Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Отива ли си Булкрипт при булсатком.

Започната от Накатанико, Януари 04, 2024, 10:33:07 AM

« назад - напред »

uplevel

Сега пуснаха и бнт бтв и нова в СД резолюция на 12524 :).
Не спряха да разцъкват ненужни канали тея Булсат.
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

Гибона_85

Нова Спорт и Евроспорт 2 вече са в HEVC HD  на12271 при Булсатком !

wassl

Цитат на: Гибона_85;602169Нова Спорт и Евроспорт 2 вече са в HEVC HD  на12271 при Булсатком !
То хубаво, остава и Диема, КиноНова да пуснат
в ХД там, пакета ще е по атрактивен от на 13Е а
пък абонатите да се местят.Незнам защо на 13Е
не пуснат поне Нова Спорт и БНТ1 в ХД, основни
канали.Абе незнам това каша ли е, играят ли си,
тестват ли абсурд ли е.Крайно време е тези почти
негледаеми СД канали - Руски и  подобни и повта-
рящи се с хд да ги разкарат само на IPTV EON и да
увеличат качеството на популярните основни
канали.
Geant2500Pro4k/DreamOne4k:Twin/HomaticsRplus4k:SSD1Tb/GI:LX3/Ant:220cm>28,2E;Tecatel120pro>23,5E+19,2E+16E+13Е&InvBUtwin;Tecatel110pro>30W&BestHG;TelesistemTM100AL>46E+42E+39E+36E&BESTcircular;80cm>9E+4,8E+1,9E+0,8W=EMP:16/1;SONY 65XE9300&CI+A1; LG OLED 65G42LW&CI+A1(cable).

uplevel

3 те AXN-а са чао при Булсата на 12194.
На 12271 пуснаха двата канала на Cinestar.
Уеднаквяват каналите в пакетите на двата оператора.
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

Гибона_85

Булсатком е марка на Виваком според закона са задължени да предлагат еднакви канали на всичките си клиенти! Демек сме прецакани и ще ни пуснат една камара бози!

бендо

Само марката на бозата е сменена:);;650

Пътешественика

Тъкмо пуснах да гледам AXN и ето че ги няма, а на сайта а булсата ги предлагат още.

Гибона _84

Цитат на: Пътешественика;602336Тъкмо пуснах да гледам AXN и ето че ги няма, а на сайта а булсата ги предлагат още.

Е то там въртяха едни и същи филми!Добре че пуснаха каналите CINEstar tv,махнаха  АХN каналите ок не е голяма загуба ,ама като ще уеднаквяват пакетите има още.доста канали които трябва да пуснат!Не разбирам защо пуснаха ВТК а не например Агро tv?

ДимитърЦЦ

Цитат на: Гибона _84;602339Е то там въртяха едни и същи филми!Добре че пуснаха каналите CINEstar tv,махнаха  АХN каналите ок не е голяма загуба ,ама като ще уеднаквяват пакетите има още.доста канали които трябва да пуснат!Не разбирам защо пуснаха ВТК а не например Агро tv?

Това кой канал е загуба и кой не, е твърде субективно. Някои хора си харесват AXN, други Cinestar, трети Арго ТВ.

Така че няма голям смисъл да се говори кой канал бил излишен. За всеки влак си има пътници.

Тук по-важното е че се махат канали за сметка на други, вместо само да се добавят нови.....

П.С. Колкото до Cinestar...Ами не е кой знае какво. Повече ориентиран е към филми а не към сериали какъвто беше AXN. Аз лично повече гледах AXN Black (лично предпочитание с което не обременявам никого).

Veskop

Агро ТВ я харесват само "зърнарите", щото се говори за субсидии! Другата любима е Аутомотор унд шпорт, щото показват новите Бентлита и Майбах! ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Пътешественика

Цитат на: Гибона _84;602339Е то там въртяха едни и същи филми!Добре че пуснаха каналите CINEstar tv,махнаха  АХN каналите ок не е голяма загуба ,ама като ще уеднаквяват пакетите има още.доста канали които трябва да пуснат!Не разбирам защо пуснаха ВТК а не например Агро tv?
Бих се съгласил с теб ако не беше това че аз гледах основно SciFi шоута и AXN Black беше един от малкото канали в България които ги пускаха редовно. Да нямаше чак такова разнообразие, но беше там поне малко.
А и да не говорим че и другите AXN-ни си даваха хубави неща.

И да не говорим че махнаха 3 канала и ги заминиха с 2 и най вече не съобщиха изобщо тези промени.

ДимитърЦЦ

И аз си гледах AXN Black.....Но вече го няма....Жалко!
Cinestar не ми представлява интерес....

Сега който иска AXN или отива при А1 или на ИПТВ....

м.панайотов.82

Цитат на: ДимитърЦЦ;602344И аз си гледах AXN Black.....Но вече го няма....Жалко!
Cinestar не ми представлява интерес....

Сега който иска AXN или отива при А1 или на ИПТВ....

и на IPTV на Булсата са заменени каналите със Cinestar -ите. Няма AXN каналите изобщо при Булсат вече

ДимитърЦЦ

Цитат на: м.панайотов.82;602345и на IPTV на Булсата са заменени каналите със Cinestar -ите. Няма AXN каналите изобщо при Булсат вече

Имах предвид друго ИПТВ. Не Булсатското.... :)

Гибона _84

Цитат на: Пътешественика;602343Бих се съгласил с теб ако не беше това че аз гледах основно SciFi шоута и AXN Black беше един от малкото канали в България които ги пускаха редовно. Да нямаше чак такова разнообразие, но беше там поне малко.
А и да не говорим че и другите AXN-ни си даваха хубави неща.

И да не говорим че махнаха 3 канала и ги заминиха с 2 и най вече не съобщиха изобщо тези промени.
Първо махнаха трите АХN и добавиха три Cinestar tv,Cinestar Action и ВТК.Второ Виваком имат своя политика за Сателитната Телевизия!Щом не ни  харесва отиваш при друг оператор!Аз лично имам договор до август 2025 и след като ми изтече договора ще помисля доста дали ще го подновя!Ако го подновя ще е само за родители ми които живеят на село и  гледат  турската ТДС която не се предлага при друг оператор!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания