Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

United Group купува Булсатком

Започната от veravera, Ноември 09, 2023, 11:58:18 AM

« назад - напред »

uplevel

Те, че работят си работят и отпреди това, но сега ги нареждат от спътника с  пакета на Виваком за булсатските приемници на 13Е.
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

veravera

Здравейте. Някой дали знае, как да платя абонамент за месец за Булсат? Имам приемник на морето. И плащах само за един месец до миналата година, докато съм на морето. Дори миналата година ми смениха и приемника с нов. Но сега ме прехвърля на новите собственици Вива и не мога да се логна с юзера на Була. Антената е на 39 градуса. Дали още нещо  работи или историята с Була е приключила? Благодаря
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

Tzviatko

Цитат на: veravera;607326Здравейте. Някой дали знае, как да платя абонамент за месец за Булсат? Имам приемник на морето. И плащах само за един месец до миналата година, докато съм на морето. Дори миналата година ми смениха и приемника с нов. Но сега ме прехвърля на новите собственици Вива и не мога да се логна с юзера на Була. Антената е на 39 градуса. Дали още нещо  работи или историята с Була е приключила? Благодаря
Здравейте! Трябва да влезнете в my vivacom в акаунта си с името и паролата на Виваком и от там да намерите прехвърлената услуга от Булсатком и след това отивате на Проверка и управление на услугата и после на Предплатете Вашия план, пакети и устройства и после Активирайте за период и от там може да си изберете период 1 месец, 3 месеца, 6 месеца и 12 месеца. Като при предплащане за 6 месеца пише, че се плаща само за 5 месеца и 1 месец е бонус, а при пледплащане за 12 месеца пише че се плаща за 10 месеца и 2 месеца са бонус. Обаче да не стане така че да платите за 10 месеца и Bbox и Fusion Tv платформите да ги спрат в края на годината и после аз да излезна виновен. При мен последно Булсаткома като плащах миналата година ми правиха някакви курвенски врътки - платих към края на януари за 1 месец и ми излезе, че имам абонамент до 10 февруари. Та разправий после по имейла с Булсаткома, та деактивираха абонамента и го активираха пак от 10 февруари и така до 10 март 2024г., когато ми беше и за последно плащането към тях. Сега гледам, че пак е така при мен - в акаунта ми на Виваком. Ако платя днес за 1 месец абонамента ми към Булсатком, ще е активен до 10.08.2025г. Така, че ако влезнете в My Vivacom и си намерите абонамента за Булсатком гледайте внимателно като натиснете бутона отдолу - покажи сума за плащане и се върнете отгоре на Валиден До: там ми изписва датата, че абонамента ми ще е до 10 дата пак, т.е. ако искам да платя пак трябва да е от 10 дата, без значение кой месец. Иначе пак съм прецакан. Така, че отваряйте си очите на 4-ри! ;)

veravera

Цитат на: Tzviatko;607327Здравейте! Трябва да влезнете в my vivacom в акаунта си с името и паролата на Виваком и от там да намерите прехвърлената услуга от Булсатком и след това отивате на Проверка и управление на услугата и после на Предплатете Вашия план, пакети и устройства и после Активирайте за период и от там може да си изберете период 1 месец, 3 месеца, 6 месеца и 12 месеца. Като при предплащане за 6 месеца пише, че се плаща само за 5 месеца и 1 месец е бонус, а при пледплащане за 12 месеца пише че се плаща за 10 месеца и 2 месеца са бонус. Обаче да не стане така че да платите за 10 месеца и Bbox и Fusion Tv платформите да ги спрат в края на годината и после аз да излезна виновен. При мен последно Булсаткома като плащах миналата година ми правиха някакви курвенски врътки - платих към края на януари за 1 месец и ми излезе, че имам абонамент до 10 февруари. Та разправий после по имейла с Булсаткома, та деактивираха абонамента и го активираха пак от 10 февруари и така до 10 март 2024г., когато ми беше и за последно плащането към тях. Сега гледам, че пак е така при мен - в акаунта ми на Виваком. Ако платя днес за 1 месец абонамента ми към Булсатком, ще е активен до 10.08.2025г. Така, че ако влезнете в My Vivacom и си намерите абонамента за Булсатком гледайте внимателно като натиснете бутона отдолу - покажи сума за плащане и се върнете отгоре на Валиден До: там ми изписва датата, че абонамента ми ще е до 10 дата пак, т.е. ако искам да платя пак трябва да е от 10 дата, без значение кой месец. Иначе пак съм прецакан. Така, че отваряйте си очите на 4-ри! ;)

Благодаря много. Аз обаче нямам my vivacom. Как с абонатния номер на Була или номера на приемника на Була да си направя my vivacom?
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

uniqad

Цитат на: veravera;607328Благодаря много. Аз обаче нямам my vivacom. Как с абонатния номер на Була или номера на приемника на Була да си направя my vivacom?
Писах преди време в темата... http://www.dtv-bg.com/showpost.php?p=602791&postcount=274
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

Tzviatko

Цитат на: veravera;607328Благодаря много. Аз обаче нямам my vivacom. Как с абонатния номер на Була или номера на приемника на Була да си направя my vivacom?
Моля за нищо! Публикацията ми може да е полезна и за други потребители на форума. Пробвайте през браузер да направите регистрация на адрес https://www.vivacom.bg/account/registration или като си изтеглите апликацията my vivacom на смартфона си и въвеждате нещата, които ви се изискват да напишете за регистрация. Ако не можете, посетете офис на Виваком, където може да ги питате или да се обадите на кол центъра на Виваком на 087 123 от бг оператор различен от Виваком. Ето и колегата е писал по темата и там може да прочетете! Но само до тук аз лично мога да помогна!

veravera

Бях в офиса на Вивата тази сутрин и си платих ня място.  Сега работи. Пробвам да си направя регистрация в портала, но нещо не става. Вувеждам ЕГН и имейл, получавам линк на мейла, но като го кликна, ми иска имейл и парола. А аз парола не съм въвеждал при регистрацията. Ще звъня на съпорта. Поздрави

stambo82

Тази сутрин ми звъняха от виваком във връзка със сателитната телевизия на бившия Булсатком която ползвам. Искаха да ми пращат техници да ми настройват антената. Попитах за пренастройка от 39Е към 13Е ли става въпрос и отсреща потвърди жената. Попитах още какъв е срока и ми беше казано "до края на 2026г."

Pirat

Цитат на: stambo82;608628Тази сутрин ми звъняха от виваком във връзка със сателитната телевизия на бившия Булсатком която ползвам. Искаха да ми пращат техници да ми настройват антената. Попитах за пренастройка от 39Е към 13Е ли става въпрос и отсреща потвърди жената. Попитах още какъв е срока и ми беше казано "до края на 2026г."

Проблем са гастарбайтерите иначе да са го изключили до сега!
Така че това предстой,дават си по дълъг срок заради А1 който дебнат за клиенти на същата позиция:D
dbox2 master

Гибона_85

Цитат на: stambo82;608628Тази сутрин ми звъняха от виваком във връзка със сателитната телевизия на бившия Булсатком която ползвам. Искаха да ми пращат техници да ми настройват антената. Попитах за пренастройка от 39Е към 13Е ли става въпрос и отсреща потвърди жената. Попитах още какъв е срока и ми беше казано "до края на 2026г."

До края на 2027г.Даже можете и 2028г.Малко  са им техниците и не могат да смогнат с въртенето!За  една област имат два три техника!Беше ми изгорял адаптер, и от Кол центъра ме помолиха да отида в най близкия офис за да ми го сменят! Човека от техническия отдел от кол центъра ми каза че не им достигат техници!по двама трима обслужват няколко общини!Най вероятно е имал да върти наблизо около теб и са решили да врътнат и твойта чиния!На мене ми звънях и ми казаха че ще дойдат в работен ден аз им казах че не мога понеже съм на работа! Казаха ми че има време и ще ми звънят пак !

Veskop

Когато не ти се плащат прилични заплати - няма техници! А за меринджеите винаги има пари! :lol15::;803
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Сателайт

Здравейте, да попитам някой знае ли ориентировъчно от "Виваком" кога ще изключат сигнала от 39Е и останат само на 13Е - края на 2026 г или през 2027г ?

dzumba

Като звъниш на 123,какво казват?

moreg

До колкото знам до пролетта на 2027 година трябва да приключат от 39Е.
DM 920 UHD, DM 500 HD

dzumba

Никой не знае!Даже съпорта им не знае, какво има на сателит!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания