Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Отива ли си Булкрипт при булсатком.

Започната от Накатанико, Януари 04, 2024, 10:33:07 AM

« назад - напред »

Гибона_85

Цитат на: mishochelsea;602559Поради технологично обновяване на системите, в периода 14.11 – 24.11, няма да могат да се сключват нови договори за нови услуги под търговска марка "bulsatcom" Може да се възползвате от актуалните промоции на Vivacom, във всеки наш магазин. Списък с магазини ТУК(https://www.vivacom.bg/bg/residential/magazini ).

Подробна информация за актуалните промоции на Vivacom, може да намерите на //www.vivacom.bg
Даже днес си взех отпуск и тичах до офиса на Виваком да им видя прИмоциите! В петък Опашка от желаещи да си платят сметка ама за подновяване на договора йок!Защо ли си мисля че следващата година А1 няма да може да смогне със приемници!
:worry:

oldgraf

Аз сега загледах пакетите на Була. Наистина ли най-скъпият пакет за САТ е 50 кинта и не влизат Диеми и  Максове? Като гледам и на б.бокс са допълнителни?

Златанов

Те вече приключиха, въпросът е Виваком какво предлагат.
А1 дебнат зад ъгъла.

oldgraf

ДимитърЦЦ

Цитат на: oldgraf;602570Кое е приключило

Колегата явно има в предвид Булсатком....:)

Гибона _84

Цитат на: oldgraf;602564Аз сега загледах пакетите на Була. Наистина ли най-скъпият пакет за САТ е 50 кинта и не влизат Диеми и  Максове? Като гледам и на б.бокс са допълнителни?

Включени са и диемите,и максовете,и ХБО и Синемакс даже и хбо макс!с отстъпката 44.99!

Vboxk

А филмовите канали Cinebox ,Comedybox,и Actionbox няма ли да ги пуснат при Виваком

oldgraf

Цитат на: Гибона _84;602578Включени са и диемите,и максовете,и ХБО и Синемакс даже и хбо макс!с отстъпката 44.99!
Е как да го знам, като цъкна на "списък с всички канали" и няма такова нещо

teryl

Цитат на: Vboxk;602581А филмовите канали Cinebox ,Comedybox,и Actionbox няма ли да ги пуснат при Виваком
Има ги 13Е 12616H.

Гибона _84

Цитат на: oldgraf;602582Е как да го знам, като цъкна на "списък с всички канали" и няма такова нещо

Напротив има ги !Цъкаш върху телевизия,канали,избираш технология сателитена,и ги разглеждаш !Там са изписани всички канали които се предлагат на сателитна телевизия!

oldgraf

Не се е*авам, а питам, защото съм цъкал
Сателитна, спортни и Ринга е последен в Super, Премиум и Max
Диемите са си в техния, Максовете също.
Не ми отговаряйте повече, безмислено е

Vboxk

Цитат на: teryl;602583Има ги 13Е 12616H.

А на ЕОН няма ли да ги има.

uplevel

На 26 ноември Булсата спряха два транспондера 12214 V и 12482 V .
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

Гибона _84

Каналите от транспондер12524 се появиха разпръснати по другите 4 транспондера без трите сд версии на националните телевизии!Другото ново е че всички ХД канали са в  HEVC HD! Демек още един транспондер приключва!

uniqad

Това трябваше бившите собственици на Булсата да го направят още преди година и половина. С риск да загубят максимум една четвърт от клиентите си, щяха да понесат този риск с по-добра оптимизация на каналите си, на по-малко транспондери и за по-малко пари за наема им. Ама простотията и алчността не прощават! Сега вече са загубили 100% от клиентите си барабар с фирмата си.
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания