързва как и другото което е нали връската е като другите програми цифрово качество ??? и другото което казвам нали каза да си купя оригинална карта на ITV или Bulsat е аз нали имам оригинална на ITV с която гледам свободно каналите на Hootbird и Eutelsat за какво казваш да си купя оригинална на ITV нали аз имам такава иначе на ITV ли ще съм и също така аз ще мога да го направя това което казваш няма да е много сложно в смисъл няма да викам специалист да ми го направи защото ако немога да го направя ама не ми се вярва няма да е сложно нали ???? да го наместя другият въпрос ми е освен Aljazeera Sport други спортни канали когат ли да се пуснат ???? май няма други на ITV Hootbird само това май иначе имам една ART Channel ама тя не е спортна тя си просто обикновен канал ами в обши линии това кажи и ако може да се хване нещо друго но така кат глеадам сичко спортно e спътника Astra ако не всичко то поне 90 % май така като гледам но на ITV спътника Hootbird хваща само освен Eutelsat който е за българските канали Eutelsat и Hootbird това са двата спътника няма Astra,Astra с голяма чиния се хваща ne na ITV ами това е в общи линии

Fen0mena_9

понеже не разбирам може би малко странно да звучи горе като насах интернет дето го свъзвам защото ти си дал линквое със форуми за това правя тази корекция от предният ми коментар имам на в предвид че може би да се свързва с интернет ти ще кажеш аз незнам защото с какво друго ти си ми дал линкове за форуми най-общо саитове и казваш някакви черти което нищо не ми говори без да знам за какво става въпрос за това ти казвам тези линии най-вероятно ще са там от форума вече като свъжеш с интернет мнещо такова ли ти ще кажеш да се надяваме !!!

Fen0mena_9

ами добре човек OK всичко обесняваш както трябва от тези канали дето каза аз виждам само имената на JSC Sport+ което е Aljazeera Sport и имам няколко JSC Sport+ мисля че 2 или повече което е Aljazeera Sport +1 и Aljazeera Sport +2 другите който каза Abu Dhabi и Dubai Sport ги имам и се гледат безплатно те не са кодирани а от там нататък другите имена дето каза другите канали не ги виждам като например Supersport не я виждам като име да я има като JSC Sport+ и да е кодирана но щом казваш значи ги има ок тогава и аз така съм чувал от някаде  но остана само да ми кажеш това към интернет ли се свързва и също така имаш ли магазин във варна да дойда и да си купя приемник от тебе имам на в предвид ти каза че имаш Online магазин аз говоря имаш ли магазин улица във варна адреса ми кажи за такъв магазин ако имаш разбира се азащото аз Online немога да купя защото няма дебитна или кредитна карта напраена адреса ми кажи аз живея близо до варна да дойда специално до твоя магазин благодаря ти за информацията !!!!!!!  и кажи ми точната цена да си проготвя парите да знам колко пари струва нали 200 каза и пак казвам благодаря за информацията !!!

gentu

Цитатимам на в предвид ти каза че имаш Online магазин аз говоря имаш ли магазин улица във варна адреса ми кажи за такъв магазин ако имаш разбира се азащото аз Online немога да купя защото няма дебитна или кредитна карта
-абре ФенОмен ,ти нещо май се бъзикаш с момчето ,а?
То се мъчи да те светка ,дало ти е и линк към магазина - ти видяли го ,разбра ли как се пазарува там?Какви кредитни и дебитни карти те гонят тогава???
Има две положения - или си много бос и съвсем не можеш да стоплиш за какво иде реч ,или си правиш майтапи с човека!

п.п. - вече за четвърти път ти препрочитам леко несвързаните ти постове и все повече си мисля че се бъзикаш!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Fen0mena_9

извинавай много не погледнах сайта за това защото по принцип знам че online магазините са с кредидни и дебитни карти твоя магазин е се едно като на Pulsar http://www.pulsar.bg/ това е сайт кадето се продават оригинални игри твоя е същия ок тогава най-вероятно до 1 месец тука така като гледам мисля да си купя !!!

dzumba

Май и ти си падаш по играчките,като се наиграеш,слушай Тиесто и Ал Джазера и Ал Кайда ще гледаш!

Abbath

Аллах да им наспори годините! :;504  :;504  :;504

Fen0mena_9

Тиесто проблема е такъв малко че реших вече че ще су купя от тебе ама гледай ся таман ей ся свърших даскало и ся шпчвам работа аз и по принцип работя но ся друго почвам 2 дена работя поредни 2 почивам + това там при регистацията иска някакви глупости пощенски кот въобще не го знаех питах брат ми той ми каза е добре този проблем е решен ам това че ходя на работа и трябва като си поръчам след 15 дена примерно незнам как да стане ще има ли някаква информация трябва да се договоря с тоя дето ще дойде да ми донесе приемника кои ден нали коя дата в колко часа за да мога аз  след това да насроча пшримерно да отцъствам от работа и кажа предварително разбираш че и какви ли не работи но все пак вече съм решил да купя от тебе ще купя споко само за това да ми дадеш някакъв отговор и до последно неможах да разбера това нещо към какво се свързва същото като стария приемник или има и нещо към интернет защото иначе кое ще го свързва пък към форуми аиде чакам отговор да се оточним за да знам аз след това вече как да действам !!!

Fen0mena_9

Тиесто ся мислех ся да го поръчам ама трябва да изчакам още няколко дена маи защото този месец не съм си плащал сателита и за този месец е спрян ще го платя и от 1-ви август ще имам сателит въпроса е дали ще мога да се оправя да се оправя да го вклуча и да ми излязат каналите ти ми обесни ама иначе не съм от Варна но на 5 км от Варна Аксаково то преди 4 години стана град ще трябва да платя кам 10 лежа за път нали а как ще се оговоря с тоя дето ще ми го носи в колко часа за да бъда свободен и ако може той няма ли да може да ми го направи аз ще си купя кабел коалисялен и лан кабел аз ще му платя ако трябва за това 10 15 лева или как ще стане ???????

Fen0mena_9

това щях да ти казвам като не ти е удобно в скайп с IRC MIRC нали можеш да работиш за чат е още по удобно влез в някой канал дето съм и аз ето казвам ти един примерно #eurofootball ника ми е FeNoMeNa-- влез с измислен ник и ми пиши ся ако можеш направо

Fen0mena_9

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания