Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

United Group купува Булсатком

Започната от veravera, Ноември 09, 2023, 11:58:18 AM

« назад - напред »

швепса

Ламби Генчев след 1-ви ноември може пак да си ги наеме, защото останалите четири транспондера от така наречения Bulsatcom ще са свободни. Още не знам какви приемници ще ползва. :)

бендо

moreg

Интересно ще е сега дали ще започнат да компресират всички канали в HEVC подобно на A1 с цел да направят транспондерите да станат 3. Няма да се учудя ако след известно време премахнат още един транспондер от 39Е
Два сателита и 9 транспондера до 2027 година ще им дойдат нанагорно иначе.
DM 920 UHD, DM 500 HD

stambo82

Цитат на: moreg;605865Интересно ще е сега дали ще започнат да компресират всички канали в HEVC подобно на A1 с цел да направят транспондерите да станат 3.

Всички канали на 39Е (бившия Булсатком) са в HEVC от края на миналата година. Единствено тези които са на симулкрипт с А1 са MPEG (Wness и Soul and Pepper)

moreg

Цитат на: stambo82;605886Всички канали на 39Е (бившия Булсатком) са в HEVC от края на миналата година. Единствено тези които са на симулкрипт с А1 са MPEG (Wness и Soul and Pepper)

Нещо си се объркал.
DM 920 UHD, DM 500 HD

bmvtooo

Току  що ги питах Вивакомци за пренасочването на Булсаткомските антени към  Хотбърд 13*Е, и ми отговориха, че вече са започнали техниците да го  правят, но все още не е задължително. Днес във фабриката завъртяха  едната антена, а другата не, а и на двете места услугата е на името на  колежка.
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

Ванси

На 13 в мпег 4 Вивакомските не са в hvec

БониБо

Интересно ми е какво ще стане като врътнат антените и повечето потребители видях, че примерно ако сега за 16лв са получавали n брой канали, то при Виваком половината от тези, които са получавали ще са им кодирани...
[SIGPIC][/SIGPIC]

an

Ще минат на пакет с повече канали.

bmvtooo

Цитат на: an;606571Ще минат на пакет с повече канали.
И съответно цената ще е друга.
На моя кум са му сменили двата ZHD210 приемника с два EON-Sat и то без да му завъртят антената. Опирала в дървения покрив и не можело. Та ходих аз да му я завъртя. За месечната такса, за двата приемника, са му казали, че ще плаща по 26лв. на приемник. Общо 52лв. на месец за два приемника е прекалено! :lol15:
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

Ванси

Какви 210 те гонят   тези приемници не работят от година и половина поне . Явно са му праснали нов договор

бендо

Цитат на: bmvtooo;606573И съответно цената ще е друга.
На моя кум са му сменили двата ZHD210 приемника с два EON-Sat и то без да му завъртят антената. Опирала в дървения покрив и не можело. Та ходих аз да му я завъртя. За месечната такса, за двата приемника, са му казали, че ще плаща по 26лв. на приемник. Общо 52лв. на месец за два приемника е прекалено! :lol15:

Има и ефирна тв,доколкото зная е безплатна;;650

teryl

Цитат на: bmvtooo;606573И съответно цената ще е друга.

И така е, както сте написали, и не е така. Цената за два приемника е 52лв. след девет месеца, до тогава е 26лв. Усреднено за 24 месеца-42лв., и доколкото видях със спорта и филмови. Включени са и EON Smart TV приложение и Мобилно приложение EON.

an

Цитат на: бендо;606575Има и ефирна тв,доколкото зная е безплатна;;650

Има. 5 канала. Сега се гласят да махнат и БНТ 4. За без пари - толкова.

тин

БНТ 4 никога не е била ефирна, а само сателитна за българите в чужбина.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания