Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

United Group купува Булсатком

Започната от veravera, Ноември 09, 2023, 11:58:18 AM

« назад - напред »

spgi

Цитат на: Златанов;604774Ей сега хукнах по офиси... Като се замисля, над 10г. не съм стъпвал в офис на който и да е оператор. Сега ще подхлъзнат доста хора. В същото време техниците им напускат, както и тези на Булсатком.
Пращат хора от страната в София по цяла седмица, в условия с общи бани и тоалетни, в "хотели" с по 10лв. нощувката на човек - леш. Техниците отиват, виждат "условията" и се връщат директно. Тотални идиоти са!

Преди две седмици ми се наложи да пренасоча порт за камери от външно айпи към вътрешно. Някакво дете беше , защото търпеливо изчаках половин час да пренасочи външния порт към вътрешното айпи и му казвам Вътрешно айпи... 192.168.1.50 с порт 80 80 като нарочно му казвам в двойчно число за по голяма яснота, към външен порт 80 80 (всеки с малко знания по компютрите ще ме разбере) и така половин час, 8 0 8 0 е неможа да го пренасочи, накрая го питах за паролата на рутера 5Г да ми я даде... неможело само на тоя който плаща... така ли, веднага спеших човека тайни въпроси ала бала се докопах до рутера и поглеждам в порт форварда писал 80-80 към 80-80. Затова не можахме да го пренасочим, а и аз не се сетих да му дам вариянта с осем хиляди и осемдесет....Толкова за центъра им .

бендо

При мен с модул на була някои канали от 39°Е вече не могат да се отварят,на 13°Е няма проблеми:):s101;;650а с другия модул,който си е на 39°Е си баца;;650

Златанов

Пак има метната нова команда - който не могат да го врътнат от 39 на 13, остава на 39, но с друг приемник... Техниците звънят на съпорта, оттам правят промяна на заявката, излиза бутон за добавяне на приемника на 39...

Такова мазало...

uplevel

Еми това е, не са сигурни изобщо нещата как ще се случват с Булсатком.
А1 много напъват и те на 39Е.
Та Виваком са в цайтнот засега по отношение сателитните абонати на Булсат.
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

Златанов

Те сами си го направиха. Още когато стана дума за преминаване на 13Е, беше ясно, че е автогол... При 39Е, договор и т.н., трябваше просто да освободят 45 и да врътнат техните на 39... Но идва факторът United Group, които искат нещо, което за България им носи негативи...
Първо тъпотията с ограничаването на лъча и невъзможността да се гледа навсякъде - всичко отива директно при А1, които на 39 нямат такова. Второ това идиотско преминаване на 13Е, за което според моите хора имат доста откази отпреди, защото се налага местене на антена и кабели, което клиентите категорично им отказват и директно казват - знаем, че при А1 няма договор и само сменяме приемника.

бендо

Момчета,прибрах се в Сф,боднах модула на Неото и каналите си бацат:);;650

бендо

Мама му стара може конверторът да се е скапал,че е над 10 г..Хисенса изписва,че каналът е недостъпен,а така пише и при липса на сигнал:s101,иначе качеството на сигнала е 34% на BNT 1 HD,а преди като беше ок не обръщах внимание колко е:);;650

бендо

Всичко си дойде на мястото след като пресканирах,явно са правили нещо,транспондерите им са с хоризонтална поляризация всичките вече:);;650

dzumba

Цитат на: бендо;604949Момчета,прибрах се в Сф,боднах модула на Неото и каналите си бацат:);;650
Чий модул си боднал?

бендо

Е същият,който даде проблем

dzumba

Я пак виж дали е същият! Там си писал друго!

бендо

Дзумбич,втория не го пипам;;650

dzumba

Май влизаш в тоя сектор!
Цитат на: бендо;604021Заеби ги,гънките са им малко:);;650

бендо

Не внимаваш като четеш;;650

dzumba

Внимателния!
Цитат на: бендо;604949боднах модула на Неото

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания