Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Откодиране на спортни канали от ITV Partner

Започната от Fen0mena_9, Юни 26, 2008, 11:14:02 PM

« назад - напред »

iwelichkow

това твойто ми заприличва на" рибата в морето,тигана НЕ е на печката ама съм гладен" :D
Що не върза всички кабели да си поиграеш малко с приемника, да се опознаете както се казва.Като го понаучиш и настроиш чак тогава търси лан кабел.Всяко нещо с времето си ;;510

kolev

ЦитатCrossover кабел могат да ти направят колегите от DIGIT COMPUTERS
Tiesto, на човека не му трябва Crossover кабел.
Всъщност защо не отидеш на място срещу заплащане да му настроиш всичко. Мисля ще си спестиш много главоболия.
Според мен магазин за сат. техника без съпровождащи го услуги по съпорт и настройка е като "кола без гориво".

Fen0mena_9

Тиесто много благодаря за информацията ще направя всичко както трябва и дано тоя път да стане ся имам много друга рабора малко по нататъка ся заминавам за Обзор и там ще работя като се върна ще гледам да направя сичко както трябва но разучих приемника значи по принцип тоя применик е направен за Сателитно оборудване с голямата Сателитна антена (чиния) със мотор заължително защото тука има страшно много канали обаче моята антена е на ITV Partner 90 сънтиметра диаметър и подържа покрива само 2 спътника Eutelsat който незнам на колко градуса и Hootbird който до колкото знам е на 13E на 13 градуса така обаче тоя примник дето е сигорно вътре има почти сички канали в целия свят ако не всички до 1 обаче аз хващам само някои дето са на 13Е защото първо че имам малка антена (чиния) и ввторо нямам мотор ако ги имам и двете бих хващал сичко сички канали почти всички в целия свят без тези които са допълнително заплащани като спортни еротични филмови които се заплащат допълнително и антената ги обхваща ама те са закодирани от спъника защото за да ги откидраш има там няколко начина или си купуваш оригинална карта или със емулатор съм чувал там или ето ти което казваш със Шеринг така при моя случей щом си ми казал да си купя тоя применик да се надяваме да свърши работа защото е хубаво че Aljazeera Sport +1 +2 +3 да мога да ги хващам което на 13Е и хубавото е при тези канали че примерно Aljazeera Sport +1 се хваща на 7 градуса и на 13 градуса има канали много са дето се хващат на различни спътници на няколко спътника както е тази и така на 7 градуса не е възможно да я хвана защото нямам мотор на антената и неможе да се завърти антената да отиде на 7 градуса до колкото знам това е друг спътник и се казва Eutbird нещо такова да не приказвам на изуст така обаче освен на 7 градуса Aljazeera Sport +1 се хваща и на 13 градуса 13E който спътник го хваща моята антена и той се казва Hootbird и при другите канали на Aljazeera Sport +2 +3 е същото същата работа и по този начин след като си купя суич ще разпределя интернета и там вече ще ми обесниш как да направя със шеринга !!!

Fen0mena_9

Тиесто малко се ускориха нещата по тая работа днес се върнах от обзор няма да работя повече това лято най-вероятно. Днес случайно стана така ,че  не се наложи да ходя да си купувам суич и лан кабел (Crossover кабел)във Варна  ами тука при нас в Аксаково шефа на тая работа във обозр ми беше тоя дето държи интернета в Аксаково и той каза че ще ми направят такъв кабел направиха ми много дъгъл лан кабел Crossover кабел в мен е сега а суича ще ми го донесат довечера 20 лева струва и от там вече довечера да се надяваме да си тука и да ми обесниш какво да със ш...нга за да ми се от...ира каналите и да гледам :] и да знаеш че съм на BTC ADSL интернет а не на Аксаковонет който си е по надежден за мен по-хубав на 6 мегабита така че да се надяваме да не прекъсва нещо айде довечера да си тука :]

Fen0mena_9

Тиесто ти за какво казваше там трябва да се обадя на БТК някой ми каза че за тая работа ми трябвало реално IP на интернета аз нямам да знаеш ако трябва казвай то се купувало там трябва да се обаждам на телефона и струвало 2 лева ли нещо такова кажи още ся ще трябва ли или за кое казваше суча портовете ли незнам кажи ???

netman

Цитат на: Fen0mena_9Тиесто ти за какво казваше там трябва да се обадя на БТК някой ми каза че за тая работа ми трябвало реално IP на интернета аз нямам да знаеш ако трябва казвай то се купувало там трябва да се обаждам на телефона и струвало 2 лева ли нещо такова кажи още ся ще трябва ли или за кое казваше суча портовете ли незнам кажи ???

Щом си на БТК значи имаш реално ИП, статично не ти р нробходимо ... правиш си рег тук:  www.no-ip.org  и получаваш безплатен статичен хост ... :)
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Fen0mena_9

значи Тиесто донесаха ми суича преди половин час преди 30 минути и ся остана само да го свържа така и другото което е оказа са така че тоя Crossover го имам но незнаех че говориш за него незнаех че така се казва и за това добре че не купих от там кадето казваше щях да се набутам тоя кабел дето неска ми го дадаха е безплатно това е хубавото и + това няма да го ползвам защотото трябва да махам моя като няма смисъм в смисъл сичко до свързването опираше до суича ся тука ми е суича казвай какво да правя свързвам го и след това обаждам се на 0800100 и какво и да им казвам netman каза че реално ip няма да ми трябва статично ся направо ми кажи какво да правя след като го свържа и тоя саит дето ми го даде netman незнам за какво е и има ли смисъл да влизам там и после продължаваме нататък със ш....нга

Fen0mena_9

Сега Тиесто свързах го ся значи кажи какво трябва да направя от ук нататък сичко е както трябва свързано ся кажи каде да се обаждам ако трябва и да продължаваме напред със ш....нга

netman

Цитат на: Fen0mena_9Сега Тиесто свързах го ся значи кажи какво трябва да направя от ук нататък сичко е както трябва свързано ся кажи каде да се обаждам ако трябва и да продължаваме напред със ш....нга

Ако ще си клиент на шеринг ти трябва само нет на бокса ... ип-тата не те интерисуват... не съм в час със темата ... я дай в резюме до къде си тигнал ...  8)
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Fen0mena_9

сега Тиесто казвай какво да правя че толкова пари исипах ся остана най-важното да върви ш...нга и още нещо да ти кажа че тоя кабел дето го взех неска ето че се оказа че не ми е излишен а без него не може защото аз имах 2 кабела и ето че тоя третият без него нищо нестава защото първият кабел е за свързване на: от модема към суича вторият кабел е за свързване на: от суича към компютара и третият е от суича към Приемника ся казвай сичко съм свързал какзвай какво да правя

Fen0mena_9

аве защо нещо немога да те разбера толкова ли съм боссс ??? каде е това пм ????? нещо не разбирам ??? каде да дам ???

Fen0mena_9

знаеш ли какво ето ти моя skype:venelin.nikov намери ма че писна да се лутам хахаха айде довечера ще съм тука

Fen0mena_9

Тиесто защо не ми пишеш последните няколко дни зает ли си нещо ???

Fen0mena_9

Тиесто днес влез в Skype ама на линия направи и да ми помогнеш да направя примника става ли ????

Fen0mena_9

Тиесто ся виждаш ли ме като ти пиша ????? по Skype ???????

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания