Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Отива ли си Булкрипт при булсатком.

Започната от Накатанико, Януари 04, 2024, 10:33:07 AM

« назад - напред »

ДимитърЦЦ

Цитат на: Гибона _84;602350Първо махнаха трите АХN и добавиха три Cinestar tv,Cinestar Action и ВТК.Второ Виваком имат своя политика за Сателитната Телевизия!Щом не ни  харесва отиваш при друг оператор!Аз лично имам договор до август 2025 и след като ми изтече договора ще помисля доста дали ще го подновя!Ако го подновя ще е само за родители ми които живеят на село и  гледат  турската ТДС която не се предлага при друг оператор!

Тук проблема на човека, пък и на всички останали е, че всичко това се прави в сянка и потребителите остават с пръст в устата....

Колкото и да ги хвалят Виваком (Някои го правят) те са една корпорация незаинтересована от крайния клиент. Те си правят каквото си искат (Не че А1 са по-различни).

Другия проблем е че няма свястна алтернатива на сателит (за тези които гледат само сателит. Не на всякъде може да се пусне или ползва ИПТВ). А реално на сателит остават А1, Виваком и Неосат и всеки от тях има своите си проблеми от които страда крайният потребител.

А за ИПТВ в момента най-големият проблем е че в общият случай то не може да се греда на неоператорски боксове или с не операторски приложения.

Единствените варианти са някакви Сталкер портали от трети страни, чийто сетъп не е подходящ за крайния средностатистически клиент.

Затова Булсат беше алтернатива за тази маст от клиентите които ползват сателит и не са много на "Ти" с технологиите.
Сега вече анархията е пълна и потребителите де чудят какво да правят.

Винаги съм бил на мнение че когато се сключва договор със DHT провайдър в договорите трябва да се упоменава кои са каналите за които се плаща и при промяна на това да дължи неустойки. За съжаление при нашите оператори (пък и при чуждите сигурно е така) в договорите с дребен шрифт се казва че оператора може да променя списъка с канали и не дължи неустойки за това. Много хора дори и не знаят за това, а пък и избор нямат и си подписват като очакват че някой интересен канал (за тях) ще е винаги наличен и когато го махнат остава с пръст в устата.

На запад обаче имаш избор да отидеш при друг оператор....Тук не е точно така.

Сега хората дето гледат AXN къде да отидат? Единствено при А1.....(Неосат не е алтернатива за тези нямащи изглед към 1.9Е. ИПТВ не е алтернатива за тези на село например дето нета е кофти или го няма).

Цец0

Цитат на: Гибона _84;602350Ако го подновя ще е само за родители ми които живеят на село и  гледат  турската ТДС която не се предлага при друг оператор!
Неосат също предлага този канал.

Гибона_85

Планета СД прекрати излъчване при Булсатком остана само ХД версията!

Гибона_85

AXN се появи на 12194 при Булсатком кодиран е в  CONAX!

Гибона _84

Официално АXN Каналите са премахнати от листата от предлагани канали на Булсатком!

Гибона_85

Тази сутрин премахнати каналите Кitchentv,PassionXXX2,и Penthouse ,добавен Travel tv България

ДимитърЦЦ

Цитат на: Гибона_85;602462Тази сутрин премахнати каналите Кitchentv,PassionXXX2,и Penthouse ,добавен Travel tv България

Емиииии за сметка на PassionXXX2 и Penthouse има Dorcel TV....
Явно Кitchentv не е интересен за Вивата...А и явно го няма в техния пакет. Уеднаквяват....

CITRON

Цитат на: ДимитърЦЦ;602464Емиииии за сметка на PassionXXX2 и Penthouse има Dorcel TV....
Явно Кitchentv не е интересен за Вивата...А и явно го няма в техния пакет. Уеднаквяват....

Някой гледали Булсатком с карта Булкрипт още!?
C:> GOTO NEXT LEVEL

CITRON

Цитат на: Гибона_85;602333Булсатком е марка на Виваком според закона са задължени да предлагат еднакви канали на всичките си клиенти! Демек сме прецакани и ще ни пуснат една камара бози!

До колкото разбирам има кампания за прехвърляне на абонати чрез подписване на договори към Виваком.
C:> GOTO NEXT LEVEL

dzumba

Тя,кампанията свърши,вече всички са там!

Момчил Минков

Цитат на: CITRON;602476Някой гледали Булсатком с карта Булкрипт още!?
аз гледам, мъ не виждам нищо... Само свободните...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

Гибона _84

Docubox HD  също е свален от сателит!Явно и той не се предлага в пакетите на Виваком!

Митко Фадромата

На мен ми е интересно, само за Lovno-Ribarski Klub, дали ще я добавят и при ВивакоН или я спират. Иначе трябва да спират Supertoons , Love Nature, Pinko, France 24, TravelXp, History 2, AXN и BBC Earth . При мен DocuBox е спряла в ip доставчика ми (сигнал взимат от iptv на Ipacct) , а в кабелната цифрова на Нет1/Виваком още върви, сигурно до изчерпване на предавания със запис и подръжка , на бг субтитри.

Гибона_85

Цитат на: Митко Фадромата;602556На мен ми е интересно, само за Lovno-Ribarski Klub, дали ще я добавят и при ВивакоН или я спират. Иначе трябва да спират Supertoons , Love Nature, Pinko, France 24, TravelXp, History 2, AXN и BBC Earth . При мен DocuBox е спряла в ip доставчика ми (сигнал взимат от iptv на Ipacct) , а в кабелната цифрова на Нет1/Виваком още върви, сигурно до изчерпване на предавания със запис и подръжка , на бг субтитри.

AXN каналите са спрени от около седмица на сателит и иптв!За останалите най вероятно ще стане така!По закона са задължени да предоставят еднаква услуга на всички клиенти независимо под каква марка!Вече върви уеднаквяването и на сателит при Булсатком са добавени каналните Cinestar u Cinestar Actiion,ВТК и Travel tv, България!Освен това са спрени каналите PassionXXX2 и Penthouse и Kitchen tv!Вече видяхме че с  платформата Filmbox+стана така под предлог че променила търговските условия!

mishochelsea

Поради технологично обновяване на системите, в периода 14.11 – 24.11, няма да могат да се сключват нови договори за нови услуги под търговска марка "bulsatcom" Може да се възползвате от актуалните промоции на Vivacom, във всеки наш магазин. Списък с магазини ТУК(https://www.vivacom.bg/bg/residential/magazini ).

Подробна информация за актуалните промоции на Vivacom, може да намерите на //www.vivacom.bg

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания